Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

válasz plus44 #23128 üzenetére

A mély tartomány elég szignifikánsan jelen van a zenében, de nem nyomja agyon a dallamos gitár részeket. A sima/ iker/ háttérben menő szólókkal is nagyon jól bánik, tehát tényleg nincs az, hogy csak a mély homloklebeny rengető puffogása megy és a gitárokat meg összenyomná a háttérben.
    Viszont szerintem a deathcore/death metal számok nagy részénél egy kis közép+magas kiemelés nem árt, mert a pince alá hangolt gitárok hajlamosak túl sok mélyet generálni a súlyosabb részeknél.
    Túlzott szeparációt vagy részletességet senki se keressen rajta, az előnye sokkal inkább abban rejlik, hogy nagyon szórakoztatóan szól.
    Ezt hallgattam most vele sokat (FLAC, 1036kbps) a szám közepén lévő szóló mindent visz. A gitárok hasítanak ezerrel, a váltások nagyon jól érezhetőek és a két gitár összjátéka is nagyon jó. A szólókról meg már áradoztam eleget, úgyhogy most már abbahagyom. :D
    Életet visz a zenébe és nem lesz halálosztó studió vagy referencia fülmonitor, de mikor a buszon mínusz akárhány fokban is durván léggitározni támad kedvem, azért az sokmindent elmond, hogy mennyire élvezhető a hangja. :DD

Új hozzászólás Aktív témák