- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolko001
tag
Carl ZeisS
Az enyém éppen eladó és még ki is próbálhatod.
ha kell írj. 9000 az alja.
ha később meggondolnám magam és mégis a teljes elszigetelődést választanám akkor majd addig hajtok ilyen füleseket amíg ki nem próbálhatom őket...
nem kívánok olyan dolgokat venni amihez ''hozzá kell szokni''. Lehet hogy igazad van, hogy később megbánom de az még nem jöt el. Majd akkor mint mondottam próbák után veszek egyet ebben a kategóriában.
[Szerkesztve] -
Zolko001
tag
A Sennheiser cx300 elkelt.
-
detroitrw
addikt
Akit érdekel a CX300 kipróbálni az nyugodtan írjon PÜ-t
Persze csak ha MISKOLC-on jár
9600Ft-be került
[Szerkesztve] -
L4D1K
őstag
Hy.
CS-hez ill. zenehallgatáshoz/mozizáshoz tervezek fülest venni közeljövőben.
A Sennheiser PC160-as és HD555 darabját, valamint 1 Icemat Siberiát javasoltak eddig baráti körből. Még egyik sem volt a fejemen, nem tudom hogy szólhatnak, ha vki használja ezek közül valamelyiket, az plz írja le a tapasztalatát.THX.
Ja és ezekhez a fülesekhez elég egy Audigy LS, vagy komolyabb lap kell hozzá?# ANTAL Tuning #
-
atala
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy elég kicsi a fülem, így a normál füldugók nem mennek be a fülembe, vagy nagyon nyomják, így csak a kagyló alakú, vagy a kicsi dugós fülesek jöhetnek szóba. Most kinéztem egy típust: MDR-EX71SL http://www.sony.bolt.hu/index.php?moduleName=Shop&pageID=item&ID=326
Tud valaki infót mondani róla? Mennyire szól szépen? (ha valakinek van meizu E5 fülese ahhoz képest milyen)
Mennyire kényelmes a viselete?
Esetleg ki lehet valahol próbálni ezt, vagy másik füleseket?
Vagy esetleg ez helyett tudtok valamilyen másik hasonló fülset ajánlani?
Előre is köszi a válaszokat! -
wierdguy
csendes tag
üdv!
icemat siberia fülesen gondolkodom hogy veszek és gyári hangkártyával csak ilyen igénytelen usb-s dobozzal vagy mi makkommal találtam tudnátok adni ötletet hogy milyen karit vegyek ilyen füleshez?
és miért jo hogy usb-s 1 hangkártya vagy hogy is néz ez ki igazábol?? -
atala
addikt
Légyszi segítsetek!
Mennyire szól szépen ez a fejhallgató a Meizu-hoz képest? Ha már legalább olyan szépen szól akkor nekem az már elég lenne.
Panasonic RP-HNJ50
[link] -
Chub
tag
Csak annyit akartam ehhez hozzátenni, hogy könnyen fontossá válhat! EX71-el jártam úgy, hogy hazafele menet vmi hirtelen mozdulattal véletlenül kirántottam a fülemből. S mivel az nem is passzol annyira mint a Shure, meg nem is úgy van elrendezve a vezeték, ez könnyen előfordulhat, ha az ember nem figyel. Na és amikor ez történt, talán a nagy meleg miatt, de a szilikondugó leesett a fülesről... Kb 20 percig keresgéltem a járdán meg a széleken, ahol 'szerencsémre' épp füves részek voltak. Mondjuk a kitartásnak hála a végén meg lett. De azért mégis csak azt mondanám a tapasztalatok tudatában, hogy nem utolsó dolog, hogy lehet e utánpótlást szerezni a dugóból. Anélkül kb ki lehet dobni az egészet. Max eladni vkinek akinek más méretű a füle.
iAudio U2, Shure E2c
-
Chub
tag
1. szépen szól. ez persze ízlés kérdése is, de a sima szivacsos fülbe rakható daraboknál jelentősen több basszus és így kiegyensúlyozottabb átvitel várható és ezt meg is kapja az ember. az ex71nél azonban ez kicsit a középhangok és a magas alsó tartománya rovására megy. viszont érdemes meghallgatni, mert mindenkinek más tetszik. viszont van vele még gond. elég sokaknak volt problémája ezzel a típussal minőség szempontjából. pontosabban a kábelek minősége nem megfelelő. néhány embernek szétment a nyaki résznél és lekopott róla a gumi borítás. garanciálisan cserélik. azonban ez is fontos szempont.
2. a viselet elég kényelmes, ha bírod hogy van vmi a hallójáratodban. embere válogatja hogy ez mennyire zavarja. egy kis megszokás valószeg kell majd. a jutalom pedig a jóval teljesebb hangképzés és a külső zajelzárás. érdemes kipróbálni, hogy lásd, mennyire bírod az ilyen típusú füleseket.
3. sztem bármelyik sony boltban ki lehet próbálni. nekem anno kb 2 éve a blahától nem messze levő sony szalon-ban szó nélkül kicsomagolták és kipróbálhattam.
4. másik füleseket nehéz lenne ajánlani anélkül hogy tudnám mennyit szánsz rá, mire van szükséges pontosan és hol/mire akarod használni.
[Szerkesztve]iAudio U2, Shure E2c
-
user01
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy egynapos Sennheiser CX300-as füles!
Piszok jól szól, de nekem nem jön be ez az asszimetrikus kábeles megoldás. Inkább nyaklánc típust keresek majd.
Tegnap vettem a Bartók Béla úton 9990 Ft-ért, két év garanciával.
Budapesten elvihető 8800 Ft-ért. Ha valakit érdekel, hívjon: 20/310-4128 -
atala
addikt
Köszi a választ.
Most leginkább a Panasonic füldugós típusával szemezgetek, mert az csak 5k környékén van. a frekisávja 6-20000, tehát nem lehet olyan rossz. (A ratyikhoz 20000-et írnak.)
Remélem ebbben is lesz elég basszus, és magas hang, bár én inkább a magas hangra vagyok érzékeny. Ha az nincs egy fülesben, már megette a fene az egészet.
Egyébként éppen kb 5-7k szánok rá, és legfőképpen buszon, metrón használom. -
bwoay
nagyúr
''a frekisávja 6-20000, tehát nem lehet olyan rossz.''
ezek az adatok kb annyira utalnak a hangminőségre,
mint egy autó színe a menetteljesítményére
adott árkategóriában még a hitelesség is erősen megkérdőjelezhető
(akárcsak a multimédia speakerekre ráírt egetrengető kimenő teljesítmény),
de úgysem a tartomány a mérvadó, hanem az, hogy ezeket milyen egyenletesen viszi át.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
atala
addikt
Bocsi, elírtam. Nagyon reggel volt még. Szóval úgy akartam írni, hogy a frekvencia sávja 6-25000-ig van írva.
Egyébként valamennyire utalnak a számok a minőségre, mert amire csak 20ezer van írva azok általában nem szólnak olyan szépen.
Pedig elvileg az ember füle már 20ezer hertz felett nem is hall.
Én azt vettem észre, hogy amik jobb minőségűek, azok mind 20-25kHz felett vannak. -
bwoay
nagyúr
nézd meg a következő két füldugó frekvencia-visszaadását
(mindkettőt vili linkelte be még korábban a topicban)
Shure e500 potom 500 USD-ért
[link]
Ultimate Ears (UE-10 Pro) 900 USD-ért
[link]
de hogy árkategórián belül maradjunk:
a Sennheiser CX300-ról is csak 18Hz-21kHz-et állít a gyártó[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
atala
addikt
-
Shodan
addikt
hali!
3k körül tudok mondani valami jót?
nem értek hozzá, sennheiser mx350es milyen?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
ramélem elég hangos, mert igazából telefonhoz kéne. Ezért nagyon nem is akarok drágábbat ,azon úgy se tudnám kihasználni.
Még amit nézegettem most ez a zárt pana hnj50-es, ezt esetleg érdemes lenne? ha hangosabb és jobban adja vissza a basszust mint a 400as sennheiser,?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
bwoay
nagyúr
annál biztosan, mert ezeket az in-ear monitorokat (amilyen ez a panasonic is)
nem lehet egy napon említeni a sima füldugókkal (amik közül viszont a 400-as jónak számít).
egyébként a panasonic sem zárt, a ''zártság'' nem az efféle kialakításra értendő,
de ez most mindegy is.
lényeg, hogy ha szánsz a dologra ennyit, akkor a panasonic jobb választás.
csak ez már a kiindulási érték duplája.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
syab19
tag
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy melyek azok a fülesek, amik úgymond kizárják a zajt...
Mp3 lejátszóhoz kellene, és metrózás miatt lenne lényeges a zaj eltávolítása
Megnéztem a Cx-300at, és a panát is (hnj50), ezek ilyen típusúak?
Elvárásom csak az, hogy rendesen belemenjen a fülembe, mert nekem a normál fülesek mint kicsik...
eddig egy sony fülbe akasztható változat volt, de sajna tönkrement a csatija
Szóval, ha tudtok, lécci segítsetek rajtam -
-
SzalaiG
addikt
Technics a király.
Kár, h már csak amcsiban forgalmazzák.
/
Mp3 lejátszóhoz hol lehet Szfvár környékén nyakbaakasztós fülhallgatót venni?
Kis méretűt, h elférjen a bukósisakban -
DeepDish
őstag
Sony MDR V700--->Sose birok betelni vele
-
Murder led
csendes tag
ahoj!
Én vettem egy acer advanced mp3 lejáccót [link] aminek a hangzása cool volt de a fülhallgatója az egy gagyi rádióval egybekötött füles volt szar hangzással, később vettem mellé egy samsung fülest ami az én bot fülemnek nagyon jól szólt de tényleg csak történtek kis balesetek (épp bicikliztem mikor kiesett a fülemből és feltekerte a küllő egy picit felhasította a szigetelést) de működött jó füles volt rá pár hónapra megadta magát csatlakozó tövénél 1700ft volt Metro-ban utánna vettem egy szürke thomson fülest ammi szintén iszonyú ratyi volt az 1900ft-ért folyton lejött a szivacsa és hamar megtört a füles tövénél szar fülhallgató volt később a MM megnyílása után 2700ft ért találtam a régebbihez hasonló samsung füllhallgató volt csak az oldalán a sapkákat különböző szinüre lehetett cserélni 2700ft volt egy év garival szal ez is nagyon jó fülhallgatónak bizonyult és azóta is ezt használom
[Szerkesztve]''Punks not de(A)d'' ''No future'' A.K.B rullz (ugyanmáá kilátott mán roma rockert:)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest