- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Szerintetek van valaki, akinek kellene egy gyári Cresyn (I-audio-s) fülhallgató?
Most jutott eszembe, hogy otthon ül, és nem nyúltm hozzá.
El lehet adni valahol, illetve mennyiért?
Asszem ez az:
Weben: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bebar
aktív tag
Ja, és a fáradozásáért, +2e. Ft.
Természetesen a postaköltséget fizetem! -
syab19
tag
sztem vedd fel a basys-el a kapcsolatot, hogy postázzanak neked egyet, szvsz jobban jársz.
Sianis: Remélem velem is bunkó lesz, de akkor viszont kirúgatom
Van egy olyan rossz szokásom, hogy nem viselem el a bunkó embereket.
Amúgy nem kérdezted meg véletlen, nincs-e nekik cx-300? -
Zolko001
tag
Sziasztok!
Eladnám 1 hónapos I AUDIO U2-met. 512 MB-os. 28 csokitallérra gondoltam. Teljesen hibátlan és minden megvan hozzá (még doboz is)
Ha érdekel valakit akkor...tel: 06-70-582-77-99
Üdv.: Zoli -
KRi2
aktív tag
hi
Volna nekem egy mdr-ex71 tipusú Sony fülhallgatóm ,ami mostanában rakoncátlankodik ,baloldala felül a hallgató részénél bomladozik ,süket ,éscsak ha megkocogtatom akkor hallok néha pillanatra hangot belőle. Sajna már nincs meg a számla,gari róla.
Node ,ha vennék még egy ugyanilyen fülhallgatót ,mondjuk a saturn-ba ,és mondjuk egy hétre rá elvinném a sony márkakereskedőhöz a régebbi ,dadogós darabot ,hogy ezmeg ez van ,és féloldalas ,akkor szó nélkül kicserélnék nekem egy újra?
Vmi sorozatszámot nemnéznek ,vagy a vásárlástól számiitott 1 hét az túl rövid lenne?
Köszi a tippeket ,segiitséget!
[Szerkesztve]||| | || ||||| | ||| ||
-
Jadro
veterán
Sziasztok!
A képekből jól veszem ki hogy a sen. cx300 egy szimmetrikus kialakítású füles? Ha igen, akkor tudnátok olyan hasonlót ajánlani ami nem az, hanem a fejem mögött tudom elvezetni? Konkrétabban egy Sony hpm-70 -re hajazó fülest szeretnék. Az nagyon bevált.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
Fülhallgató vásárlása elött állok, neten utánanéztem, hogy mostanság mit érdemes és 3 közül nem tudok választani: Sennheiser CX-300, Koss ThePlug és Sony MDR-EX71SL. Van itt olyan ember, aki mindhármat próbálta már esetleg ki lett már tárgyalva, hogy melyiket érdemes? Utcai használatra kell, jó minőségű mp3 lejátszóhoz.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz student #1312 üzenetére
Értem, akkor a Sony kiesett a listából, viszont van egy új szereplő, Koss Spark Plug. Ez miben másabb, mint elődje illetve a Kossok mit tudnak a Sennheiserhez képest?
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Jadro
veterán
-
RAM
őstag
ez pörög jobban?
[link]
fül - fejCsak tisztán
-
RAM
őstag
up
Csak tisztán
-
Jadro
veterán
Na megvan a sennheiser cx300 füles! Na ez már úgy szól ahogy én szeretném. Aki el tudja viselni hogy a fülébe kell dugdosni, az cserébe nem semmi zenei élményt kap.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mosqu!to
addikt
Koss SparkPlug/ThePlug tulajok (illetve aki inkább ezek próbája után CX-300-at választott) segítsetek!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
És vajon a Sparkban ezen javítottak valamit?
CX-300 kezd a befutóvá válni, csak az a baj, hogy nem túl olcsó. Bp-n hol érdemes venni, hol a legolcsóbb? (Basys?)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Egyáltalán van Basys Budapesten? Mintha a Bartók Bélán láttam volna vmikor, de nem mernék rá megesküdni.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
SparkPlug: [link]
Még utánajárok kicsit, de valszeg veszek egy CX-300-at.
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
detroitrw
addikt
válasz Mosqu!to #1321 üzenetére
ez attól is függ hogy milyen zenét hallgaszt ill. hogy neked mi is a jó
ha megveszed a KOSS-t lehet hogy jó lesz meg hasonló
de hamegveszed a sennhieser-t akkor tuti hogy jobbat kapsz
hogy drága e?
ez elég raletív
szerintem ha azt nézzük hogy szól s hogy mennyibe kerül nem drága
bárhol ha olvasol a KOSS mélyen a pince alatti kategóriának számít ezen kialakítású füleseknél
szerintem akkor érdemes ha nagyon ilyen tüc-tüc-tüc zenét hallgatsz
ahoz a szinvonalhoz bőven elég
de ha érdekelnek a többi hangtartományok ....
[Szerkesztve] -
-
Mosqu!to
addikt
Na végül megvettem a Basysben 9990-ért a CX300-at. Hát mit is mondjak. Elvárásokon felül teljesített! Én kicsit soknak érzem benne a basszust, bár eq-val megoldottam a problémát. A BKV-zás zajait teljesen megszűri, korábban egy PX200-at használtam, nagyjából azzal azonosan tud zajt szűrni és szólni (bár az sokkal kényelmesebb, csak ugyebár pántos).
Negatívumként azt tudom felhozni, hogy rövid a zsinór, és hogy a bal fülemet állandóan húzza, mert nincs ilyen kis szabályozó csúszka rajta, ami megakasztaná, hogy ne csússzon le teljesen. Ez egy idő után fájni is tud.
Eddig a legjobban szóló fülbedugós füles, amit valaha használtam (talán mert ez a legjobb fülbedugós füles? ).Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Jadro
veterán
Még kicsit a fülbehelyezés macerásabb amiatt hogy gumi a hangszórónál lévő csatlakozás. HPM-70 -nél ez műanyag volt, így bele lehetett kapaszkodni.
De nagyon megfelelően szól ez nem vitás.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mosqu!to
addikt
Igen, ha be akarod nyomni, akkor van, hogy megsérti a füled belülről az az, amire a harangot ráhúzod, magyarul a hangszóró, mert így elmozdul róla. Elég kellemetlen tud lenni, de gondolom egy hét használat után az ember már tudja, hogy hogyan bánjon vele.
-
EmThor
addikt
philips shg8100 valakinek? tapasztalat? bővebben: [link]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
syab19
tag
Helloka, köszönöm a segítségetek. Végülis vettem egy cx-300-at. És az lenne a kérdésem, hogy van/tud-e valaki küldeni nekem egy olyan zenét, vagy bármit ami van olyan minőségű, hogy le lehet tesztelni, vagy ki lehet hozni a fülesből a maximumot.
Mert meghallgattam pár számot vele, de a közép és magas hangok torzítanak nálam, olyan hangerőn hogy alig hallhatóak, de mégis torzak. Ezért ha valakinek van ilyen fájlja azt megkérem szépen küldje el nekem. Köszönöm szépen! -
Zolko001
tag
Nem lehet hogy esetleg ''rosszul'' van a füledben a szilikon? Mert akkor szól ''gagyin''. Nem is tudom hogy a magasok vagy a mélyek tűnnek el(?!), de azt tudom ha a nem megfelelő méretű dugóval használod, vagy esetleg nem jó pozícióba rakod be, akkor falsul szól. Időbe tellik mire az ember gyorsan, könnyen és helyesen rakja be ezt a szerkentyűt.
Ez lenne az én tippem, de ha szó szerint TORZÍT akkor tényleg a zenével, de inkább a lejáccóval lehet a gond.
[Szerkesztve] -
syab19
tag
válasz Zolko001 #1339 üzenetére
szvsz olyan mint amikor a hangfal nem bírja már a magas hangot és elkezd zúgni.
Jól illesztettem be sztem, mert kényelmes volt és jól zárt. Valószínű, hogy nem a lejátszó a hibás, mert ilyet még nem tapasztaltam vele kapcsolatban (Mpio FG200, one)
és azért gondoltam egyből a zenére, mert mp3, nem wav, vagy bármi jobb minőségnek mondott dolog. -
Jadro
veterán
Nézd.. Mp3-at akarsz rajta hallgatni. Abból meg gondolom nem mindig 192-es vagy jobb tömörítésű zenéket raksz fel. Ezeknek is jól kell szólnia. Tehát ha több zene is ''szarul'' szól akkor ne a zenékben keresd a hibát.
Eddig milyen fülhallgatóval hallgattál ezen a lejátszón zenét? Nem lehet hogy tényleg a lejátszó baja, csak esetleg amin eddig hallgattad azon nem jött ki mert rosszabb minőségű füles volt?Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
EmThor
addikt
vezeték nélküli fülest keresek:
1. játékra
2. filmre sorozatra, mert mikor ki van kötve gép képe a tv-re, kicsit fárasztó fülest kihosszabítózni ágyig...
szempont: 6 óra+ üzemidő, hétvégén simán megvan!
amiket eddig találtam:
1. Philips SHG8100 /philips fülesem van most nagyn szeretem, jól szól, basszust is jól tolja: sbc hp200/
[link]
[link]
itt csak az a kérdés vajon a 2xAAA (550mAh?) elem meddig bírja? rezgés rulz 21k-t látatlanban is megér
2. sennheiser rs 140 (120?), hát nem tudom, csak hallomásból hogy milyen jó a sennheiser...
[link]
3. takion wlhp 2010 [link] 4 óra hurka (650nimH akksi)!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
syab19
tag
Érdekes... rátettem a legnagyobb gumit, és érzésre nem jobb mint a közepes, de a torzítás megszűnt..
Most szépen szól. Már teszteltem is a metrón jó, mert lejjebb lehet venni a hangerőt.
És tisztán szól. Az egyetlen bajom az asszimetrikus kialakítás...
nem szeressük, de asszem megszokom.
Köszönöm a segítségeteket!!!! -
EmThor
addikt
esetleg vezetékeset 20körül játékra, filmre.... vagy 5.1es füles?!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Maxtreme
addikt
Kb 2-3 hónapja vásároltam Koss the plugot, és azt kell mondjam h az elégedett felhasználók táborába tartozok én is (annak ellenére hogy csak ócsárolást olvastam róla )
Igaz hogy nincs túl nagy összehasonlítási alapom (de pl a whitefülű haverom majdnem eldobta a senheiserét miután kipróbálta a Kosst- ) Előtte Sony MDR E828-am volt, de szétmálott a kábele :/
Egy iPod Shuffle mp3 lejátszóval használom, szvsz tökéletes párost alkotnak. Ugyanis az iPodba alaból kicsit sok a magas, a Plugból meg hiányzik, szal..
Mikor először meghallottam miylen basszust nyom, kb ilyen fejem lehetett
Nemtudom sokan miért fikázzák...nem azt mondom, biztos van nála jobb is de akinek pl arra kell h qrva nagy mélyeket nyomjon, nos annak sztem a legjobb választás.
ÜDV
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest