- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
Köszi, de mint említettem, én csak az infókat gyűjtöm. A PDA-fülhallgató probléma a kollégámé! Úgyhogy majd ő fogja megvenni!
(Bár a #1491-ben meg azt olvastam, hogy a forgalomban lévő 2,5-es fülhallgatók nem túl jó minőségűek. Úgyhogy emiatt megy a ''szenvedés''. Akkor viszont átalakítós lesz a téma! Na mindegy, nem nyújtom tovább a dolgot.)
Köszi mindenkinek a tanácsokat!''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Lalla*
csendes tag
válasz dieversity #1484 üzenetére
csak a nevében psp kiegészítő, sima mezei logitech füles, aminek van psp nevü változata.
van street változata ami ugyanúyg mint ez cseppálló, porálló, de szerintem annyira mint a többi füles. A hangjáról jókat hallottam és valóban olcsó, és még jól is nézki, főleg a sportolásra szánt változat színei jók. De viszont hallottam róla olyat is hogy a pánt csak úgy kettértört. De szerintem ennyi pénzért jó vétel, én majdnem megjátszottam, de szerencsére lett több ppénzem a dologra.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
[link]
erre mit mondtok? -
-
xcsab
aktív tag
udv
van valakinek valamien tapasztalata errol? [link]
kosziJust do it!
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy meizu x3as lejáccót! És a gyári fülessel nagyon durva a basszus,tiszta és eröteljes és a magasak sem rosszak,de nem tökéletes, ha viszont kicserélem az mx400amra akkor meg hiányzik a basszus,olyan mintha semmi nem is lenne rajta,csak magas! Van valami ami mindkettőt tudja egyszerre?Ja és nem egy ökör ára?
[Szerkesztve]http://shrimpland.hu
-
rumos14
nagyúr
nézz be a Sennheiser topikba, ha jól emléxem bwoay szerint ha szivacsokat teszel a fülesre akkor megdörren a basszus. az én tapasztalataim viszont inkább a tiédhez áll közel, azaz no bass.
kérdésedre válaszolva sokakkal egyetértésben a sennheiser cx300-at ajánlom, ha nem idegenkedsz a fülbenyomós megoldásoktól. -
vili13
őstag
válasz bagyulajuve #1516 üzenetére
Lehet ezen állítani valahogy a nyakbaakasztó hosszúságát?
-
bwoay
nagyúr
Nem értem, miért kritizálják annyian mostanság az mx400-at.
Ez egy 2500 Ft-os füldugó, ami csodákra nem képes,
de ennyiért, sőt, ennél többért is ez az egyik legjobb vétel szerintem.
Nekem van cx300-am is, ami természetesen nagyságrendekkel jobb,
de egyáltalán nem találom rossznak az mx400-ast sem. Szivacssal[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rumos14
nagyúr
én a 2-3k-s kategória királyának a sony mdr818-at tartom.
-
the22
csendes tag
hi all!
mi a bluetooth-os fülesekről a vélemenyetek??????????igen!!!!ennyi csontom van
-
Nordik
őstag
Helló!
Megrendeltem a Meizu E3 lejátszómat ,és mindenképpen szeretnék hozzá egy Sennheiser fülhallgatót. Nézegettem az mx500-ast 550-es szériákat ,viszont nemtudom ,hogy melyik lenne a jó választás ezek közül. Tudom hogy az e3-hoz elég jó füles jár ,de gondolom egy nem a lejátszóhoz mellékelt füles ,mindenképpen jobban szól. Szóval melyik sennheiser fülest ajánljátok ehhez a lejátszóhoz? Egyébként nagyrészt disco zenét hallgatok ,talán ez segíthet valamelyest a megfelelő fülhallgató kiválasztásában.
Tudom ,hogy a cx300 lenne a legjobb választás ,de nincs módom megvenni ,mert a környékünkön sehol nemlehet kapni ,pestre pedig nemakarok felutazni. esetleg rendelni ha lehetne valahonnan ,légyszi áruljátok el.
Köszi a válaszokat! -
éN79
addikt
Elgondolkodnék a helyedben a KOSS-The Plug on is.
Igaz hogy Sennheiserem még az életben nem volt, ergo viszonyítani se tudom hozzá, viszont tissztességes basszusa van, szépek a magas hangjai, kialakításánál fogva nem kell bömböltetni és nekem kényelmes is.
+PhotoHall-ban ált. lehet kapni, az meg talán több nagyvárosban is van, nem csak Pesten. -
Nordik
őstag
Hát igazából a Koss-The Plug fülhallgatóról elég sokat olvastam ,hogy elnyomja a sok mély a magas hangokat stb. ,tehát ez nálam kiesett alapból ,és nem is nagyon tetszik.
Mivel a sennheiserekről nagyon sok jót olvastam ezért esett a választásom rá. Szóval várom a további tapasztalatokat a sennheiser fülesekkel kapcsolatban. Ja és az mx51 vagy mx55 mennyire jók ,jobbak mint az e3-hoz járó füles? igaz ha jól tudom ezek 64ohm-osak ami azért elég jól eheti az elemet/akksit. -
the22
csendes tag
nekem koss the plug-om van,és mikor megvettem azt mondtam,hogy ilyen gyönyörű basszust ilyen apróságtól nem vártam.szerintem nagyon jól szól,gyönyörűek a hangjai.egy meizu m6-om van,amiben a DNSe effektust ha bekapcsolom,és rendesen felhúzom a csuszkákat,élvezhetetlenné válik annyira dübög.amúgy nekem az egyik fele mostanában rosszalkodik,és nem mindig adja ki a basszust megfelellően,vagy tompítja a hangokat.bár ez lehet azért van,mert áprilisban vettem,és azóta megélt már velem néhány dolgot.........
igen!!!!ennyi csontom van
-
-Nemtom-
őstag
hella, [link]
van valakinek ilyen fülese? mennyire számit jonak ebben az árkategoriában? vagy mit ajánlanátok helyette? a mostani fülesem megadta magár és kéne vennem vmit. de nincs tul sok lém -
Jinxx
senior tag
válasz -Nemtom- #1532 üzenetére
Én nem a külsejét szoktam hallgatni , de egyébként: egyrészt jobban is szól a seni, a kábele sokkal strababíróbb, mondom ezt úgy, hogy volt mindkettő. Sokkal minőségibb és jobb ár/érték arányú az mx400 a panához képest, de nézegetheted az mx350et is, hátha szimpatikusabb kinézetre.
-
adriki
csendes tag
Hali szerintetek meik fülest éri meg jobban venni sennheiser hd 515 vagy egy speed-link medusa 5. 1-et? [játékra kellene főként, pl. cod2 a tér hangzás és a tájékozódásra főként előre is köszii]
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi!
Sennheiser cx300-at hol lehet kapni? Én egy boltot találtam, ott 10k körül van, de érdekelne hol lehet még kapni, ha ismertek valami megbízható helyet. Hány év garancia jár mellé? Creative Zen Nano Plus-al próbálta már valaki? Én azzal használnám majd, biztos jó hozzá, csak érdekelnek a tapasztalatok.
Thx -
ponti_ak
addikt
válasz NeoExDeath #1539 üzenetére
Hi,
volt itt valaki aki 8k-ért vett nemrég... [link] (Sennheiser topik).
Nem ismerem a helyet, nemtom mennyire megbízható.. Én (Pesten) a Basys (hivatalos forgalmazó) Bartók Béla úti üzletében vettem (még februárban amikor bejött...). Korrektek voltak.
Szvsz 2 év gari van rá mindenhol. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Találkozott már valaki MDR-EX90 -es fülessel? Ha jól vagyok informálva, akkor elvileg kb. május óta lehet a piacon, de eddig még nem nagyon futottam bele. Az ára -- kiviteltől függően -- elég húzós (SL: 89USD, LP 115USD).
kép1: [link]
kép2: [link]
Vajon jobb-e annyival, mint amennyivel drágább egy CX-300-nál? -
-
<Adamsky>
nagyúr
''...minek kell ekkora driver...''
No, igen, ez nekem sem teljesen világos. Egy-két helyen azt írják, hogy ettől erőteljesebb lesz a basszus. Hát nem tudom, hogy az EX71-ben milyen volt a basszus, de a CX-300-ban én abszolút nem érzem gyengének.
Találtam viszont még egy figyelemre méltó fülest:
kép1: [link] kép2: [link] kép3: [link]
Most én estem ki egy kicsit a képből, vagy ezeket a füleseket tényleg nem (nagyon) lehet látni/kapni Mo.-n?
Ja, és egy vélemény:
Bouhg these headphones after loads of good reviews on various forums. Have tried Sony EX71s, MDR31LPs, Sennheiser CX300 and Skullcandy Smokin Buds. I have stopped looking for that elusive combination of comfort, reasonable isolation, good desighn and especially excellent sound quality. Since using these with my ipod 5G 60gb I have been entirely satisfied with the sound quality on all types of music and video. The phones have a good balance of clean, never boomy bass, sweet treble and good sound stage. Sound output level is also ok. Have not suffered from any microphonic problems, even in windy environments. Would recommend these to any one looking for in-ear phones at a ground breaking price in value for money terms. Could not fault Audiocubes for their excellent service. Japan to the UK, with full tracking in just over a week. Outstanding!!!!!
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz <Adamsky> #1544 üzenetére
ezt a Panasonicot lehet kapni, huszonakárhány rugó,
szerintem a panasonic.hu-n is szerepel.
szerk: hja, nem láttam, hogy rátaláltál, munkahelyi fórumozás közben
megesik, hogy 30 perc alatt írok meg egy HSZ-t
a véleményt a Sonyról írták?
én is elégedett vagyok a cx300 teljesítményével mély hangok terén
meg minden más téren is, kivéve kábelzajok,
úgyhogy az írás ezen részére fel is kaptam a fejem,
de valahogy szkeptikus vagyok.
szerintem maga a canal-phone kivitelezés gátolja meg azt,
hogy az ilyen zajokat ki lehessen iktatni.
[Szerkesztve][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
<Adamsky>
nagyúr
''..a véleményt a Sonyról írták?''
Igen, nem teljesen egyértelmű, de a Pana-hoz tartozik a vélemény. Valahogy nekem is az a szimpatikusabb a kettő közül.
''...úgyhogy az írás ezen részére fel is kaptam a fejem, de valahogy szkeptikus vagyok... ''
Dettó! Nem akarom már maholnap lecserélni a CX-et, de azért foglalkoztat a gondolat, hogy mi lehetne az utód. Az utódnál pedig fontos lenne ennek a bizonyos szélzajnak a mérséklése vagy teljes eltűmése, mert tulképp ez az egyetlen komoly bajom a CX-el.
''...szerintem maga a canal-phone kivitelezés gátolja meg azt, hogy az ilyen zajokat ki lehessen iktatni...''
Én viszont el tudom képzelni, hogy egy masszív ház (a Pana-nál ez állítólag aluminium) és átgondolt tervezés következményeként eltüntethető (vagy nagyon alacsony szintre mérsékelhető) ez a zaj.
Bwoay nem tudsz véletlenül japánul? Mi lehet az a piros szöveg a 3. képen?
...és mitől lehet az, hogy ezen a képen pedig a jobb oldali füles ''hosszabb''? [link]
[Szerkesztve] -
-
Balage85
tag
Szeretném a segítségeteket kérni, a Sennheiser streetwear topicban nem kaptam választ.
Volt anno 1 Sony MDR-E818LP [link] fülhallgatóm, számszerint 2, tökéletes basszussal. Csak mind2 basszusa elszállt 1 év után.
A Sennheiser fülhallgatói nagyon megtetszettek, csak nem tudom, hogy mennyire jók, pl. az MX 70 Sport széria milyen. Jobb basszust kapok tőle?
A street fülhallgatók is jók lennének, csak vki mondja meg plz hogy pl az mx55-ön mi az a kis kiálló rész, mert az nem tetszik.
Tehát ha mondjuk megveszem a sport-ot, meg leszek elégedve vele? -
Balage85
tag
^^
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest