Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTommi

    aktív tag

    válasz Sn00k #43480 üzenetére

    A felhős nekem is tetszik, és most dobok egy kézigránátot a darázsfészekbe a mondatod második felével kapcsolatban:) mert a minőség klasszikus értelemben szerintem nem jó és ez belenagyítva látszik is:)
    S3nsitivity, bocs, hogy a te képedet használom mintának, de most úgy érzem ezt el kell mondanom! A felhős kép szerintem tipikus példája annak, hogy egy fotó nem attól lesz jó, hogy a vonalélesség, a zaj, a mittoménmi kiválóan lett optimalizálva a kamera szoftverben, hanem attól, és főleg attól, hogy a fotósnak sikerül megragadni egy pillanatot, ahol a színek összjátéka, vagy a kép hangulata teszik élvezhetővé a fotót és néha még jó is, ha kissé elmosódott egy részlet. Szerintem ez a fotó attól jó, hogy megragad egy ilyen pillanatot! Egyébként Jacis szürkületi fotója is ezért teszik:)
    Néha hiányolom a "művészi" fotókat, amikben van valami impressziónak a kifejeződése. Sok techikailag jó fotó röpköd, de szerintem több olyan értékelés kellene, amik nem techikailag, hanem pusztán a benyomás alapján értékelnek.

    [ Szerkesztve ]

    SXZ2 és SXZ5c

Új hozzászólás Aktív témák