Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTommi

    aktív tag

    válasz helixP #43482 üzenetére

    Szerintem mindkettőről szól (ezt leginkább BBD tudja megmondani), de tény, hogy sokkal több az olyan bejegyzés, ami kb arról szól, hogy meg lehet nézni egy 3 km-rel arrébb lévő fán a mászó bogár csápján mennyire jól kivehetőek a szőrök. Pedig a fotókat nem azért csináljuk, hogy utána ne keljen elektron mikroszkópot használnunk, hanem magáért az impresszióért. Nézzétek meg a kommenteket, nagyrészt arról szól, hogy milyen rangsort állítunk fel kamera szempontból a felső kategória készülékei között. Ha a készülékek általános technikai tudásáról szól ez a topic, miért nem lehet olvasni pl. a Tesco mobil kamerás képességeiről? Mert senki nem jön ide vele, mivel a "high-end" szempontjai szerint a kamerája egy nagy kalap..és innentől kezdve ciki feltölteni bármilyen képet is, pedig lehet, hogy más szempont szerint tök jó képeket lehet vele készíteni.
    Bocs, nem nevesítem a képeket, de jó párszor láttam a topicban rosszul sikerült i6-os, G4-es és S6-os fotókat, ami a készülék technikai tudását igyekezett bemutatni és aminek sokan tapsoltak, pedig nem kellett volna és volt jó párszor olyan is, ahol a kép maga nagyon jó volt, de senki még csak szóra sem méltatta, valószínűleg azért, mert olyan készülékkel készült (általában közép kategóriás masinák, vagy régebbi zászlóshajók stb)
    Megjegyzem, ha a konzekvenciát le kellene vonni a hozzászólásokból, akkor azt mondom, hogy akinek fontos a fotózás a telefonon, a Nokia 808-nál lejjebb ne adja:))

    SXZ2 és SXZ5c

Új hozzászólás Aktív témák