- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz Csarli85 #76947 üzenetére
Pedig a G4-nek jó a kamerája...
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
válasz Csarli85 #76947 üzenetére
Lassunak eppen nem mondanam. De automatan mindegyik telo lassabb a nappali fenyekhez viszonyitva, mivel az automatika is emeli egy kicsit a zarido erteket.
Nekem is volt G4, nem kell bemutatni
(Sot, most is bevallalnek egyet az M10P melle tartaleknak)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
Pont ez a gond, minden évben változtatnak a pontozási rendszeren, így az egész sz@rt sem ér. Lásd G4...ha ugyanazon feltételek szerint pontoznának minden évben akkor teljesen máshogy nézne ki a TOP10 is. Bekerülnének 2-3 éves mobilok is...nyílván ezt nem engedheti meg magának a DxO sem, mert a gyártók kivégeznék őket!
"A független és megbízható tesztelő, a precízen mérő DxOMark"
Ez nagyon jó vicc...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #76963 üzenetére
W333:
A Pixel megeszi a Samut akarhogy nezzuk. Gyari alapkamerakrol van (lenne) szo, a Samun a Google camera mar 3rd party appnak szamit, hiaba portolt. Egyedul az LG tudja anlegjobban hasznositani ezt.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
-
feka007
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
válasz Aryon87 #76957 üzenetére
Nekem biztosan lassú volt mire elkészült a kép általában bemozdult, olyan volt mintha belaggoldt volna a mikor ellőtem. A fókusszal is állandó problémák voltak. A színzaj is sokszor zavart. A g4 tud jobb képet csinálni mint az s6/note 5 de sokkal gyakrabb volt a rossz kép mint a samsungoknál. A samsungban az a jó hogy mindig hoz egy színvonalat nálam.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
-
Danny365
őstag
Nem tudom, észrevettétek-e, de a dxo pontok előtt ott van egy több ezer szavas, részletes teszt is, összehasonlító képekkel, stb. Nyilván ha csak a pontokat nézitek, nincs sok értelme, mert azt se tudjatok mit, miért, hogyan pontoznak...
-
Drakmusz
addikt
válasz Danny365 #76989 üzenetére
Nagyon sokáig nem is lehetett teljes méretben megnézni a képeket.Kicsit túl van reklámozva ez az oldal.
Biztosan nagyon alaposak a fiúk,de az enyhén gyanús hogy ha kijön az éppen aktuális csúcsmodell akkor már változik is a sorrend.
Pont a kamera képességeknél van a legkisebb fejlődés.Legalábbis ha a képminőséget nézem.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
toto0569
addikt
Itt vannak a képek a mappában.Semmi különös csak kimentem a ház elé és a szomszéd néni háza volt az alany...
Hideg volt,siettem.
A bokrok feletti tiszta fal rész volt a fókusz.
A képek -
Quqesz
nagyúr
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #76996 üzenetére
Nem is rossz automatában az az esti! Ez most kellemes csalódás!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ForRedGlory #76996 üzenetére
Hm, egész jók ezek. Bár az élesítés kicsit bántja a szemem, de jók. A lencsetorzulás itt is jelen van, most se tudták javítani ezt..
Az estivel tudnék vitázni, de összességében tetszik az eredmény.(mindjárt tolok be én is pár zsírkrétás képet )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Van köztük automata is (első 3), a többi éjjeli mód
M10Pro
Érdekesség: A D3400-nak is van éjjeli módja, persze másabb mint a huaweinek, de hasonló:
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest