Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz ToniSoprano #61473 üzenetére

    A kepi vilagot szerintem nagyon jol visszaadja, bar en ugy erzekelem, hogy van olyan alkalom, mikor Samsung fele szaturaciot alkalmaz, es tultolja a szineket, ami nem igazan a valosagot adja.
    Lehet jobban ra kellene ereznem a dologra, legjobban az bosszant, hogy mig a Honorral pikk pakk csinaltam kepet, mindenfele mokolas es szivozas nelkul, itt minimum 4 kepet kell csinaljak az adott temarol, ha azt akarom, hogy egyaltalan eles is legyen az.
    Jo pelda a 3in1 kepem. Szerettem volna ha az tiszta lenne, telon visszanezve nagyon jol nezett ki, meg orultem is neki. Gepen visszanezve lattam, hogy elesseg nulla.
    Az is erdekes szamomra, hogy mig a H8 eseteben nem erzekeltem a HDR mod altal keszitett kepeket, nem is hasznaltam, itt mar van valtozas, de ugyanakkor szellemes hatast is ad, a "csocsike" es a hattyus kepeknel latszik leginkabb.
    G5 eseteben a HDR nem volt ilyen.
    Sajnalok megvalni tole, mert a kameran kivul minden masban kimagaslo a teljesitmenye, az utod meg maradjon meglepi, ha sikerul osszehozni, hogy ez elmenjen.. :)

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák