- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Tegnap esti sorozat, a lanchidas ami kezbol pro mod (iso250, 0.5s) a tobbi automata.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Mate 9
A lanchidast pro modban meg meg fogom ismetelni par napon belul.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz kovaszoskeny #60803 üzenetére
Ahol sotet van ott keves mar az automata kepessege, ahogy a Honornak is (f2.2). Ebben az LG es a Samu eros az f1.8 es f1.7 rekeszertekukkel. De mivel nem sokat fotozok ejjelente, igy nem fogok ketsegbeesni miatta
Vizjel kikapcsolva[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
SGS6 Auto
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
falijja
őstag
válasz *RLaci* #60788 üzenetére
Először is köszi az összehasonlítást, én is kb mindig próbálok más telóval összevetve feltenni képeket.
Számomra megint csak beigazolódott, hogy az s7 edge a legjobb fotós masina..
Mégpedig azért, mert a nappali képeknél belenagyítva hol ez hol az a részletesebb, viszont belenagyítás nélkül nekem szebbnek hat az s7 képe.
Beltéri képeknél pedig még jobban szembetűnő a különbség az s7 javára, arról már nem is beszélve, hogy a brutál gyors fókusz, és a jól felszerelt szoftver is az s7 felé billenti a mérleget. -
dlaj
őstag
válasz mindthecrap #60802 üzenetére
Gondolom a második képeket készítetted a Samsunggal?
Ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy belenagyítás után jól kivehető a különbség. A fényképezőgép részletgazdagabb képet készít. Az első képpárnál a füvön néztem, a másodikon a fákon.
Illetve a Mate 9 kicsit túltolja a színeket. Ezt is a zöldön vettem észre. -
MrPetya19
addikt
válasz mindthecrap #60751 üzenetére
Esetleg lehet csatlakozni öregebb telefonokkal?
(Nokia N8, Nexus 5, oneplus 1),,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
falijja
őstag
válasz MrPetya19 #60817 üzenetére
Na ebbe én is beszállok
Nokia n8 Tisza1
Nokia n8 Tisza2
Nokia n8 virághtc one x esti harcos
htc one x vega kaja
htc one x Tisza mellékfolyó[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #60827 üzenetére
Majd az S8
(#60828) Aryon87
Nem rosszak ... de szerintem Honor 8 -tól kicsit gyengusabb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Ha a kamera nem is hiperszuper, a telo tobbi funkcioja kompenzalja a dolgokat. Most kicsit elfaradtam a fotozasban, nincs semmi tema
-
Aryon87
félisten
válasz no more #60832 üzenetére
H8-al nem makroztam. Meg mindig ismerkedem a kameraval, nagyom kifinomult a lencseje. Pici bemozdulas, es a lencse is azonnal megmozdul. Full stabil kez kell hozza.
En mondjuk elegedett vagyok a kepekkel.
Ugyanakkor a kamera fenyerejevel is jatszadozni kell, mert az is sokat szamit.
Teljesen maskepp mukodik a kamera, mint amiket eddig megszoktam.W333:
Esti kepeknel nem varok csodat, f2.2 az ertrke, ahogy a H8-nak is. Csak annal meg elony is az OIS hianya.Sebaj, julius vegen jon a G6 is
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
zeno79
őstag
[link]
Redmi Note3 Pro -
*RLaci*
addikt
(#60791) mindthecrap,(#60792) Tybike81,(#60794) Lacno,(#60796) kengyel,(#60797) Ricardo,(#60798) Dr. 444Hertz,(#60799) Drakmusz,(#60808) falijja.
Köszönöm Uraim a véleményezést.
(#60809) Lacno 7.0
-
*RLaci*
addikt
válasz ShadowLac #60841 üzenetére
A felírat színe kèk a tubuson. A Pixel találta el.Pár nap tesztelgetés után nálam egál lett a verseny,hol egyiknek,hol másiknak tetszett jobban a képe.Egyikkel sem lő mellé az ember,bármelyiket is válassza.A P9-et még szívessen láttam volna ebben a párharcban.Szerintem az is kb.ezt a színvonalat hozta volna.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ma kirandulni voltunk, annyira nem ajultam el tole, de azert jo volt.
Tegnap az utolso 2 kepet duplaztam, ezt a pacit akartam volna betenni.
Mai termes, kernem a javaslatokat, tippeket... Telon maskepp latom a dolgokat, de van egy fura ellenerzesem is.
paciszobor
gemeskut
lovasszeker
teraszok
husveti tojasfa1
husveti tojasfa2
kisszeker
tujafele tojikkal
csarda bejaratanal
asztallab
szentpad
tojasfa
madarhaziko
nyufi1
nyufi2
pacik
tragacs1
tragacs2Bocs a sok kepert.
Mate 9
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest