- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
LG G5 v20d frissítéssel egy gyors teszt kép:
Előkert -
Arcképgyáros
Ez a kép az egyik személyes kedvencem, nem azért, mert olyan izgalmas lenne, hanem mert ha új telefonod van, biztos, hogy lősz egy ilyen fotót, tehát össze lehet vetni a korábbi képeiddel.
..104: ezek szépek lettek
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, tettem fel képet az irodából neon fény alatt, minden állítás nélkül automata módban Sony XZ, Iphone 7 Plus, Samsung S8+ (csak, hogy legyen egy belső összehasonlítás is) Igazából kellene egy kis segítség, nem tudom melyiket kellene megtartanom.
Sony XZ
Iphone 7 Plus
Samsung S8+
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz soko70 #61110 üzenetére
Ezek alapján a képek alapján nehéz dönteni.
Jó lenne, ha lenne pl:
- esti tájkép
- esti kép megvilágított épületről
- esti utcakép
- naplemente
- közeli kép neonfényben egy összetettebb tárgyról
- közeli kép kinti fényben nappal
- tájkép nappal, lehetőleg nem ellenfényben és nem a Dunáról
- utcakép nappal (parkoló autók, sétáló emberek előnyben)
- étel
- szobor[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
soko70
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #61112 üzenetére
Hétvégén összeszedem, témák majd jönnek, és ahogy írtad sorba majd felrakosgatom.
-
Arcképgyáros
válasz soko70 #61114 üzenetére
Csak azért jó, ha van több téma, mert egy-két téma alapján nyilván lehet sorrendet állítani a fotók között, de a telefon képességéről nem sok minden derül ki, hacsak nem kizárólag neonfényben szoktál fotózni
-
soko70
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #61115 üzenetére
Persze, nem neon alatt, de a munkám miatt vagyok alatta, de abszolút igazad van. Addig míg ez a három készülék nálam van, ki szeretném használni minél jobban. Legalább így. Már csak egy új Huawei meg az LG 6 kellene, és kész kánnaán.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
válasz Dr. 444Hertz #61120 üzenetére
Biztos a Sharp-ra gondoltam...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Cesky Krumlovban voltunk a családdal és néhány képet megosztanék, hátha érdekel valakit. Kicsit "kese" az összes kép, de tekintve az időjárást örülök, hogy nem fekete-fehér képek lettek.
Aki még nm járt ebben a városban, annak bakancslistás hely! Egyszerűen a képek nem tudják visszaadni a hely szépségét. Szinte már giccses az egész kisváros, de semmi tolakodó, úgy gyönyörű ahogy van!LG G4
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csaba1203
addikt
válasz gipsztigris #61122 üzenetére
Nagyon jó képek természetes színek semmi túlszaturáltság.
-
Aryon87
félisten
Utolso tesztkepek, ezen mulik a sorsa a telonak.
[link]
[link] -> Luke Skywalker megint aktiv
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez a 2 kep csak a tobbi osszehasonlitasa miatt, amiket a korabbi telokkal is megcsinaltam mar:
Mate 9
Ismetelten elnezest merek a mennyisegert.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz Aryon87 #61126 üzenetére
Ne azon múljon, hogy mi itt mit írunk rá. Mindegyik mobillal lehet jól fotózni ebben a kategóriában. Ha veszel egy 300 ezres gépet és negatívak a kritikák, merre tovább? Az a baj, hogy görcsösen próbálkozol, én is beleesem néha, de már egyre ritkábban. Lehet öregszem így 40 felé
A Huawei/Honor fotók még mindig természetesebbek a Samsung fotóknál.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nem azzal van a baj. Termeszetesnek valoban az. De a reszleteket figyeld a kepeken. Azon vagyok kiakadva. Mert a G5 is csinalt rossz kepeket, de bakker, nem ilyeneket
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Aryon87 #61126 üzenetére
A Szechenyi furdos meg a viragos tetszik nagyon, plusz az egyik szobros 👍Nagyon azt latom, hogy ahol süt a nap, azok tök jok, a tobbi fura.
+1 Az a baj, mar napok ota "latszik" rajtad, hogy csak vivodsz, gyozkodod magad, de kb.mar el is dontotted, h mennie kell[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz ForRedGlory #61117 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek az S8, S8+ képei.
-
Aryon87
félisten
Telefonalason kivul gyakorlatilag mindenre. Augusztus elso felere pedig meg kell talalnom a "tokeletes" telefont, mert a gorog nyaralasrol szuper kepeket szeretnek kesziteni, nem csak ide, hanem vsaladi kepeknek is. Es a M9 sajnos erre nem alkalmas, ez mar tuti
Cicaslany: igen, orlodok, de mar dontottem
-
neo_xperia
senior tag
válasz cicaslany86 #61132 üzenetére
+1
Ugyanezt írtam Aryonnak face-en. Tökéletes fény mellett vállalható képek, ha már kicsit kevesebb a fény, csúnyán mos. -
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61138 üzenetére
Opciok:
Huawei P9+
Honor 8Pro (ha megjelenik)
LG V20
HTC10
Es sajnos a Samu S7edge... Ez a legutolso amennyiben lehetseges.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61140 üzenetére
V20 ea H8p kivetelevel mindegyiket volt alkalmam latni.
Egyedul a HTC rendszere ismeretlen szamomra, a Samu az hires benne, a P9+ pedig ugyanaz mint a H8 es az M9
-
natë
nagyúr
válasz Aryon87 #61139 üzenetére
- P9 plus (mint a Honor 8)
- Honor 8 Pro (szintén)
- V20 (jó, az LG kamerában a G4 óta semmit nem változott szinte)
- HTC10 (jó szenzor, nincs hdr+, gyenge minőségű a lencse)
- S7 Edge (az ötösből talán ez, de vigyázni kell rá nagyon 😁)Zárójelek nélkül.
Én ebből az S7-et választanám, de inkább egy Nexust vagy egy Pixelt.
-
Drakmusz
addikt
válasz Aryon87 #61139 üzenetére
Ezek közül a V20,de ugye nem lenne magyar nyelved.Egyébként csak ismételni tudom Mozzarella kollégát,vegyél egy 6P-t.Már mindenen végigrágtad magad,a HDR+ kimaradt.Nem akarom lelőni a poént de hétvégén én is új telóval jövök.....
[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Aryon87
félisten
Ha a P9+ mar tudja adni azt, amit a H8 adott az nekem tokeletes (anyagminoseg, es az amoled jeles benne azt tudom). Nexusok a szuz droid miatt nem tetszik, + a kulsejuk sem, a N6p nekem batari megjelenesu.
V20 mert LG-s vagyok.
S7E meg a trend igenyessege miattDrakmusz: fogadjunk S8-ad lesz
[ Szerkesztve ]
-
cicaslany86
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz cicaslany86 #61148 üzenetére
Sztem igen. G6 is a nyaralasra lesz meg terveim szerint.
Most biztos nem leszek azzal az elsok kozt
2x rafaztam..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika