Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attiba
tag
Köszi!
Persze nem egy G4-G5/S6-S7 minőség, de összességében nagyon korrekt, amit "lerak" az asztalra.
Igen, a Lánchíd-as képek egy kicsit elmászott, hiába használtam állványt, jó lenne egy távkioldó, hogy a bemozdulásokat teljesen ki lehessen küszöbölni.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Aryon87
félisten
-
akooos
veterán
válasz gergo5991 #46659 üzenetére
A cica egy tetőn állt, ahova csak a kezem tudtam feltenni, nem láttam a kijelzőt sajnos, de messzebbről kellett volna valóban
A beagle lelegelte a fűben lévő pitypangok egy részét, poénból
A kacsa pedig úgy is viselkedett, mint egy démon hápogott amikor elindultam felé és meg akart félemlíteni felém szaladva -
legenda
válasz Attiba #46660 üzenetére
működik az, csak nem minden szolgáltatós net esetén.
a fórum más témájában digi előfizetők jelezték például tegnap, hogy nem megy, nekem upc van, azzal viszont akkor is okés volt, illetve most is az.
lehet, hogy más szolgáltatóval is jó vagy rossz, kiderül majd.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz Attiba #46660 üzenetére
Tudom, nálam is sokszor baxakodik. Egyik nap felnyomja a képeket, másik nap nem. Vagy van hogy egyiket feltolja, másikat már nem..
Driveból meg sokkal körülményesebb direkt linkesíteni :/
kepfeltoltes.hu nem jó, mert méretkorlátos, a kepkezelo.hu meg lassúcska, de az még alternatíva lehet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
irgum
addikt
Finom ez a kamera: tulipán
iPhone 6s Plus
-
Bibby
addikt
Hangulatkép, Nokia 1020-szal.
Ελευθερια η θανατος
-
Aryon87
félisten
Vasárnap baráti összeröffenés volt, csináltam pár képet (nem a partiról)
Nem a legtökéletesebb képek, nagyon kéne már az az állvány. Különböző manuális módokkal van, sajna már nem tudom megnézni, melyik milyen beállítással lett, mivel a második 32GB-os SD kártyám is megdöglött...
Kavicsos út
A birtok kispatakja
kistraktor a naplementében
Kistraktor 1
Kistraktor 2
Kistraktor oldalról
Naplemente1
Távolba meredve
Tó 1
Tó 2 kicsit csálén
Naplemente 2
Virágos
Tó 3
Fűcsomó
Farönk maradványLG G4
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bukk900
őstag
Sziasztok! Egy hete nézegetem, ill. csak nézném a fórumot, de a kephost szervere nem elérhető. Nem lehetne ezt mellőzni amíg kijavítják, vagy elfelejteni... a dropbox, fickr, drive, stb. jól működik!
-
Aryon87
félisten
-
mirci18
addikt
Hoztam képeket nektek:
Merengve - DirektSzebb napokat is látott szekrény - Direkt
A képek Lumia 830-al készültek.
Legközelebb kérlek tegyél majd direkt linkeket (is) a képekhez!
[ Módosította: BigBlackDog ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Van egy dilemmam mobil fotozas teren. Mindegyik gyarto kamera alkalmazasaban lehet fenymeresi modokat allitani(kozepre sulyozott,matrix es pontszeru) Sokszor probalgatom,de erdemi valtozast eddig nem lattam,vagy csak rossz temanal probalgattam. Fenykepezogepnel biztos sokat szamit,de egy mai telonal melyiket erdemes hasznalni? -
Vikooo
addikt
válasz Jack Oneill #46678 üzenetére
Tematol es fenyviszonytol fugg.
Ha tajkepet szeretnel kesziteni es szeretned, hogy aranylag minden resze a kepnek latszodjon akkor matrix.
Ha portret keszitesz es a hatter nem lenyeg (nembaj ha kieg) de az eloter fontos akkor kozep vagy pontszeru. De mondom, fugg a fenyviszonyoktol is.A legjobb az expo korrekciot es a zaridot allitgatni. G4 -ben pl nincs is fenymeresre allitasi lehetoseg, altalaban kozepre mer.
Amugy eleg latvanyos a kulonbseg a fenymeres atallitasa utan. Probalj meg matrix meressel lefotozni egy villanykortet (bekapcsolt allapotban ) es ugyan ezt pontszeruvel.
-
Bukk900
őstag
válasz Jack Oneill #46678 üzenetére
Nem minden gyártónál... Lumiáknál sem állítható és a mostani Nexus 5X-emnél sem.
Viszont tudnak olyat, hogy exponálás előtt ahová bökök a kijelzőn oda méri a fókuszt és a fényt. Ez szerintem használhatóbb megoldás, mint a fénymérési módot állítgatni. Alapbeállításnak használd a matrix mérést, ez az esetek túlnyomó részében megfelelő.
Középen lévő témánál, portréknál használható a spot/középre súlyozott mérés. -
mirci18
addikt
válasz Valaki87 #46680 üzenetére
Köszönöm szépen nagyon szeretem mert a telefonon tudom a képeket szerkeszteni.
Feltölteni megosztani.
Így hobbi fotósként számítógépet nem nagyon kell használnom.
10 megapixelhez képest ügyes.
De jövőre sajnos át kell térni az android vonalra.
Remélem hogy addigra emberi ára lessz a g5,s7-nek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
rizso
addikt
válasz Aryon87 #46673 üzenetére
Próbáld már meg pls auto módban, mert ezek a manuális beállítással készült képek szerintem elég gyengére sikerültek
balazs1022: Find 7a viszont továbbra is nagyon baba Sima jpg auto mód?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mirci18
addikt
válasz Valaki87 #46684 üzenetére
Igen így van.
Eddig azért voltam Lumiás mert számomra tökéletes volt a telefon és a fényképezőgép találkozása.
De mára az androidos tábor is behozta a lemaradását és amik exkluzív dolgok voltak a Lumián azok megjelentek androidon is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
gergo5991
őstag
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz balazs1022 #46688 üzenetére
Jogos, átsiklottam fölötte, annyira belemerültem a képek megnyitásába
Nekem még mindig Note4 van, de időm mostanában nincs mobilfotózni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tomp
félisten
Ha már szép idő volt csináltam pár képet. Próbálgattam a manuális fókuszt, habár nem a mai szélben kellett volna.
sárga virág
Budavári Sikló mellett
kedvenc virágom
Gellérthegy
kedvenc 2Xperia M4 Aqua
-
BalanceR
addikt
Pár kép az olcsó kínaival:
A korlát szemén át
Látkép
Híd alkonyatkor
Napnyugta a híd mögött
Parlamnet
Szabadság Élet Szerelem
Kavicsok
Pitypang
BúzamezőRedmi Note 2
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest