- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
válasz MR007RM #31650 üzenetére
Félkész lett igy amúgy az ötlet jó, csak telón, egy profi stylus nélkül(ujjal) elég körülményes. Én magam is kezdtem egy hasonlót tegnap, mert a háttérben az ég kiégett, de aztan hagytam, és levágtam ami nem lényeg. 😃
Apropó: milyen beállításokkal lehet kiküszöbölni a kiegest/bebukast? (ez tudon hogy kamera függő, esetemben L925)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
stickrs
senior tag
nokia 808
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
irgum
addikt
iPhone 5S
-
moleculez
veterán
válasz BigBlackDog #31662 üzenetére
Nap mint nap ledöbbenek mit tud az 520.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
gergo5991
őstag
-
istnag
addikt
BB Z10
-
ghost364
senior tag
-
koboldozat
senior tag
Egy pár kép nem a legjobbak de azért elmegy.
Béka
Leszállás
Naplemente
Poharas naplemente
Virág
Fű
OszlopcsavarNokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
domerator
veterán
válasz koboldozat #31675 üzenetére
Szerintem jók, telefontól meg pláne.
Poharas naplementét fejleszd tovább, kedvenc témámReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
mobilefan
aktív tag
-
koboldozat
senior tag
-
mobilefan
aktív tag
-
MR007RM
addikt
A 2,3,4,7 tetszik.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszenek a képek.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
BobTail
őstag
Szeged, Széchenyi tér 1 - [34]
Szeged, Széchenyi tér 2 - [34]
Szeged, Széchenyi tér 3 - [34]Nokia Lumia 1020
-
Blyan
félisten
válasz BigBlackDog #31689 üzenetére
Igen, pont ezért nem tetszik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MR007RM
addikt
Én meg a te reakciódon lepődöm meg. Miért baj az, ha egy fotón minden éles és kivehető? Sőt mivel a két téma igen nagy százalékban tölti ki a képet így ez teljesen normális. Szerintem végtelen módban készült, és a templom az élesebb szerencsére. Ha a virágon lenne a fókusz, akkor az élesebb lenne, de mondjuk nekem így pont jó, sőt én is így lőttem volna. Szóval pl nekem meg tetszik a mester munkája és ahogy gondolkozik. Nincs benne semmi extrém, egy normális fotó telefonnal
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Blyan
félisten
válasz MR007RM #31691 üzenetére
Ez szubjektív dolog, nekem nem tetszik, átfedésben vannak egymással, mert ha nem így lenne talán tetszene.
De a virágok rálógnak az épületre és éppen ezért nem tetszik (mivel nem azt nézem, hogy hú a virág és az épület is éles, hanem hogy az egyik kitakarja a másikat, holott mindkettőt láttatni akarja a kép). Ez van![ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tzsolesz
nagyúr
Helyszíni szemlén voltam, szomszédok vitája miatt. a kerítés korábban a melléképületek sora volt. A csapadék miatt ezek megrongálódtak, és a "kerítés" így már nem funkcionál.
Gondoltam megosztom ezt a 2 képet veletek. Nekem tetszik a kék ég, és a sárgás csupasz vályog kontrasztja.Mély szegénység a köbön.
Samsung Galaxy S3 LTE.
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest