-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz ferrari1 #28892 üzenetére
Úgy elsőre, zajmentességben(iso200) ennek a telónak a kamerája a legjobb jelenleg szerintem. Aztán másodjára kitudja. Jó lett.
Jó látni milyen szépen fejlődnek az androidos kamerák.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
törölt tag
Hú de hanyagolom ezt a topicot
... de pörög ez nélkülem is[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Mátra túra közbe.
erdő"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Wa2x_
veterán
Kis érdekesség a jó időzítésről: [link]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
[link] ha valakit érdekel az ilyesmi és szeretne menni fotózni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
BobTail
őstag
Nokia Lumia 1020
-
irgum
addikt
Hogy ilyeneket lőjek annyi az esélye mint a lottó 5-ösnek. Akik pedig lőtték, azokról is elmondható, hogy lehet inkább lottózniuk kellett volna azon a héten...
BobTail: ez nagyon komoly, maradok a lottónál, több esélyem van ott... Még azt se tudom mondani, hogy kár, hogy kiégett az ég, mert így jó ahogy van!
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #28915 üzenetére
Csak megjegyzem a téma középen van.
Azért van amit nem értek. Törökbálinton árvíz volt? Mindegy. Sajnos ilyet soha a büdös életben nem fogok kiügyeskedni, még ha beledöglök sem.
Megyek a fürdőszobába makettezni egy tesco gazdaságos változat elkészítéséhez. Arra talán van esélyem.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
legiaap
félisten
válasz MR007RM #28920 üzenetére
Miért ne tudnál kiügyeskedni?
Elmondom neked azon a képen a téma a brutal, bár minőségre sincs panaszom.
Ezért azt mondom ő ezt a képet egy másik telefonnal is simán meg tudta volna örökíteni.
Olyan a témaválasztás, hogyha lenne hiba azt is simán eltakarná az ilyen beállítás.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
PS7A
tag
Van olyan, ahol ez még érintetlen? Tábla
-
BobTail
őstag
Köszönöm mindenkinek! közben a kulisszák mögött mutattam egy másikat Wa2x_ barátunknak, és valamiért ez neki jobban tetszik... ki érti ezt
Nokia Lumia 1020
-
-
Wa2x_
veterán
válasz BobTail #28932 üzenetére
Ha már így megemlítettél Dave... Azért tetszik jobban, mert nincs középen a téma, remek a szög, nagyon jó a tükröződés, jó a kihalt utca hangulat, a tekintet elviszi egész messze a kép, nem akad el a tollban, ami középen van és nekem kicsit mesterkélt. Hát ennyi...
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
irgum
addikt
Fent vagyok a vasúton! link
Ma ez a legjobb képem.
iPhone 5S
legiaap: ehhez nem kellett szerencse se, csak tudatos vásárlás...
[ Szerkesztve ]
-
papp053
tag
Sziasztok
Már régóta olvasgatom a topikot...
Gondoltam ma már megosztok egy képet is, huawei y300-al készült.
[link][ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
Huawei Ascend P6-Teljesen auto mod.
[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest