-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
(#28056) Blyan: Kicsit viaskodtam magammal, mert ezt az észrevételt be is akartam nyögni, meg nem is, de szimpatikusan a nem a topikba való és esetleg valakit idegesítő megjegyzést. Rosszul jelöltem.
(#28053) SymbianOS: Mind szuper, nekem főleg az első tetszik. Mentettem magamnak.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
törölt tag
Ismét ZL, talán egy fokkal jobb.
[link] -
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Ricsko :D
aktív tag
Ma reggel korábban felkeltem és ezek a fotókat lőttem Mind saját kertben készült.
Telefon: LG 4X
Ezek itt 8 MP-esek:Madarak
Harmatos fű
Fa
Harmatos virágEz 3MP-es:
Ezek 2MP-esek ( Camera 360 Ultimate )
Vélemények?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Hoztam érdekességként: FUTÁR fedélzeti kezelőegység - ugyanaz de keresd a hibát
Avar a sin tövében szépia ||| lámpás monokróm |||
HTC One
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stickrs
senior tag
ki kér szőlőt?
ki kér szőlőt? 1nokia 808
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
-
válasz BigBlackDog #28070 üzenetére
T5C5K-n van talán már 2 kocsin és ennek már meg van az engedélye is. Kint voltam forgalomban vele. De még a rendszer nem 100-as. Egyik irányba jó volt, de a másikba fejébe vette, hogy Villamospótló vagyok és a kijelzőket is átállította "Villamospótló"-ra. Jól mutatott egy villamospótló villamos. Lecseréltem a 2. ilyen után.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ricsko :D
aktív tag
Egy kis ízelítő a Játél III a "kulcs" témába ( természetesen nem ezzel fogok nevezni..)
[link]LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Hintpalinta és egy Highlight videó
HTC One
A Highlight videók kaptak megint új sémákat, igaz néhány kikerült. Viszont most már lehetőség van saját zenét is használni bár ahhoz nem lesz annyira jól hozzá igazítva a kép.
-
MR007RM
addikt
válasz tzsolesz #28075 üzenetére
"A 1020 a legerősebb"
Tedd hozzá szubjektív ezt hallottad. De az ugye nem zavarja a szemed, hogy sokszor még az 5MP-ben készült fotók is mosottak és túlszaturáltak a színek. Ha a legjobb kamera lenne benne én már rég vettem volna egy 1020-at a wp ellenére is amit utálok, de sajnos nem látom, így várnom kell még talán 1 évet egy következő nagyágyúra.
-
-
MR007RM
addikt
válasz tzsolesz #28084 üzenetére
Egyébként nehéz ezt megítélni mivel a felhasználótól is függ milyen fotók készülhetnek minőségileg és témailag úgyszintén + a hozzá adott alkalmazások. BobTail-tól láttam eddig nem egy király fotót.
(#28081) koboldozat: Izlések és pofonok. Nekem az már túl nagy méret lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz tzsolesz #28084 üzenetére
Akkor hozzáteszem, hogy a mobil kamerás tesztek átlaga lapján a legerősebb.
Így már jobb, de még ez sem teljesen igaz. Attól függ milyen tesztek kerültek eléd. Majd csak lesz egy picivel jobb ha.. amint már írtam.
De hagyjuk inkább, mert ebből megint hitvita lesz.[ Szerkesztve ]
valami
-
irgum
addikt
Talán valakit érdekel még milyen képeket lőtt a régi iPhone 4.
-
irgum
addikt
válasz BigBlackDog #28090 üzenetére
Kiindulási pont volt.
-
enginev3.0
félisten
HTC One lámpafény mellett, vakuval
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #28093 üzenetére
Jó kép lett.
Viszont ahogy nézegetem az itt feltöltött HTC one képeket nem bánom hogy végül az i5 mellett döntöttem, szerintem jóval szebb képeket tud csinálni. 1,5 hónapja nagy vacillálásba voltam hogy i5, HTC, vagy S4 legyen.
-
A megközelítés nem volt rossz, hisz az Apple is ezen a vonalon indult el. Csak a felbontással volt kár, hogy spóroltak, de én elvagyok vele ettől függetlenül mivel nem vagyok egy fotófenomén és nem is akarok az lenni.
(#28099) hito: azért ott van nálad a QX10-es. Azzal azért ha a minőség lenne a fő szempont akkor könnyen párosítható a One-al. Magam részéről és körbenézve az ismeretségi körömben úgy gondolom az emberek többségének még ez is sok. Nem értenek és nem is nagyon akarnak érteni a fotózáshoz még alap szinten sem.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz B-L-A-C-K #28094 üzenetére
Őőőőő, igen
Távolra nem az igazi, 4megapixel kevés, de egy korábban is berakott képem bizonyítja, hogy makróba azért elég jól tud teljesíteni, illetve közelebbi képeknél
és ha azt vesszük az emberek nagyrésze csak lefotózza magát nyaraláson vagy épp ahol van és megy fel facebookra vagy emléknek, erre pedig - közeli képre- egész jó a készülék ha ezt vesszük
Csak sajnos a konkurencia mellett amely távolra is jó, kevés sajnos, és azoknak is akik távoli képeket is szeretnek csinálni telefonnal - ha épp úgy jön össze -Ha jövőre kijön az új csúcskészülék, és az lesz a nagy újítás hogy ultrapixel vagy anélkül fejlesztik a kamerát és végre 8 vagy még több pixelt kap rendes képminőség mellett akkor váltok (persze HTC-re gondolva)
Ha nem lesz nagy fejlődés kamera terén, akkor marad a OneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest