- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nexus 4
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #23601 üzenetére
Ép azért kérdeztem...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
-
-
hacki87
senior tag
S3 kézből auto beállítással. Gépen nem tudom mit mutat, mert csak telón néztem és linkelem. :-)
-
mindthecrap
aktív tag
tegnap párhuzamosan fotóztam egy Canon géppel és videóztam a nokia Lumia 520-al, a vízfesték effektust leszámítva szerintem az eredmény önmagáért beszél:
dslr vs. mobil, werkolyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Quasi_modo
nagyúr
valami
-
zack
nagyúr
HTC One
S4-hez képest azért van különbség jócskán, de szerintem már ez is elegendő normális mobilos fotózásoz. Kissé mosottak a részletek, a kép széle felé haladva a fodrászkellékes táblája már nem olvasható, míg S4-nél igen. Mindkét kütyüvel a fa törzsére ment a fókusz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
BigBlackDog
veterán
Ezt meg honnan szedted?!
Nem rossz, főleg nem egy Lumiától. Azért a fókuszált területen a részleteknél látni vélek valami Lumiás mosást. Teljes felbontásban -ugye ez bőven nem az-, teljesen belenagyítva azért szerintem nem lesz ilyen szép a dolog. De ne legyen igazam.[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz BigBlackDog #23634 üzenetére
[link] - EOS forrás.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Bozek
nagyúr
válasz BigBlackDog #23634 üzenetére
Itt van teljes felbontásban is.
-
zack
nagyúr
Majd holnap. Szerintem is gyenge, de állítólag nem az igazi egyik Play-es App se, csak a gyári. Lehet az Ultra Pixel miatt, vagy a nem szokványos felbontás, passz. Holnap kiderül. Ez Pro Capture-rel készült, és érdekes dolgokat csinált fotózás közben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Azie
őstag
válasz mindthecrap #23625 üzenetére
Igen, ezen agyalok egy ideje, hogy 920-szal lehet érdemesebb lőni 3 mp videókat, mert az kevésbé mos, mint siránkozni a képek miatt.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Próba tájkép. HTC One
Nem ez az erőssége az biztos, de 4.1-hez képest mintha kevésbé maszatolta volna össze a fák lombozatát.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest