Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    Ne haragudjatok, de most nincs "kedvem" belinkelgetni a képeket külön-külön, na meg sok is lenne. Drive mappából egyszerűbb, akinek van kedve nézze meg. Párat beteszek majd később, mert a drive mappa csak ideiglenesen fog létezni, és aki 11T Pro-t akar venni, lássa mire képes. Nappal fos idő volt, későre is jutottam ki, így pár képet leszámítva az éjszakai fotóra ment a hangsúly, nekem pl ott számít a telefonok fotós tudása.
    Összességében a S20FE jobb mint a 11T Pro, nappal minimiálisan, éjjel viszont erősebben odaver neki. Szerintem a sima 11T esetében is ugyanezt írnám.
    Átlagembernek szolgáltatói kínálatban bőven jó választás a Xiaomi, 120w töltés állat (pl 50%-ról 100%-ra 10 perc alatt feltölti magát, egy reggeli kávé és cigi mellett. vagy egy zuhanyzás alatt), a szeteró hangszóró gyönyörűen szól, design is jól sikerült, és az akku is egész jó, köszönhető a FHD kijelzőnek és a 120Hz kijelző sem éhes. Negatívum az optikai zoom kamera hiánya és az IP68 hiánya, bár a cseppállóság legalább megvan. Gcam van a Xiaomira, de nem jó, mert életlen képeket csinál, gondolom idővel lesz majd specifikusan rá is, mappában azzal is vannak képek.

    Képek - S20FE vs Xiaomi 11T Pro vs P40Pro (+ emellett géppel is fotóztam :D )

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák