- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
-
Arcképgyáros
-
rizso
addikt
Gondoltam megizzasztom az S21 Ultrát egy kis leveles-fás teszttel
108MP
ugyanez 12MP-re méretezve
normál 12MP
ultrawide
3x zoom
10 zoom#102496 pcmagic: hangulatos, lehet megérne egy kis szerkesztést is Baromi jó benne ez a nagyobb zoomátfogás, még ha nem is a legjobb a minősége a 10x kamerának. Normál látószög (108MP 12MP-re méretezve) vs 10x zoom. Egész jól kivehető a Fanta meg valami dobozos gyümölcslé is a 10x zoom kép jobb alsó sarkában
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Aryon87
félisten
válasz rizso #102504 üzenetére
Azért a vágott 12mp és a normál 12mp közt hatalmas a különbség. Nem is értem miért nem alapbból tudják ezt a minőséget ezek.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz rizso #102504 üzenetére
Ég és föld a különbség a normál 12 és a leméretezett 12 között.
(Bár, ha nem kell részletes fotó, akkor viszont a sima 12MP verzió jobban mutat. Gondolom ez is a célja a gyári fejlesztőknek.)A 10x zoom -os képnek olyan SonyEricsson-os fotó feelingje van
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
rizso
addikt
válasz Aryon87 #102505 üzenetére
& Dr. 444Hertz:
igen, a méretezett és az automatikus 12MP között bőven van különbség, ez mindegyik hasonló kaliberű telefonnal ilyen lesz. Az automatikus 12MP-t másik telefon automatikus képével érdemes összehasonlítani, mondjuk itt az új Xperia 5 III, tessék, 12MP - na ugye, hogy a Samsung nem is rossz autmatán sem A zoomról már nem is beszélve, a 2,9-4,4x zoom is olyan amilyen, mit csinálna 10x nagyítás mellett?
Szerintem továbbra is rendben vannak az auto 12MP képek. Lehetne rajtuk még reszelni, szerintem folyamatosan javítják majd, de már így is használható. OP 7T Pro sem csinált részletesebb képet automatán, kivéve jól beállított gcam-mel. Majd előszedek pár S10+ képet is, kíváncsi vagyok ahhoz képest milyen az S21U minősége.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-cobra-
aktív tag
Ha belenagyítunk ég és föld a normál 12MP és az átméretezett 12MP, de azért egy TVn/ telefon kijelzőjén / előhívatva senki se mondaná meg melyik-melyik.
-
Arcképgyáros
válasz -cobra- #102508 üzenetére
Nekem például a PC-s monitoromon a 108MP-s képnek homályosabb hatása van (nagyítás nélkül).
Az erősebb élesítés ilyenkor jön jól...[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
*RLaci*
addikt
válasz Elit3Zotya #102496 üzenetére
Ez a zsákosember
-
Fehercsoki
aktív tag
Jelenleg egy Huawei p40 Pro-m van, viszont egyre fájóbb a GSM hiánya, ha olyan telefont szeretnék ami hasonlóan jó képeket csinál (legalább a fő kamerával), akkor van olyan, amire érdemes lehet váltani? Pixel 6-ot, Iphone 13 Pro-t és Samsung S21 Ultrát néztem, habár az utóbbi nagyon drága még mindig.
-
natë
nagyúr
válasz Fehercsoki #102512 üzenetére
A többi nem?
-
Aryon87
félisten
válasz Fehercsoki #102512 üzenetére
Egyik se
(Szinten P40Pro tulaj )Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz Fehercsoki #102514 üzenetére
Mindegyik jó vétel imho.
-
Arcképgyáros
válasz Fehercsoki #102514 üzenetére
Überelni nem fogják a P40 Pro-t, de mellényúlni nem fogsz velük, jó képeket csinálnak.
Mondjuk, ha a GMS hiánya zavar téged, akkor mit keres a listádon az iPhone?Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
félisten
-
haiduo82
aktív tag
válasz Plazmacucci #102526 üzenetére
Az utca végén lévő fák esetében ezzel teljesen egyetértek, viszont nekem személy szerint ez bőven belefér. A színárnyalatok nekem ezt ellensúlyozzák.
"Együtt vagyunk senkik"
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #102526 üzenetére
Mert hogy nem rak rá utólagos élesítést?
Én is az utca végén lévő fákat akartam pont lekapni, picsába.
Egyébként ízlések és pofonok, ahogy Laci írta, egyikkel sem lehet mellélőni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #102529 üzenetére
-
törölt tag
"Mert hogy nem rak rá utólagos élesítést?"
Dehogy nem rak, mindegyik élesít valamennyit a nyers képen, anélkül túl puha lenne. Csak a mérték és a módszer nem mindegy.
De amikor ennyire látszanak a villanyvezetékek, oszlopok, madarak stb körül a fehér körvonalak, mint ezen a 11T képen, az nálam már bőven a túlélesített kategória. Összehasonlításképp ilyen az, amikor tényleg ízléssel csinálják: [link]Finoman szólva sem voltam soha az FE automatikájától elájulva, de ez a 11T is ugyanolyan digitális hatású, műanyag képeket készít. Annyi, hogy az FE-hez képest több pixelnyi átmérővel adja a kontrasztot az élekre, de ettől nem természetesebb, csak kevésbé hat részletesnek.
A színekben/tónusokban tényleg jobb az FE-nél, mondjuk ez sok telefonról elmondható.
-
natë
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Tesztvideók, pár másodpercesek
Kocsiban 1080p60 itt sztem elfelejtettem 4K-ba rakni
Gyalogosan 4k60Annak ellenére hogy nincs OIS benne, az EIS szépen teszi a dolgát.
11T Pro
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest