Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Nowhereman #8406 üzenetére

    Az írásod utolsó részével foglalkozok, mert ezt már én is megforgattam magamban párszor.
    Nem hiszem hogy ezt meg lehet csinálni, versenyzőkről beszélünk és ez szerintem(!) milyenségében soha nem változik.
    A versenyző szerintem alapvetően harcos alkat, az eszközei módosulhatnak...finomodik a megtapasztalt helyzetek által, hozzá (próbál) idomulni a szabályok körvonalazta lehetőségekhez.
    A jelenlegi lehetőségek pedig olyanok amilyenek. Amióta a szponzorok megjelentek a sportban, meghatározta azt.
    A televízióval milliókhoz jut el, a gyárak szembesültek azzal hogy egy szörnyű baleset befolyásolja az eladásaikat...nincs dohányzás, mert szervezetek lépnek fel. Nincs szabad/kötetlen véleményalkotás mert azonmód jön/jöhet a médiaválasz.
    ...és mi tehetünk róla!
    Minden információ kell, mindent lekattint a néző. Helyezd vissza a '80-s évekbe az egyedüli autó-motor elé...mint akitől elvették az áramot.
    Azalatt az egy hét alatt amíg egy lapkiadás megtörtént, Kimi manapság már szakított-nem szakított, leszerződött és nem, kapzsi volt és mégsem, szavazások mentek le hogy jó-e mindez...és az összes létező bőrt lehúzták róla. és mindegyik le lett kattintva.
    Az idő változik, jelenleg ebben a környezetben kell versenyezniük a versenyzőknek.
    Sztem piszkosul rossz úton járunk, egy versenyhelyzet végletes megítélést vonz, miközben fanyalgunk a sterilen lezajlott futamokon.
    Sztem ez tipikusan az a helyzet ami miattunk létezik és túlnőtt rajtunk, valahol tudjuk hogy értünk van, de irányítani soha nem fogjuk tudni...a FOTA sikeresebben megoldja :)
    Az az érzésem hogy tök sokan sejtették hogy egy csapatot azért nem tiltanak el, mert akkor leesne a nézettség,...azaz kőkeményen pénzérdekek mozognak a szabályozásban, mégis statisztálunk hozzá, mert mi magunk se szeretnénk kevesebbet kapni.
    ...aztán persze ez mérgezi az egészet, és nem tartjuk tiszta sportnak, és ezt el is mondjuk...ahogy most én is :)

Aktív témák