Hirdetés

Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    Csak, hogy legyen mára egy kis ON:

    Hogy mi látható a képen? A Ferrari F2012 váltója, hűtője és lényegében az autó motorborítása alatt lévő alkatrészek. Miért lényeges ez? Azon kivűl, hogy a Ferrari idén teljesen átszabta a motort, a váltó is rengeteg módosításon esett át. Itt cáfolnám meg az F1vilag / formula.hu oldalakat. Miszerint még a téli tesztek alatt volt egy megnyilvánulásuk, hogy a Ferrari nem hallgat a pilótákra. Ez vicces, mert pont Fernando Alonso ötlete volt, ez az új fajta módosítás.

    Amúgy májusi tesztre. F2012 visszakapja az eddigi jól bevált első felfüggesztést. Sauber féle motorborítás és kipufogó csonk. Így a 3 kivezetéses kipufogó a kukában landolt. Ezen felül, több mint valószínű, hogy az oldalszekrény formája is változni fog.

    De utána sem valószínű, hogy maradni fog. Hiszen teljesen megváltozik az autó súlypontja. Súlyelosztása és a karakterisztikája is. Lehet , hogy pont pozitív hatással lesz, de az is lehet ,hogy negatív. Ezért rizikósak az efajta frissítések. Hiszen az autó egy megadott irányt képviselt a fejlesztés alatt. Így tesztek nélkül. . . . :U

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák