Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz proof88 #13277 üzenetére

    Sztem jó lesz, szimes vagyok beállítottságomat tekintve :D ..de F1-ben régen láttam már jó próbálkozást, majdnem jó volt egy pár.
    Az F1 elsősorban a látványosságról kell szóljon, és a hangulatról, kell eső, és pit személyzet..az ebből adódó hangulati elemek, és kell egy fizika....ami nem nagy ügy mondom én mert már a GP sorozat is jó volt, szal nehogy már ne tudjanak alátenni egy könnyen skálázható fizikát, arcade-tól a komolyan vehető szimulátorig. A setup nagyon fontos, de ennél jóval bolondbiztosabb kell mint ami jelenleg a szimekben elterjedt (bár már kezd talán visszaszorulni) mert ha minden beállítást a játékos kezébe adnak, de mellé nulla segédletet (telemetriát jól tálalva) akkor a játékosok nagy része elvész benne, a másik része a neten fog vadászni beállok után, a harmadik (jellemzően legkisebb része) pedig az online kódot fogja kritizálni, és semmi nem lesz elég jó....mert az online összecsapásokhoz tényleg szinte tökéletes játék kell.
    A Grid sztem jó volt, én élveztem, és nem akartam szétszedni szimes szemszögből...még egyszer annyi időráfordítás a fizikára, és mellé még a hangulati elemeket erősíteni.
    Nagyon lehangoló tud lenni a 'száguldó cirkusz' autójával full hangulattalan versenyhelyszíneken képeslap lelátó előtt, nulla időjárással, és szerelői részvétellel, sokszor ostoba SC helyzetekkel körözni. Online más a helyzet, mert akkor a játékos versenyzővé válik.
    Szal én első blikkre bizalmat szavazok a Cod' F1-s játékának...sztem tanultak a Colin sorozatból, a és a Grid az jó irány.

Aktív témák