Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Zoli-bácsi #24161 üzenetére

    Az fasza. Pedig cserés. :(((

    Délelőtti program letudva (szigorúan munkaidőben) :D . Kormány összekötő a csuklóig, a gázpedál tartó meg még pár vasról a műanyag burkolat alatt leszedtem a rozsdát, zsírtalanítottam majd lefújtam lidis rozsdagátlóval. Kis túlságosan olyan mint az új.
    Úgyh ha valakinek kell gyújtaskapcsoló nélkül egy ilyen kormány izé annak eladom, mert vettem egyet bontóból jó lesz tartaléknak alapon, de így felesleges lett. Kábé a kaszni előbb el fog rohadni. Ráadásul ah néztem nem is lehet ilyen szerkezet kapni bótba. Lehet felrakom face csoportba bár nem jellemző, h ilyet sűrűn keresnének

    Festékbótba azt mondták kocsihoz nem kevernek színt :U , de van egy festő üzem itt ah csinálnak. De annyit nem ér az egész. A küszöb élén kopott le a festék úgy 30cm hosszban. Lehet begurulok és kimaszkolom, felcsiszolom és lefújom feketével azt bucsu. Kívülről nem látszik, legfeljebb ragasztok rá fóliát később, h az kopjon.

    Motortérben a műanyagokat áttörölgettem szilikon spray-el, esőelvezetőn a gumi csíkot meg néhány gumibumszlit is, ártani nem árthat. Sokkal szebb így. Beltéten is átmentem általános nedves tisztító kendővel mert már ráfért meg szállt a rozsdapor is, utána pedig mikroszálassal szösztelenítettem.
    Mellékelnék képeket, de telóról nem enged meg amúgy se egy nagy látvány.

    Ami "idegesít" (olajpárán kívül) az az oldalondexek búrájában lévő víz. Füstszínűre akarom cserélni majd ha lesz rá zseton paypalon, nem tom ilyesmibe belekötnének-e következő műszakin majd. Futófényes.
    Az ablakspricnik alatt lévő gumi tömítés felett is eljárt az idő, kézi polírozaskor darabokban hullot ki a műanyag alól, az is cserés. Legalább nem egy drága tétel. Beázástól nem tartok, van Volvós motortakaró.

    Mielőtt megint megszóltok nem a gyári állapot helyreállítása a cél. :N Max állagmegóvás, no meg az üresjárati idő kitöltése a munkahelyen valami hasznos dologgal.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák