- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Elvileg a Murder Passnál meg a Vault 87-ben kellettek volna lenniük Super Mutantoknak, de helyettük csak Brawlerek voltak, ez bug lett volna?
No Sana No Life
-
hubai1979
őstag
Remény.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
hubai1979
őstag
válasz GypsFulvus2 #5459 üzenetére
Már sikerűlt mester elindítani,[link]
A legelső letöltés alkamaságot szedtem le és megy, főltelepítetem enyi megy.
-
hubai1979
őstag
válasz GypsFulvus2 #5461 üzenetére
Ne félj,telepítés,modot hozzá és had menjen.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz hubai1979 #5462 üzenetére
Hát, a "múltkor" az volt, hogy bejöttek ezek az "elátkozott hely" crashek. Amikor elérsz egy koordinátához a játékban, és ott azonnal, minden esetben crashel. Egy ideig ki tudtam térni ez elől, elkerültem ezeket, de az egyik ilyen hely a Citadelhez vezető út volt, a főszálon, amit nem lehetett sehol elkerülni. Próbáltam "szűz" játékkal (UK GotY kiadás), próbáltam szarrámoddolva, a procimag thread alap volt, minden szar memóriapucoló bizbaszt és vicikvackot, ini átírást kipróbáltam, de semmi sem segített. Egy hétig molyoltam, itt is segítettek sokan (ha jól emlékszem te is, meg Haas, meg még páran az öreg motorosok közül), pár ezer hsz-el korábban oldalakon kersztül, de a végén föladtam. Egy dolgot nem próbáltam ki, a virágboltit a GotY helyett. Ha végigtolom a witcher 3-at (ami nem egy pár napos program), majd újra nikiveselkedem.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
vvega30
senior tag
válasz GypsFulvus2 #5463 üzenetére
Kicsit régebben játszottam a virágboltival. Megtetszett a játék meg akciós is volt a steamen, jól meg is vettem. Természetesen nem működött win7 alatt, se 32 bit se 64 bit, random összeomlások meg ilyenek. Amit lehetett kipróbáltam, mindenféle külföldi fórumokat böngészve hetekig és nem ment
Idegből visszaraktam a törtet és... nc. Azóta is az van fenn, beletoltam vagy 200 órát.
Csak így lábjegyzetnek.[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
hubai1979
őstag
válasz GypsFulvus2 #5459 üzenetére
Nekem a virág boltos GotY-van probléma nélkül megy,megvan a gyári is de azzal már voltak gondok,én maradok a virágos mezőn.Win-7 alat tökéletesen ment semi gubanc nem volt,igaz a gyárival volt, sőt kölcsönadtam az egyik kolégának neki el sem indúlt.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz hubai1979 #5466 üzenetére
Igen, én meg az Oblivionnal jártam így - innen jött az ötlet, hogy talán... Érdekes ez a Gamebryo ebből a szempontból (is)
Ha befejeztem a witcherezést, majd nekiugrok, de egyelőre nem látom mikor végzek vele: iszonyatos mennyiségű tartalmat pakoltak bele.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
hubai1979
őstag
válasz GypsFulvus2 #5467 üzenetére
Sok sikert jókedvet hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
Ez mindent üt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hubai1979
őstag
Ott járok hogy bekéne írni a kodot a víztisztító rendszer elindításához, csak túl nagy ben a sugárzás,hiába akarom beküldeni fawkes vagy charont nem akarnak bemenni bekapcsolni hiába megadom a kódot,azt mondják ők már elégszer megmenteték az életem.Ilyen van, Sara llyons berohan és beírja a kodot.Ez mi lehet.
fawkes azt monja eljöt az én időm, itt véget ér az életem vagy valami ilyesmit.
-
-
hubai1979
őstag
-
-
xFreex
aktív tag
válasz hubai1979 #5478 üzenetére
Ha adsz egy mentést akkor megnézhetem nálam mit reagál, de szerintem simán tovább megy. Ha gondolod és tényleg tovább megy akkor csinálok egy mentést utána. Hátha a Citadellától már jó. Nem hinném, hogy oprendszer miatt csinálja, ha már a játék egyszer elindult.
Kérdés? Albino radskorpióval, meg Szupermutáns nagyúrral találkoztál korébban?
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
-
xFreex
aktív tag
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
xFreex
aktív tag
válasz hubai1979 #5482 üzenetére
Itt a gyorsmentés közvetlenül a tisztitó után.
Nálam 3 alkalomból 2-szer továbbment, de 1-szer nálam is a stáblista jött.
A gyorsmentésnél viszont nincs semmi mód aktiválva, csak az alapjáték és a DLC-k. Pár cuccot biztos vesztesz.
Ez meg az én megatoni ház módosításom. (mód módosítás)
-
xFreex
aktív tag
válasz hubai1979 #5492 üzenetére
Ha esetleg elfogyna a hely akkor menj a kráterszéli lerakatban Moirahoz. Vedd meg tőle az "Emlékszobát".
Majd elfelejtettem. Mást is módosít. Tennpeny torony lakrészt is, meg a kereskedők is halhatatlanok + pár cuccot amit nem részletezek.
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Egyszer csak elkezdtek olvashatatlanul gyorsan váltakozni a párneszédek alatt. Vissza lehet valahogy állítani?
Köszi előre is! -
gyimger
őstag
Ha már kérdezték, akkor írtam egy listát, én miket használok a játékhoz. Próbáltam a vanilla-közeli modokat használni, semmi plusz fegyver, ellen, épület, földrész, stb. csak újratextúrázott vagy ésszerű és hasznos dolgokat. Itt egy lista:
Grafika:
Fallout3_HighDefinitionPack_v1.00
NMCs Texture Pack Performance Pack SINGLE FILE FOR NMM-12056-1-0
Fellout 1_21R2-2672
Fellout-1_23-2672
DLC Support-2672
URWLRain_v6
URWLRain_DLCs
UHQ Terrain Overhaul v2-19799-2-0
Flora Overhaul Dead Edition v13C-19864-1-3C
HiRes Weapons v3_1-481
Vandr HD Creatures-18500-1-0
Ghoul retexture-18681-1-1
Enhanced Blood Textures-101-2-22bGameplay:
AS-R_3-0-1784
fallout_3_Owned_2-6-1516
SWModel590610mmPistolReplacer-18786-1
AmmoWeight-611
DAV_ammoweight-4049
Weapon Mod Kits
WMK Broken Steel Compatibility Patch
WMK Mothership Zeta Compatibility Patch
WMK Operation Anchorage Compatibility Patch
WMK Point Lookout Compatibility Patch
WMK The Pitt Compatibility Patch
ACE 2-0-85
Repair Rethought Reborn Updated-7351
Sensible Dismemberment Lite.esp
Realistic Weapons Damages-7865
Persistent Skill Books v061-1759
RI_Core.bsa
RI_Core.esm
RI_PNAnchorage.esp
RI_PNeeds2S.esp
Master of Disguise
Master of Disguise - Ant Pheromone Disguise
Master of Disguise - Disguises Always Work
Master of Disguise - DLC All
Master of Disguise - Friends and Allies
Master of Disguise - Friends and Foes
Ambient Wasteland 2 WAV edition-12602
Ambient Wasteland 2 Wav Patch-12602
Improved Sounds FX v13-627
Power Armor Footstep SFX v1-2-1287
Arwen_VisionFX_v1p1-9558"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Snooker
senior tag
A 112-es menedékbeli szimulációs küldetés után eltűnt Dogmeat. Nincs sem a garázsban amiből nyílik a vault, nincs se a 101-es menedéknél továbbá Megatonban sincs a házamban. Merre keressem? Ez valami bug lenne?
-
xFreex
aktív tag
válasz Snooker #5498 üzenetére
Ha nem kaptál üzenetet, hogy meghalt akkor ott keresd ahol utojára még megvolt.
Esetleg ha van fent DLC amit megcsináltál PL Point Lookout akkor el kell utazni a DLC területére és megkapod az üzenetet, hogy a társaid visszatértek x-y pontra. Dogmeat a 101-es menedék elé.
Nálam volt olyan, hogy szerencsétlen kutya elbújt a sziklában. Nem vicc. Keresem, de nem látom. A radaron látszott, hogy valaki barát van előttem, de csak a sziklát láttam. Szerencsére az orra vége pont kilátszott és tudtam vele beszélni. Gyors utazással meg kimászott a sziklából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest