- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz tigerscorpio #4948 üzenetére
Igen, valoszinuleg nalad volt a hiba, tegnap befejeztem a Point Lookout-ot.Es mindenhova be tudtam menni ahova lehetetett.Olvastam cikkeket a kiegeszitokrol, es a cikk iroja ezt a kiegeszitot tartotta a legjobbnak.
Nos, nalam nem ez a sorrend, en nem talaltam olyan elkepesztonek ezt a palyat.A kuldetesek tul egyszeruek/egyhanguak, kivetel amikor a kastelyt kell vedened, na az tetszett legalabb.A kinai tengeralattjaros meg a kutatohajos kuldi mint otlet nem rossz, de unalmas mert nem kapsz semmi
tetszetos jutalmat.
A duplacsovu vadaszpuskaval maszkalo mocsarlakok kiakasztottak, inkabb 10 szupermutans, mint 3
mocsarlako, ezek olyanok mint a terminator, sose lonek melle meg 100 meterrol sem (ezen a palyan
legalabb 70 gyogyinekciot hasznaltam el, az egesz jatekban nem kell annyit).
A mocsar sem tetszett, tul unalmasnak talaltam, a betonpuszta a sivarsaga mellett sokkal erdekesebb,
mert meg-megtori az egyhangusagot egy-egy szikla, vagy leomlott feluljaro stb.
A duhongo vad ghoul raszolgal a nevere, vagy 20 db soretes loszerrel lehet kinyirni, es addig olyan
taslikat ad, hogy szikrazik a szemed.Ezt a palyat tul nehezre csinaltak, sztem kinjukban mar azt sem
tudtak a programozok, hogy hogyan ellensulyozzak a palya egyszeruseget.
Nalam ez a palya a legutolso, elso helyen a rabszolgas es az idegen urhajos, masodik az acel testveriseges.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Lenne 1 kerdesem : ti melyik kisegitot talaltatok a leghasznosabbnak ?
Az elozo jatekban en Cross csillaglovaggal nyomultam, es hat mit mondjak, miutan egy rakas kiserletezgetes utan megtalaltam a neki legmegfelelobb fegyvert, szinte verhetetlen lett
Probaltam alien pisztolyt (a kapitanyet), alien puskat, plazmapuskat, lezerfegyvert meg mindenfelet, de a legjobb az alien urhajon talalt egyedi plazmapisztoly volt, asszem 80at sebzett ha jol emlekszem.
Es viszonylag gyorsan is tuzelt, ezert lett vele olyan jo a Csillaglovag (kiborg).
Most Charon van velem a zombi/ghoul - erdekes, nem emlekszem hogy az elozo jatekban talalkoztam vele - dobtaras soretessel, de kedveli a Magnumot,tavcsoves mesterloveszt, de legjobban a sinpuskat - kiprobaltam.
Kivancsi leszek, kesobb ha talalok erosebb fegyvereket, melyik fog nala bevalni.Elkepzelheto, hogy neki szinten az egyedi plazmapisztoly lesz a legjobb.
A szupermutansot nem vettem fel - egyaltalan lehet 2 kisero veled ? Dogmeat ott lehet 1 kisegito mellett, de jobb lenne valami fegyveres ficko, mert Dogmeat mindig elorefutott, esztelenul tamad, es akadalyoz, meg idegesit a morgasa is.A szupermutans valamifele nehezfegyverrel a leghatekonyabb, gondolom.
Gonosz karakterrrel ugye meg nem jatszodtam, ha az vagy akkor ki csatlakozhat hozzad a megatoni gonosz pasin kivul, es o mennyire jo egyaltalan ?
Ha mondjuk 10 a karmad vagy mi, akkor tobb kisegitot is felvehetsz vajon, mint az elozo reszekben, vagy csak 1 lehet veled + Dogmeat ? Tudja erre valaki a valaszt ? -
addikt
válasz Antonius1978 #4952 üzenetére
1 kísérő + Dogmeat lehet csak veled karmától függetlenül.
A jó/rossz/semleges karmától csak az függ, hogy ki hajlandó veled jönni, de Dogmeat mindig hűséges, őt ez nem érdekli.
Én nem szeretem a kísérőket, de ha már kell valaki, akkor Fawkes a laser gatlingjával a legdurvább. Nagyon kaszál, és ha mégis közel érnek hozzá, akkor az ütéseket is jól bírja. A sugárzás sem zavarja. Nem is kell lecserélni a fegyverét, mert az alap fegyverükhöz a kísérőknek végtelen lőszere van. Ha lecseréled, akkor töltényt is folyamatosan adnod kell nekik.
Cross kimondottan közelharcos karakter, de nekem emiatt mindig gyorsan megölték (mire kalapács-távolságba került volna, agyonlőtték).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Buster17
addikt
Na, ez az alvás jót tesz, mert most teljesen másokat mondott a mayor és ki is nyitotta nekem a kaput.
Már bent vagyok a Vault 87-ben. Körbe jártam a fél bázist aztán találkoztam egy mutánsal aki velem van. Meg is lepődtem de legalább törte nekem az utat és feltudtam tankolni lőszerrelMost egy full radioaktív szobánál vagyok ahova bement a "barátom" innen azért má "könnyebb" lesz a játék vagy még fogok ide visszatérni? Utóbbi biztos...
Köszi még egyszer!
-
addikt
válasz Buster17 #4954 üzenetére
Nem kell visszajönnöd.
Általában az a jellemző, hogy egy helyszínen csak egy 'érdekesség' van (ami ráadásul valószínűleg küldetéstárgy), tehát nem kell többször visszatérni (kivéve városok). Persze ha fosztogatni meg gyilkolni akarsz csak úgy, akkor majdnem mindenhová vissza lehet menni többször is.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Antonius1978
addikt
Nos ertem.De valami olyasmit olvastam, a neten, hogyha Dogmeat-et megoletjuk, akkor a felszabaduo helyre meg tud csatlakozni 1 kisero.Nem tudom ez igy van-e.
A szupermutans talan tul eros, mar szinte csalas, mert nagyon sok az elete - szinten a neten olvastam.
A kiborg valoban szereti elokapni a kalapacsot - el kell venni tole, es kesz
Ugy emlekszem, nekem sikerult, de mar nem tudom hogyan.De az is lehet hogy a pisztoly miatt nem vette elo, csak nagyon ritkan, 2 ev tavlatabol mar nem emlekszem pontosan.De mindenesetre a kulonleges plazmapisztollyal nagyon tudott kaszalni.
Ha lehet ujra kiprobalom.Ha mondjuk atlepek egy DLC-re ahova Charon nem johet, akkor visszamegy a helyere.Ez ez ido alatt, amig nincs velem, csatlakozhat mas karakter hozzam ? -
addikt
válasz Antonius1978 #4956 üzenetére
Igen, van ilyen exploit. Kell hozzá a Broken Steel DLC is. Szerintem felesleges kihasználni.
Cross nem kiborg. Csak egy nő erőpáncélban.
Szerintem csatlakozhat más, ha éppen nincs veled kísérő. De nem emlékszem olyan DLC-re, amiben lenne kísérő (vagy csak én nem használtam).Buster17 : ilyen esetben azért inkább járj még egyszer körbe, kérdezz végig újra mindenkit, próbáld végig a válaszokat, nézd meg a küldetésleírást mielőtt a fórumra rohansz. Little Lamplightnál is segített
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Antonius1978 #4959 üzenetére
Hopsz, Cross dologban neked volt igazad, Wiki is kiborgnak írja. Hm, ez eddig nem tűnt fel.
-
addikt
válasz Antonius1978 #4961 üzenetére
Nexuson Top 100-at nyálazd végig.
F3 jó volt nekem ahogy volt, nem csesztettem.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4959 üzenetére
Jó srácok a cyborgok
Tudtommal
Operation Anchorage - a múltban játszódó kiegészítő, mely a Nagy Háború előtt, a 2070-es években Alaszkában dúló háborút dolgozza fel, oly módon, hogy az Acél Testvériség Kitaszítottjainak egy eddig rejtett bázisa válik elérhetővé az alapjátékban, ahol egy eldugott katonai szimulátor tesztelése közben csöppenünk a múltba. Itt az USA hadseregében próbálhatjuk ki az elsők között a frissen fejlesztett erőpáncélt a kínai támadók ellen. (2009. január 27.)
The Pitt - Pittsburgh városának maradványai között kalandozunk, ahol a rivális fosztogató bandák vívnak egymás ellen ádáz csatát. A város nem kapott közvetlen bombatalálatot, de a radioaktív mutációk degradálták a társadalmat - mindenki vagy rabszolga, vagy rabszolgatartó. (2009. március 24-én jelent meg, de az Xbox-változat hibásan jelent meg, ezért visszavonták és egy nappal később jött ki véglegesen) Az Operation Anchorage-gel együtt megjelent bolti forgalomban is.
Broken Steel - az alapjáték eseményeit folytatja ez a kiegészítő, melyben az Acél Testvérisége egyszer és mindenkorra ki akarja söpörni az Amerikai hadsereget (Enclave) Washington területéről. A maximális szinthatárt 30-ig tolja ki, és új képességeket ad. (2009. május 5.)
Point Lookout - a marylandi Point Lookout Nemzeti Parkban játszódik a történet. Az atombombák itt nem végeztek akkora pusztítást, a hatalmas mocsaras területen az emberek viszonyalgos békében éltek - mostanáig. Két, a Nagy Háború óta életben maradt tudós rivalizálása borítja fel a térség nyugalmát: az egyikük egy ghoul, a másikuk pedig egy tartósított agy képében harcol a másik ellen. (2009. június 23.)
Mothership Zeta - a Fallout 3-ban megtalálható UFO-roncs különös rádiójeleket bocsát ki magából. Az oda látogató kalandort beszippantja egy repülő csészealj, s valami úton-módon vissza kell jutnia a Földre. (2009. augusztus 3.)" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4951 üzenetére
A Mothership zeta az vicces
Szerettem, Az kiegészítőben volt amikor egy mocsárban mentem, és ilyen gyűjthető izék voltak, és mindegyiken valami negativ dolog volt irva?" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
addikt
válasz tigerscorpio #4964 üzenetére
Point Lookout, a 'műtét' után szvsz.
-
Antonius1978
addikt
Nekem leginkabb a Mothership Zeta tetszett, tetszett maga az urhajo belseje, es hasznos cuccokat tudtal osszeszedni, sokkal hasznosabbakat mint barhol.
Kaptal egy rakas idegen fegyvert, az idegen pisztolyba ossze tudtal gyujteni 200 loszert - az eleg sok, amikor mar olyan fejlett vagy, hogy fejlovessel mindenki 1 loves, aztan olyan fegyver javito lottyot, es a hajo raktaraban talalsz ilyen olyan jo cuccot, pl azt az egyedi plazmapisztolyt egy szefben, amit a kiborgnak adtam.
A Pitt is jopofa, az is tetszett, most hogy nem fagy a jatek, osszeszedem a 100 acelrudat -
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4967 üzenetére
helyes
Mindig szállítottam én is a dolgokat...
az Agatha dalát azt, hogy csináltad meg anno?" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
PeL
addikt
válasz Antonius1978 #4967 üzenetére
Csak kétszázat? Én vagy 10000 lőszert hoztam az alien rifle-hez Amúgy kéne valami mod amivel vissza lehet menni a Zeta-ra a DLC befejezése után is, mert egy rakás jó cucc ott marad a raktár részben.
-
Antonius1978
addikt
válasz tigerscorpio #4968 üzenetére
Azt nem olyan nehez megcsinalni.
Mondjuk mikor csinaltam 2 eve, akkor kb a jatek felenel, 2/3anal csinaltam ha jol emlekszem.
Most pedig mar nagyon az elejen megcsinaltam, ugyanis elindultam a terkepen felfele asszem hogy kezbesitsek valami levelet amit egy megatoni csaj kuld a rokonanak vagy ilyesmi.
Es valahogy epp ugy mentem felfele, hogy utamba akadt Agata is.
Felvettem a kuldit, o mond 1 helyet ahonnan meg lehet tudni a Menedekek helyet.Azt mar eleg korulmenyes megtalalni, mert 1 csomot kell kosornyazni a metroalagutakban amig kilyukadsz arra a metroallomasra, ahonnan el tudsz menni az epulethez.
Az epuletben robotok vannak, es fel kell torj 3 terminalt, ahhoz hogy elerd a kozponti szamitogepet, ahonnan megkapod 4 db Menedek helyzetet.
Akkor elmesz abba, amelyre a nyil mutat (a szamat elfelejtettem) ha aktiv a kuldetes, es egyszeruen korbejarod az egesz menedeket, a hegedut jo melyen a Menedekben talalod meg, egy zeneteremben, nezz be a budi-ba is, az utolso cseszenel lesz egy kotta annak is fog orvendeni Agata. En a kuldi elott mar talaltam 1 kottat valahol, 2 kottat nem tudsz odaadni, a masodikat el fogom adni aztan...
Nos remelem jol emlekeztem, remelem nem kevertem mas kuldetessel, de sose lehet tudni -
PeL
addikt
válasz Antonius1978 #4961 üzenetére
A modok amiket használok:
- FWE Mod (Fallout Wanderers Edition) - alap nehezítő mod, nagyon komplex, kb az egész játékot átszabja, jó irányba. Respawnoltatni lehet vele monsztákat és ládákat is.
- MMM (Mart's Mutant Mod) (ez nem igényel magyarázatot, mutánsokat ad a játékhoz, behemótokat is lehet vele spawnoltatni a betonpusztába)
- DCInteriors (Washington majdnem összes épületét bejárhatóvá teszi és fel is tölti loottal)
- Xepha's Dynamic Weather (időjárás mod, sötétebb éjszakák)
- StreetLights (A lámpákat kapcsolja be az egész betonpusztában, a sötétebb éjszakák miatt erősen ajánlott, meg a hangulatfaktor miatt is)
- DarnifiedUI (UI mod, erősen ajánlott, elég informatív és jópofa)
- Underground Hideout (Rivet City melletti parkolóba egy földalatti rejtekhelyet tesz be, küldetést kell teljesíteni hozzá hogy hozzáférhess)
- Project Beauty (Karaktereket szépítő mod)
- Weapon mod kits (Fegyverekre különböző kiegészítőket lehet pakolni, pl. kínai rohampuskára távcsövet vagy hangtompítót, nagyobb kapacitású tárat, lézer irányzékot stb.)
- Pipboy Light mod (megnöveli a pipboy fényét és erejét, több színből lehet választani)- pár modhoz kell kompatibilitási mod (hogy ne üssék ki egymást) ami szintén benne van a listában
FOMM és FOSE kell mindenképpen a modokhoz és FOMM alól kell futtatni a játékot)
Load Order:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
CRAFT.esm
CALIBR.esm
Project Beauty.esm
FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
DCInteriors_ComboEdition.esm
Mart's Mutant Mod.esm
StreetLights.esm
Xepha's Dynamic Weather.esm
DarNifiedUIF3.esp
UndergroundHideout.esp
Project Beauty- Broken Steel.esp
Project Beauty- Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
WeaponModKits.esp
WeaponModKits - FWE Master Release.esp
WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
WeaponModKits - ThePitt.esp
WeaponModKits - BrokenSteel.esp
WeaponModKits - PointLookout.esp
WeaponModKits - Zeta.esp
UH-FWE-WMK-DLC.esp
Mart's Mutant Mod.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
UH-FWE Weapons and Workbench patch.esp
DCInteriors_DLC_Collectables.esp
PiPBoy Light Range x3.esp
PiPBoy White Light.esp
mergepatch.espTotal active plugins: 54
Total plugins: 54 -
Antonius1978
addikt
Tevedes, en nem az altalanos alien loszerre gondoltam, hanem egy egyedi alien pisztoly loszerere.
Csak mar elfeledtem a nevet, de ime 1 video rola :http://www.youtube.com/watch?v=ipN2oa6V7ls
Nem vagom be ide a sok meset, magyarazo szoveget, el tudjatok olvasni a video alatt.
Amint latjatok, a video keszitoje kb 20-30 loszert talalt hozza - nem neztem vegig.
Nos a Mothership Zetan ossze lehet szedni hozza vagy 180-200 loszert, en ha jol emlekszem az egesz Falloutban+Zeta 212 loszert talaltam.Ez valtozo ugy tudom, van amikor kevesebbet, van amikor tobbet lehet picivel osszeszedni.Huha, ez aztan szep kis jegyzek. Ennyi mindent en nem fogok feltenni, az tuti.Valami olyan kellene, mint pl a Stalkerben az ENOT mod, ami + kuldeteseket ad.A fegyver modok az ok, de mi a fenenek annyi fegyver, mar igy sem tudok valasztani, hogy melyiket hasznaljam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Buster17 #4973 üzenetére
Amit használsz. Ha puskával lövöldözöl, akkor azt, ha sunnyogsz akkor azt.
Javításra, zárnyitásra és hackelésre érdemes tenni, mert a cuccokat úgyis állandóan javítgatni kell, a másik kettőből meg elég sok XP esik.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
PeL
addikt
válasz Buster17 #4973 üzenetére
Jaja, mindent érdemes kinyitni-feltörni a +XP miatt. Rengeteg dolog van amit ki lehet nyitni vagy fel lehet törni.
Minden zár vagy terminál előtt nyomj quicksavet, és ha véletlen tönkreteszel egy zárat vagy zárolsz egy terminált akkor quickload után újra lehet próbálkozni -
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4970 üzenetére
áhhh, rendben megnézem
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Antonius1978
addikt
válasz tigerscorpio #4979 üzenetére
Mondanom sem kell, hogy remek jutalmat kapsz,egy egyedi Magnum pisztolyt, ami 63-at sebez tokeletes allapotban, 100-as kezifegyver kepzettseggel
[ Szerkesztve ]
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4980 üzenetére
jönnek vissza a foszlányok a játék emlékeimből, köszönöm
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Antonius1978
addikt
válasz tigerscorpio #4981 üzenetére
A tegnap en is vegigvittem a Pitt-et, csak mar keso volt, igy nem fogtam neki leirni az elmenyeimet
Kepzeld, fejbol en is osszegyujtottem 97 acelrudat, 3at meg nem vettem eszre egy helyen, mert epp csataztam, es elkerulte a figyelmem.
Aztan megneztem 1 videot a gyujtogetesrol, es kiszurtam a helyet, ahol emlekeim szerint nem vettem fel rudat.Es pont ott voltak
Megkaptam az osszes cuccot, de 2 fegyver, es 2 pancel kivetelevel nem hoztam el semmit, mert nem birtam annyi mindent cipelni, es amugy sem voltak olyan hasznos dolgok.
A ket tavcsoves karabelyt, es 2 eropancelt hoztam el csak.Az egyik mar Charon-on virit, a zombin.
Nekem sajna meg nincs meg a kikepzes az eropancel viseleshez, igy Riley meregzold panceljat hordom, gyakorlatilag jobb mint az eropancel ahogy nezem.
Egy rakas felesleges loszerem volt amit nem hasznaltam, igy a kohonal bezuztam oket mas loszerre, .44 es .308-asra, igy Charon kedvere lovoldozhet a mesterloves puskaval, es Agatha Magnumjaval
Most az amcsi-kinai szimulatorhaborunak kezdtem neki, kivancsi vagyok, milyen lesz Charon a Gauss puskaval, amit a kuldetes vegen kapunk. -
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4982 üzenetére
nah az szép
lassan annyit olvasok róla általad, hogy ujra előveszem, és befejezem én is
-
Antonius1978
addikt
válasz tigerscorpio #4983 üzenetére
Megeri, mert az a keresgeles/kajtatas nekem nagyon bejott, elveztem
Majd ha elakadsz a femgyujtessel, irj, segitek, vagy nezzel videot a youtubrol.
Amugy mar a 26os szint fele kozeledem, es kb a terkep 10%at jartam be
Kar hogy csak 30as szintig van a jatek, ahogy tudom...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Antonius1978 #4984 üzenetére
Moddal kitolhatod bármeddig. XP is jöhet lassabban, arra is van.
-
PeL
addikt
Ha túl könnyűnek érzed tedd fel az FWE + MMM modokat Egyből más lesz a játék
-
tigerscorpio
aktív tag
rendben, köszönöm, én is a fejlődésre mentem, de 30 as szintig is, csak a kiegészítőkkel, egyébként 25 ig ment ha minden igaz, vagy 20 ig
nem is játszottam tovább amig nem lettmeg a kiegészítő, nem akartam kárba veszni hagyni az xp ket" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Antonius1978
addikt
Nem erzem olyan konnyunek, mert csoportos tamadas meg tud izzasztani, es neha csakazertbol is vadaszpuskat, meg pisztolyt hasznalok, hogy ne tudjam olyan konnyen leloni az ellent.
Ha vegigjatszom, akkor utanna talan probabol felteszem, az altalad javasolt modokat PEL.
Mennyire neheziti meg a jatekot ? A celom most nem az, hogy 1 hetig jatszodjak 1 kuldetessel, mert olyan nehez megolni az ellenfeleket, hanem az, hogy minden helyet bejarjak, amit az elozo jatekban elmulasztottam...
Mondjuk megvan a mentes, lehet hogy be tudnam tolteni a regi allast is, de akarok picitt szorakozni megintA tapasztalati pont lassitas nem kell, jo hogy szintet lepunk, mert tobb eletet kapunk, nem tudnak olyan konnyen kinyirni minket...
Tigerscorpio, nincs mit.Azert irjunk meg ide, mert szorakoztato hallgatni - olvasni - mas elmenyeit is
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tigerscorpio #4987 üzenetére
Alapjáték max. 20, Broken Steel DLC-vel max. 30.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Antonius1978 #4988 üzenetére
"Tigerscorpio, nincs mit.Azert irjunk meg ide, mert szorakoztato hallgatni - olvasni - mas elmenyeit is"
Nem is tudjátok, mekkora felüldülés végre igazi ontopik dolgokat olvasni, nem azt oldalakon keresztül, hogy milyen modot kell felrakni, meg kinek miért nem indul a játék.
Jó játékot!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Antonius1978
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Orvendek, hogy ujra kedvet kaptam a Fallout 3-hoz.Mar 1 eve tervezem, de a WOT es a Stalker COP miatt nem volt idom vele jatszani.Most megcsinaltam a COP-t ENOT nevu moddal, a WOT-ozast csokkentettem kb 1/5-re es igy van idom a Fallouttal szorakozni.Rengeteg jatekkal jatszodtam, jokkal, rosszakkal, de a legmelyebb benyomast ram a Stalker es a Fallout tette, mindkettonek egyedi hangulata van.Ezt a lovoldozos jatekokra ertem.Amugy - mivel a F3-at a Bethesda keszitette - megemlitenem meg a Terminatoros lovoldozos jatekaikat is, azok is tetszettek, a torteneteik miatt.Mas dolog, hogy a grafikajuk ugye nem a legszebb, olyan 1996-98 kozott keszitettek oket ha jol emlekszem...Talan a Doom is adott nekik 1 loketet, azt 1995-ben lattam, epp kirandulni voltam dunavarsanyi ismerosoknel, es az o ismeroseik 2 fia akkor szerezte meg.
Szo szerint leszakadt a pofam, ahogy 17 evesen meglattam a Doom nevu jatekotMondjuk a Falloutot egy arnyalatnyival jobban kedvelem mint a Stalkert, mert rengeteg kuldetes, veletlenszeru dolog van benne elhelyezve, es hatalmas a terkep, mindig talalsz valami izgit ahogy felfedezel 1 uj helyet, hogy ott vajon mi var rad, es mi lesz a jutalmad.
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4990 üzenetére
Nosztalgia rulez... én még várok vele, míg megint újrakezdem. Merthogy újrakezdem megint, az tótzihher.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Emlékszem a sztorijaidra, a végére kimondottan megkedveltem őket, majd legközelebb is oszd meg velünk.
Nálam most szünetel a játék mert kölcsönadtam, meg holnap Bioshock Infinite, de utána vissza a Wastelandre.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Antonius1978
addikt
Befejeztem Anchorage-et, nem valami boduletesen nagy kiegeszito, de nem is olyan gagyi, csak annyi hogy kicsi mind a palya, mind a tortenet.Ha hosszabbra csinaljak, lehet elvezetesebb lett volna.
Megvan a jutalom, Gauss puska, meg teliesitett T1b vagy mifele eropancel.
Ugy tunik - legalabbis egyelore - hogy ennek a pancelnak van a legnagyobb vedelmi erteke, azaz 45+10=55.
Csak sajna nem ad + erot, de legalabb a mozgekonysagunk sem csokken.
Erdekes, hogy a kuldi utan hasznalni lehet az eropancelt, noha a szimulacio soran nem jart rajtunk ilyen pancel.De amint kijovunk a szimulatorbol, mar megengedi a jatek az eropancel hasznalatat.
Ugyhogy nem is hulyeseg mar mondjuk a 10ik szint kornyeken megcsinalni - sajat velemeny.
Charon sajnos nem szereti a Gauss puskat, de maris buszken feszit az uj teliesitett eropanceljaban -
addikt
válasz Antonius1978 #4994 üzenetére
Akkor a kínai lopakodót meg ott hagytad
-
Antonius1978
addikt
Nos hat igen, lehet hogy otthagytam, de az is lehet hogy elraktam a szekrenybe a megatoni hazamban, mar fene tudja...te hasznosnak talaltad ? Nekem nem lenne jo egyelore, mert a lopakodasom 30 csak, igy annyira nem vennem hasznat...de ha olyan hasznos, meg nem keso hogy adjak 45 pontot a 30ra, es a kinai cucc ad +25-ot, szoval meglenne a 100.
Elvezetes benne koricalni ? Mondjuk Peepboy-al vagy mivel megfejelve tuti hatekony[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Antonius1978 #4996 üzenetére
Ha lesből akarsz öldökölni, akkor nagyon hasznos. Főleg StealthBoy-al. Meg jól is néz ki. PipBoy világítását persze ne kapcsold ilyenkor be, tuti a lebukás
Stílustól is függ, ha elejétől a sunnyogásra gyúrsz, akkor jó, ha inkább laser gatlinggal mész neki a szupermutánsoknak, és így is fejleszted a karaktert, akkor felesleges.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Nos hat igen, ennek is van ertelme, foleg ha mint valosagra tekintenenk a jatekra.
Ki ugrana neki 1 szal pisztollyal vagy vadaszpuskaval egy golyoszoros eropancelba oltoztetett Enklaves gyalogosnak ? vagy egy szupermutansnak...
Meg soha nem probaltam a sunnyogos karaktereket egyik jatekban sem.
Kivetel, ha a fejlodes soran mar nem lehetett mast valasztani, akkor az is kifejlodott, egyertelmu, de hasznalni nem hasznalom tulzottan.
Szerintem akkor kiprobalom ezt is egy kalap alatt, meg van 3 szintlepesem, a 66 pontbol telik hogy 45-ot elcsesszek erre is, a tobbit meg beszedre es egyebre tartalekolom.
Es igen, nem kell ide laser gatling, megvan a 9 nyalabos lezercucc a Verembol, gyonyoru volt latni, ahogy a kitaszitott testverek porra omlottak eropanceljuk ellenere kb 2 lovestol...(ugy olvastam, hogy mindegyik nyalabra kulon szamolja a kritikusokat, szoval 9 nyalabbol tuti hogy 3-4 okoz kritikus sebzest...) -
Antonius1978
addikt
A Betonpuszta Hosei
[ Szerkesztve ]
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Antonius1978 #4999 üzenetére
a legelő hősei xD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest