Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    őstag

    válasz FőDudu #45053 üzenetére

    Eléggé ködösít a Mojo a specifikációi között, a valóság kicsit más. Leközlik a hivatalos statok között, hogy 8 ohm-on 1kHz-en 720mW-ot tud, 800 ohm-on meg még 32mW-ot kinyög, eddig szép. Aztán azért kissé szétboncolva jól ki lehet mérni, hogy közel torzításmentes karakterisztikával 16 ohm-on 130-180mW között ad le frekvenciafüggően, a P1 20ohm-ján ennél még kicsit arányosan kevesebb. A legtöbb normál membrános fejhallgatónak elég is, planároknál és elektrosztatikusoknál más a helyzet.
    Azaz kb az ES100 balanced kimenetének a szintjét alulról közelítve hozza itt ami konkrétan 3x nagyobb kimeneti teljesítmény. És az ES100 oldalanként elkülönítve ad le ennyit, nem sztereóban összesítve.
    És emellett mondom azt, hogy az ES100 egész jó mobil kompromisszum, de az ehhez képest 4x-es teljesítményt leadó PowerDAC-on már érezni, hogy van alatta nyomaték, teljesen más világ. Cserébe közel 50 fokra hevül az asztalon üzemszerűen (még nem éget meg, de kellemetlen rátenni a kezed), és telefonra rádugva kb másfél percenként szív le 1% akkuidőt, sokkal inkább asztali megoldás.

    Az eredeti hypeindító revieweknél is egészen sokat számít az az apró tény, hogy pl Zeos fogta, bedugta az asztalon álló teljesen jelentéktelen kinézetű, ha jól emlékszem xDuoo DSD TA01-be, és közölte, hogy WOW. Az egy 2W-os kimeneti teljesítményű csöves asztali DAC. Ki sem merem próbálni az E1DA-nál erősebb cuccon, mert akkor még a végén kell rendeljek valami táposabb csöves asztali megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák