- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz SenorGrande #42701 üzenetére
-
MaddeNNNN
őstag
válasz SenorGrande #42701 üzenetére
egye fene
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
vezse
tag
Ha valaki tudja aktiválni: Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition GOG: NUCM56B0D8E8B5A4D0
Nekem már steamen megvan. -
po1son
addikt
Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition 1 darab Gog Kulcsért
lehet kopogtatni nálam privát üzenetbenSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
gyimger
őstag
Egy másik Singularity című játékot keresve találtam rá erre, plusz egy sornak ajánlom.
Singularity - Steam"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
chatran
őstag
A Bully volt esetleg ingyenes az utóbbi években? Esetleg valami megérős bundliban? Steam-en sajna nincs meg nekem.
Csak azért kérdezem, mert 10+ év után végre kijött a magyarítása. -
Dilikutya
félisten
válasz chatran #42717 üzenetére
Ingyen tuti nem volt, de majdnem ugyanannyiért, 3,49€-ért beszerezhető a Steam-en most is.
Amúgy totál irreleváns, volt-e ingyen, azok a kulcsok, már ha kulcsot ad, nem hiszem, hogy évekig elállnak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
chatran
őstag
válasz Anonymusxx #42722 üzenetére
A lényege az volt a kérdésnek, ha valamikor a múltban már megvettem valamelyik oldalon(gog, fanatic, humble ésatöbbi) ingyen vagy bundliban, akkor most könnyebb legyen megtalálni.
-
pingtest
tag
Defence Your Organism: VLY39-V7Q24-Z**09
*Direct Message
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
Anonymusxx
senior tag
epic free
Hundred Days – Winemaking Simulator + Hundred Days - Grape Lab Add-Ons lejjebb külön hozzá kell adni
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Keresőt használva nem találtam erről infót, így jelezném a tegnap felfedezett infót nektek is:
Crysis (1) Remastered elérhető ea play-ben.
Tegnap turkáltam pc-n a game pass-os játékok között, és Dungeon Keeper láttán reflexből nyomtam a telepítést. Aztán valami EA akármit akart telepíteni az xbos segédalkalmazáson kívül. Ám legyen. Elkezdtem turkálni a címek között, és akkor jött szembe ez is.
Nekem újdonság volt, ha nem ide illik az infó, akkor egy tg rakja off-ba a hsz-t.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz elder troll #42729 üzenetére
dk1 régen volt freebí, hátha valakinél szunnyad az accon (akkoriban sokmindent adtak €A-ék ingyé) [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gyimger
őstag
válasz elder troll #42729 üzenetére
Az XBox alkalmazásban nem sorolta, de az EA-ben igen. Azt nem tudom, mit hogy mivel kötöttem össze, de még van egy hónapnyi Game Passem, az EA alkalmazás engedte is letölteni a remastert.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
elder troll
őstag
válasz gyimger #42731 üzenetére
Asztali ikonról indítva bejelentkezést kér az EA alkalmazás, tippre xbox-ossal be is engedne, de ha előbb indítod az xbox segédalkalmazást, akkor már automatikusan bejelentkezik, és indul a game.
#42730 Mr.Csizmás
Tuti megvan amúgy is, csak már nem emlékszem az origin fiók adatokra, és nem is nagyon érdekel. Előfizuban is benne vannak a korábban megvásárolt játékaim, így kényelmesebb volt. -
Anonymus23
veterán
A Ubisoft + 1 hónapig ingyenes, gyakorlatilag minden Ubis játék maxos verziójával lehet játszani.
;) - The Power of the Light Side
-
Mr.Csizmás
titán
válasz elder troll #42732 üzenetére
jah, csak emlékeztető side note volt a közösségnek, a gog egy áldás, hogy miket húztam be régen ingyen, amiket el is felejtettem.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
conexke
tag
válasz Anonymus23 #42733 üzenetére
hát köszi
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #42733 üzenetére
Köszi, gondolom időben kell kapcsolni, majd visszamondani
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem, szerintem nem így működik. Ha most előfizetsz, akkor 30 nap ingyen van. Utána egyből le is mondhatod, a 30 napot végigtolhatod. Az opció október 10 -ig érvényes, szóval ha most lövöd el, akkor 09.11. + 30 napig él az Ubisoft+ előfizu, ha október 10 -én, akkor 10.10. + 30 napig.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Anonymus23
veterán
Nem, azaz részben.
A lényeg, hogy maga az Ubisoft+ az október 10-ig lesz ingyenes, azaz minél későb aktiválja valaki, annál kevesebb ideig játszhat vele ingyen. (tegnap volt az Ubisoft Forward, innentől számítva van az akció). Ma már pl csak 29 napra van ingyen, ezt írja is amit linkeltem korábban.
Október 11-től az érvényes árszabás lesz.
A korábbiaknál az volt a tapasztalat, hogy az ingyenes időszak alatt bármikor vissza lehetett mondani, nem tűnt el az "előfizetés", gondolom ez most sincs másképp.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
csuvicsuva
addikt
válasz Anonymus23 #42740 üzenetére
Na most akkor mégis jól olvastam? Igen, lemondani le lehet, megy addig, amíg le nem jár.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Anonymus23 #42740 üzenetére
Így igaz, köszönöm szépen a kiigazítást! Meg is találtam az ide vonatkozó részt.!
Regardless of what date you have signed up for Ubisoft+ during the free trial period, your free trial will end on 10 October 2022 (18:00 UTC).
Ilyenre még nem volt példa.
Érdekes, ráadásul érthetetlen is, hogy akkor miért írja nagybetűkkel a 30 napos free trialt, na mind1.
Szerk: Már 29 napra váltott![ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
skL86
tag
Divinity Original Sin 1-2. együtt 16.x EUR Steamen, gyanítom, hogy HL price.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem rossz ár, de 1 éve a GOG-on ugyanez a pakk 15€ volt, így nem HL
De hogy link is legyen róla, a 80%-os akció miatt is megéri berakni:
Save 80% on Divinity: Original Sin - The Source Saga on Steam (steampowered.com)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Ha már HL, akkor a Chorus az MS Store-ban most 11,99€ (4.195.- HUF), ami habár nem Steam, de aki megveszi az rögtön megkapja PC-re és konzolra is. Xbox tulajok előnyben:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #42746 üzenetére
Ohhh menj a fenébe, felébresztetted az alvó hörcsögöt, most rágja a fülem 1000 el
A Divinity 1 miatt meg duplán, arra is régóta fáj a fogam, szóval no way hogy ki tudjak térni előle, talán beéri a 2 ből az egyikkelA Chorus mondjuk tavaly jelent meg, nem gondoltam volna hogy ennyire hamar kap ekkora akciót.... Akkor már jöhetne a Warhammer Battlesectorra is , vagy a Riftbreakerre, amit ugyan többé kevésbé kijátszottam Game Passben, de az a játék megérdemli, hogy megvegyem.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #42747 üzenetére
Nekem mázlim van, mert a Divinity 1 már megvan fullos verzióban. A Chorus meg a GamePass-ban, így tudom, hogy akárhol van meg sem fogom elindítani sajnos
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #42744 üzenetére
Ez a divinity mennyire épül párbeszédekre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal