- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz TheNewDawn #43700 üzenetére
nohat, nem tudtam. es olyan jok azok?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TheNewDawn
addikt
Idei maradék Epic games ingyen játékok : [link]
A 2 nagyágyú a Hell Let Loose meg a ME Legendary Editiion, az összes többi meg repeat vagy van még 1 vagy 2 full ismeretlen indie, szóval számomra hatalmas csalódás, mindkettő pár hónapja volt Choiceban, akinek kellett az mindenki behúzta ilyen max 2-3€ ért, a ME az meg ugye pár száz Ft os Amazon Primeban is volt.
Jó tudom ajándék lónak De tavalyihoz képest mindenképp jóval gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz TheNewDawn #43703 üzenetére
Válság van, nem lehet csak úgy dobálózni a játékokkal...
6 játék van a kívánságlisámon Steam-en, abból 3 TD játék, valami csak lesz olcsón karácsonyra..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #43703 üzenetére
Náluk is felment a gáz meg az áram ára
-
Anonymusxx
senior tag
Lehet hogy is közrejátszhat, hogy 2 helyről is kaptak pert a nyakukba az epicék..
https://www.pcguru.hu/hirek/rekordbirsagot-kapott-a-fortnite-miatt-az-epic-games/77011
Amúgy mennyire biztos ez a youtubos lista ? Lehet hogy csak trollkodás, vagy így akar nézettséget szerezni...
Remélem nem igaz a leak, mert ez valami ultrafos, csak 2-3 ami jó benne A hearts of iron 4 am nem lenne rossz, csak annyi dlc van hozzá, h szart sem ér ha csak az alapot kapjuk..
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #43706 üzenetére
Hát esélyes hogy ez fedi a valósagot mert korábban is volt már hiteles szivárgás.
-
Golden9
addikt
válasz Anonymusxx #43708 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
TheNewDawn
addikt
Akartam javítani de nem lehetett mert kb haldoklik az oldal ma egész nap de szerencsére kamu volt a leak A holnapi 2 Lego game viszont szerencsére nem az
-
csuvicsuva
addikt
válasz Golden9 #43713 üzenetére
Hát a store-ban csak a LEGO Batman trilógia van (volt már ugye), a LEGO Brawls, Bricktales, Builder's Journey és a Skywalker Saga. Utóbbi 21-én túl korai lenne, Karácsonyra jobban passzolna.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Tom_Garrett
csendes újonc
ME Legendary Editionnek pedig örültem volna azokról lemaradtam. Sad Panda
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Ha G2A-n vettem egy Wither 3 GOTY-t steamre, de kiderült, hogy aktivált játék egy steam accounton, és az accot árulták, le is volt írva, csak én nem olvastam, ilyen esetben mi a teendő? Írtam az eladónak, de nem hajlandó visszaadni a pénzt, mert azzal hogy megvásároltam, és megkaptam az acchoz a linket, már használt a játék. Köti az ebet a karóhoz. Igaz, én voltam a hülye, de ilyenkor amikor nem azt vettem amit akartam, de a termék a leírás szerint volt, nincs apelláta? Be kell nyelnem?
Van valami mód arra, hogy visszakapjam a lóvét?
Hátha járt már valaki így.
Köszi!
-
s7evcsenko
addikt
válasz Anonymusxx #43719 üzenetére
Megszűnt paypalon a visszatérítés, nem?
Meg nálam anno úgy volt, hogy bekértek minden levelezést az eladóval, és úgy ítélték meg, hogy az eladónak van igaza, igy lekoptattak.
Ettől egy próbát még megér persze, mert ingyen van..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Pörp
senior tag
Diablo2 Resurrected HL 13,19$
-
Anonymusxx
senior tag
válasz s7evcsenko #43720 üzenetére
Megszűnt? Hát én nem hallottam erről, és most rákeresve se találtam ilyesmit h megszűnt volna...
-
TheNewDawn
addikt
válasz Tom_Garrett #43716 üzenetére
Annyira ne bánkódj , mivel volt már ingyenes ezért groupbuys meg hasonló helyeken 2-3€ ért tuti be lehet szerezni ha ennyire kellene
Hogy ne csak off legyek, számomra a tavalyi év meglepetése és majdnem év játéka :
RIFTBREAKER 3900 HUF HLMásik kedvencem, a THE FORGOTTEN CITY ugyanitt csak 3000 ért
GMG n meg megint Frostpunk Season Pass fillérekért, 4, 5€: [link] -
TheNewDawn
addikt
Igaz, viszont ha valakinek a Diablo 3 is kell, akkor ez szerintem még durvább ajánlat :
DIABLO PRIME EVIL COLLECTION 6900 FT
Ebbe bennevan A TELJES DIABLO 2 ÉS 3 MINDENESTÜL, KONKRÉTAN:
The Diablo® Prime Evil Collection includes: -
Diablo® III: Eternal Collection game -
Diablo® II: Resurrected™ game -
Diablo® III: Hatred’s Grasp Wings DLC -
Diablo® III: Mephisto Pet DLCBasszus most hogy leírtam, lehet ezt fogom behúzni a Days Gone helyett
Edit : Basszus most látom kedvenc izlandi MS Storeba is van ez méghozzá kemény 1847 izlandi koronáért ami 4910 HUF..... Na ez a bestbuy , és nem is elárazás
DIABLO 2+3 AVAGY PRIME EVIL COLLECTION 4900 HUF[ Szerkesztve ]
-
Pörp
senior tag
válasz TheNewDawn #43724 üzenetére
Valóban, nem néztem
-
coolpet
senior tag
válasz echterion #43725 üzenetére
Igaz, de ha korrekt lenne visszavenné. Benéztem, a címben steam account volt, egyetlen találat, a többi GOG volt feleannyiért. De én szerettem volna steam-re. 11K azért nem kis pénz, főleg, hogy lehet Winter Sale-ben meg 4000Ft lesz.
Lehetne együttműködő ha már szépen kértem, és nem vettem el a steam account adatait.
Visszaadnám a linket, és megváltoztathatná, mindenki boldog. Sajnos pedig ha nem jutunk dűlőre, akkor meg fogom próbálni, mert a G2A dispute annyi, hogy próbáljak megegyezni a sellerr-el, ők nem szólnak bele. -
attiati
veterán
4. rész is lesz belőle jövőre
leragadtam a másodiknál -
l.skywalker
félisten
Lehet hogy én nézem rosszul de ez csak konzolra van Xbox store-ban, nem?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Anonymusxx #43722 üzenetére
Megnéztem a leveleimet, igazad van, figyelmetlen voltam.
A visszaszállítás postaköltségének a megtérítését szüntették meg 11.27-el."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #43729 üzenetére
De, túl szép volt a menyasszony, 43274 es ház om remélem törli valaki, nem akarok senkit megtéveszteni Ezzel a konzolos dologgal már saját magam is szivattam meg... elnézést mindenkitől.
-
l.skywalker
félisten
válasz TheNewDawn #43731 üzenetére
Sajnos Activision/Blizzard termékek esetében még érvényes az a szabály, hogy PC-re csak Battle.net-en keresztül lehet megvenni. Legalábbis amíg nem hagyják jóvá a felvásárlást. Ha egyáltalán jóváhagyják.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Anonymusxx
senior tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz TheNewDawn #43723 üzenetére
A "The Forgotten City - Collector's DLC" (Merüljön el 2000 évvel ezelőtt az Elfeledett város DLC-jével), ez olyan, mint az AC-knél a Discovery Tour?
Semmit nem ad hozzá a játékhoz?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Egon
nagyúr
válasz l.skywalker #43732 üzenetére
Kivétel a Warcraft 2, azt gog-on meg tudod venni, rajta is van a kívánságlistámon, de sajnálok érte majdnem teljes árat adni (sosem akciózzák le 20%-nál jobban, én meg néha egy 75%-os akciónál is várok a 80%-osra... ).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Archttila
veterán
Pont ezert nem vetten még meg én sem... nem ertem mi lehet ennek az oka, hiszen azert ennel joval ujabb cimeket is ad olcsoert a blizz. Pl. D2 Resurrected.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
TheNewDawn
addikt
Ezt most leellenőriztem és tuti HL ár és van PC re is
CHORUS -75% 3490FT -
FunPro
őstag
válasz echterion #43737 üzenetére
Gyakorlatban feljogosít. A kérdés az, hogy ebben a konkrét esetben kinek van igaza, mert ez kb. az a kérdéskör, hogy "a dílerem heroin helyett kokaint adott, hogy kaphatnám vissza a pénzem?".
Jelen esetben a vevő el tudja játszani a becsapott szerepet, viszont kihez tud vele fordulni?
Ha jól gondolom, egy ilyen vásárlásnál a pénz a g2a-n folyik keresztül. Ebben az esetben a paypal nem fog tenni semmit, mert ők nem a hatóság. Végbement a tranzakció, mind a két fél kapott valamit, ügy lezárva.
Ha a g2a kimarad a buliból, akkor már érdekesebb a helyzet. Ha ff-el kapja az eladó, akkor hiába megy a paypal-hoz, mert ugye ők azt nagyon erősen kijelentik, hogy az ilyen tranzakciók esetén ők
nem fognak tenninem tudnak tenni semmit.Ha az eladó közvetlenül kapja a pénzt, ráadásul a hülyéje még szolgáltatásként is árulja az accot, akkor emberünknek nyert ügye van, mert hamis áruval kereskedik.
Persze, itt a nyert ügy sem jelent instant kártérítést. Az biztos, hogy azt a bizonyos accountot nagyon gyorsan le lehet tiltatni, az eladóval együtt, ha könnyen visszakövethető. Hogy ilyenkor a paypal lemeccseli-e az eladóval vagy neked kell joghatósághoz fordulni? Ötletem nincs!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
TheNewDawn
addikt
válasz s7evcsenko #43741 üzenetére
Pontosan, nem is értem a reklamció okát, ha nem olvasunk el valamit elég figyelmesen, akkor azért miért az eladó a hibás ? Ez olyan mintha aláírnánk egy szerződést, és utólag olvasnánk el hogy húúú erre nem is gondoltam, bontsuk már fel. Szóval egyetértek, szerintem ez egy nagyon olcsó tanulópénz volt és tanulság kellene hogy legyen, lehetett volna 10* vagy 100* annyi is más esetben az életben
-
FunPro
őstag
válasz s7evcsenko #43741 üzenetére
Ezt mondaná a díler is?
"Biztos úr, én megmondtam az embernek, hogy a cucc irritálhatja az orrában a csillósejteket. Magy szerint a heroint az orrba kell nyomni?"
A kuncsaft pedig mentegetőzne, hogy ő honnan tudja mit hogyan hova kell...Nyilván, ha egy legit oldalról beszélnénk, tiszta áruval, ezt nem kéne taglalni. De itt? Itt jön elő az a pont, amikor a szürke oldal átcsap feketepiacba, valaki pedig igazságszolgáltatást követel egy ilyen helyen.
Gyakorlatban nekem tetszik ez a téma itt ON-ban, mert ilyen jellegű elrettentő példára még nem nagyon emlékszem, mióta ezt a topicot látogatom.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz FunPro #43740 üzenetére
Kicsit sokat látsz bele szerintem. Mivel a leírás szerint azt kapott, ami oda volt írva, normál jogi ügyként kezelve (ami nonszenz azért jelen helyzetben) nincs az a joghatóság, aki megtévesztésre hivatkozva igazat adna neki. Az egy másik ügy lenne, hogy az jogszerű volt-e, hogy account-ot árult. De a kettő a normál jogi keretek között sem mosható össze, nem hogy itt, a szürke zónában, ahová önként ment be a kolléga és önként vásárolta meg azt, amit. Ha most a piactér a vevőnek adna igazat és minden további ilyen esetben, szerinted kivel cseszne ki legjobban? Saját magával, mert lassan eltűnnének az eladók, neki meg nem lenne bevétele. PP meg szintén ugyanezen gondolatmenet mentén nem fog neki igazat adni, mert minden tisztán, nyomonkövetjető módon ment végig. Ahogy felettem is írják: nem kapott hernyó helyett kokót, mert kokó volt a leírásban.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz FunPro #43743 üzenetére
Te most nagyon másról beszélsz...
Itt nincs biztos úr, mert aki oda megy a dílerhez, azt ugyan úgy megtosszák amúgy a biztosok.
Lehet jelenteni az eladót az oldalon, hogy tiltott dolgot árul(t), azt majd az oldal szankcionálja, ha akrja, de az eladó "tudta" mit vesz (ha elolvassta a leírást), innen kezdve pedig ő ugyan úgy sáros...
átverve nem lett, mert a játék játszható, azt a terméket kapta, aminek a buy gombját lenyomta.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
FunPro
őstag
válasz echterion #43744 üzenetére
s7evcsenko
Ezt én is így gondolnám, de mivel még nem adtam el semmit ilyen módon, így azt sem tudom, hogy a paypal tranzakción mi és hogy jelenik meg. Nem tudom például, hogy minden esetben sápol-e az odlal.
Ha nem sápolnak, akkor fölösleges magukat belekeverni minden ügyletbe, így akár a fizetési tranzakció végbemehet anélkül is, hogy az ő jelenlétük nyilvánvaló lenne, egyszerű transzparens módon közvetítenek. Hogy ez technikailag kivitelezhető-e, azt nem tudom.
Ha a tranzakciónál minden esetben látszik a piactér jelenléte, akkor nyilvánvaló, hogy ez egy veszett ügy, mert a piac van annyira okos, hogy az ilyen nemű problémákra legyen megoldása, a pp meg van annyira rutinos, hogy a húszmillió azonos esetet ugyanúgy kezelje.
Az általam leírtakat csak akkor lehetne megjátszani, ha a paypal tranzakció kisjoci@tudjaisten.hu-ra megy, szolgáltatás fejében. Ekkor ő hiába védekezne azzal, hogy minden le volt írva az xy oldalon, mert a tranzakció neki szól, a steamaccountért cserébe, amit ő nem árulhat. Hősünk erre mondhatja, hogy én "nem jártam ott", "nem tudom miről beszél", "nem tudtam mi ez", "utólag jöttem rá, hogy ilyet nem szabad venni".
De mivel én sem gondolnám, hogy a tranzakciók így mennének végbe, ezért ez csak egy távoli felvetés.
A tanulság megint csak az, mint bármely szerencsejáték esetében. Csak annyit szabad költeni egy szürke oldalon, amennyit nem sajnálunk elbukni. Ha jogilag tiszta eljárást szeretnénk, akkor jogilag tiszta oldalon kell vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
-
Golden9
addikt
válasz FunPro #43740 üzenetére
"Ha ff-el kapja az eladó, akkor hiába megy a paypal-hoz"
Csak kidobják őket a PayPal-ból, amiért nem fizettek biznisz díjat.
„Fizetés egy áruért vagy szolgáltatásért”[ Szeretkezve ]
-
Werkly
őstag
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sracok, ne ragozzuk túl.
Benéztem a leírást, kulcsot kerestem steamre, a szűrő ezt dobta, láttam a címben, hogy steam account, szóval örültem, hogy aktiválható a kulcs.
Aztán amikor megtörtént a fizetés, és nem kulcsot kaptam, hanem egy linket egy gyanús weboldalon, már nem adtam meg az email címemet, hogy álvegyem felette az ownershipet.
Írtam az eladónak, szóval az account még mindig az ő tulajdonában van, nem húztam be, nem tudom az acc nevét és nem tudom mi van rajta.Mivel accounttal kereskedni tilos, tilthatják, nekem pedig veszik a megvett árú, ezért visszatérítést kértem, és adnám neki a linket amit kaptam az ownershiphez.
Eddig nem volt hajlandó együttműködni, a legutóbbi üzenetre még nem válaszolt.
Én szépen megkértem, hogy vissza az egész, nem jogszerű a dolog, ha nem tudunk megegyezni, akkor melyek a Paypalhoz.Egyébként a Paypal egyenlegemből fizettem, és az eladónak G2A.COM Limited van megjelölve, tranzakció azonosítóval.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest