- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Ha jól láttam az EA elstartolása után pár perccel írtam.
Épp a livestream legvégét láttam, amikor mondták, hogy most már él a vásárlási lehetőség Steamen.
Arra tudok gondolni, hogy téves régiós ár volt, vagy ilyesmi. Elárazás.
Mondjuk engem nem zavar, megvan a Grim Dawn.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
-
Anonymusxx
senior tag
Cook, Serve, Delicious! 3?! EPIC FREE
https://store.epicgames.com/en-US/p/cook-serve-delicious-3-fb9aae -
Dilikutya
félisten
A UPlay-en a Far Cry 6-ra van további 10% kedvezmény a 60-on felül, így a Standard 21,60€-ra jön ki.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Maxxxim #42558 üzenetére
Működik, csak nem vagyok benne biztos, hogy a DLC-k érnek-e annyit, mint önmagában az alapjáték.
Még a single DLC-k sem tűnnek érdekesnek, hiába vannak főgonoszok, meg Rambo, meg akármi, úgy tudom, mind ugyanolyan.
Az alapjáték sem biztos, hogy ér ennyit, ha megvan és játszottam több másik epizóddal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
addikt
#Akció
Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition -82%
29,99$5,25$ HL Gamesplanet. (GOG)
Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition -82%29,99$5,25$ HL Gamesplanet. (Steam)[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz Golden9 #42560 üzenetére
Ez a jó link. ( #Akció )
Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition -82%
29,99$5,25$ HL Gamesplanet. (Steam)[ Szeretkezve ]
-
csaba951
veterán
We’re simplifying the id Software Steam Store Listings
Doom-ot (klasszikus) és Quake-et érintő hír. Érdemes elolvasni.Akiknek megvan a DOOM 3 vagy DOOM 3: BFG Edition azoknak ingyen frissítette a játékot a kiadó erre a csomagra:
* DOOM 3
* DOOM 3: Resurrection of Evil (Requires DOOM 3 to be installed)
* DOOM 3: BFG EditionAkinek nem volt meg egyik sem, annak ajánlom a figyelmébe ezt:
DOOM 3;-75%;1,25 USD (Steam)
Aktiválás után megkapod a fenti csomagot.Quake II;-60%;1,99 USD (Steam)
A játék indításakor ezeket lehet kiválasztani:
* Quake II
* The Reckoning
* Ground Zero[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz csaba951 #42564 üzenetére
Ez jó hír mert mind a 2 alapból megvan
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
pingtest
tag
The Lost Labyrinth: C3LZC-DQQ3B-I**W4
Kalcium vegyjele
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
conexke
tag
Pathfinder: Wrath of the Righteous - Mythic Edition
Discount code: 6QXC47CD51925BA576
Base game
192-page long Digital Artbook
Digital OST
Digital Map
In-game item - Magnificent Plume Hat
In-game item - Ratcatcher's Goggles
In-game item - Dashing Cavalier's Gloves
In-game item - Righteous Exorcist's Bracers
Season Pass (3 DLCs) -
chatran
őstag
válasz sto1911 #42572 üzenetére
A kérdés szerintem erre irányult:
DOOM (1993) – Továbbfejlesztett verzió
A DOOM 25. évfordulójára 2019-ban megjelent, továbbfejlesztett változat még könnyebbé teszi az eredeti játék élvezetét modern platformokon. Az újra kiadott verzió tartalma:
– Továbbfejlesztett látvány
– Javított egér- és billentyűzetvezérlés
– Kontroller/vezérlőtámogatás
– Szélesvásznú mód támogatása
– Natív 60 FPS támogatása
- *Ingyenes, közösségi kiegészítő tartalom – több mint 10 kiegészítő (pl. Sigil, Rekkr, Syringe, Double Impact, Arrival és Revolution).
– Episode IV: Thy Flesh Consumed
– Helyi osztott képernyős koop és PvP
Ez belekerült a Doom 3 BFG Edition-ben lévő Doom1-2-be?
Mindjárt letöltöm és ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz chatran #42573 üzenetére
Semmi változás, a játékot indítva ki lehet választani a Doom 1,2,3-at. Ha indítom az 1-2-t ugyanaz a korabeli menü fogad.
A Steam-en kapható Doom 2-be bekerültek a Plutonia, TNT és Master Levels-ek, ezek továbbra sincsenek benne a BFG Edition-ben.
Cserébe viszont a BFG Edition tartalmaz egy No Rest for the Living 9 pályás kiegészítőt ami anno az X-box 360-hoz készült.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
#Akció
Legacy Games
Plus, save 50% on select detective hidden object game packs with code: UNDERCOVER![ Szeretkezve ]
-
Anonymusxx
senior tag
A heti epic free elég 0 lett:
- DOOM 64
- Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack "skineket tartalmaz (fejvédő, kesztyű, trikó, nadrág és cipő), egy title card hátteret és keretet, illetve egy 120 percre érvényes Fame boostert. "
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Anonymusxx #42576 üzenetére
Ezért: "QuakeCon 2022" [link]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Segal
veterán
Nagyon remélem is hogy bejelentenek valami Doom vagy Quake játékot
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz KISDUCK #42579 üzenetére
Legyen benne slayer skin vásárlási lehetőség is
-
ayo
Topikgazda
értem hogy nem 2022-es 80 eurós játékot adnak, de azért a Doom 64 az egyik legjobb Doom, amit még nem adtak ingyen sosem.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dilikutya
félisten
Bassza meg, épp tegnap vettem meg az ős Doom részeket, hogy listában is meglegyen, ne csak a BFG Edition-ben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Segal
veterán
válasz Dilikutya #42583 üzenetére
Akkor refund, ha még nem játszottál vele 2 órát
Nekem is megvan mind steamen (mégsem nyavajgok )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
boogie84
veterán
Nem tudom volt e jobb áron, de most nagyon jó (2999 Ft):
Immortals: Fenyx Rising[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Crus
őstag
válasz boogie84 #42585 üzenetére
Akit csak az alapjáték érdekel, annak nem kérdés. Csak az a gond ezzel a játékkal, hogy van hozzá 3 db. DLC, ami még akciós áron is annyiba kerül, mint a Gold kiadás, vagyis, ami tartalmaz mindent. A 3 db. DLC együtt kb. az alapjáték tartalmának megfelelő élményt ad.
Ergo ebből az akciós áru alapjátékból Gold-ot összehozni jelenleg drágábban lehet, mint egyszerűen megvenni a Goldot.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
s7evcsenko
addikt
Én egy kicsit megbántam a goldot, igaz akciós volt, így nem fáj annyira...
de a 3 dlc-ből az egyik full insta, ami egy kicsit uncsi pár kör után, a második elég rövidke az alapjátékhoz képest, a harmadiknak még neki se álltam, mert kicsit ráuntam...
Mondjuk 89 órám van benne, szóval adott bőven tartalmat, de ennek nagy része az alapjátékba ment bele."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
l.skywalker
félisten
válasz boogie84 #42592 üzenetére
Rakjátok be kedvencekbe: PC Game Pass
Szinte csak a tartalmi frissítésekkel bővül a topik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest