- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Újra eljutottam oda, hogy csak azért nem veszek meg egy játékot, mert a letöltési mérete túl nagy.
(lásd a Quantum Break-et és a Middle-earth: Shadow of War-t)
Totál olyan fíling, mint a 20 GB-os HDD korszakban, 2001-ben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz Dilikutya #121550 üzenetére
Drága dolog lenne ha nem használja az ember túlzottan, nekem is ezért került ki az optikai és vettem egy usb-set ha netán kéne, de eddig csak 1x kellett. De egyébként ha minden legalább már Bluray-en jönne, az mindenkinek sokkal könnyebb lenne aki dobozolni szeretne, de úgy tűnik ezt a lépést a PC kihagyja.
(#121551) i2k
A Steam-es Quantum Broke nem vészes, 70gb körül alakul így rányomva a telepítésre, a Shadow of War más kérdés, ott csak a teljes játék 110-120gb.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #121552 üzenetére
Javítsd, ha tévedek, de a QB cserébe nem is tartalmaz minden átvezetőt... lehet, hogy stream-eli?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Keresek egy játékot, ebben kérném a segítségeteket. Felülnézetes (izometrikus), 1-2 éves cucc, 4 főt kell irányítani, zárt térben kell nyomulni az egységekkel, sci-fi, és még az rémlik, hogy be kellett hegeszteni az ajtókat magunk mögött. Hja, és emlékeim szerint ingyenes a játék (van single módja is).
Előre is köszi a segítséget."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
SenorGrande
senior tag
Ez lehet az Alien Swarm. Van újabb része már.
Szerk:
Valószínű akkor az újabb részére gondolsz, a régi már 8 éves.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Egon
nagyúr
válasz SenorGrande #121556 üzenetére
Ez az, thx!
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
tomsolo
addikt
Régebbi időkben azért generálódtak nagy gigák mert tele voltak fmw-kel.
Na mármost itt a 4k korszakban hogy miért nem lehetnek ezek átvezetők/introk a játék enginnel tököm se érti.
Tekken is 60 giga, ebből a tényleges kontent cirka 10.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #121558 üzenetére
Egyetértünk - jobb lenne az in engine render lenne a direkt 4K-t célzó (AAA) címek megoldása.
Annyira nem lehet olcsó a renderparkokat izzítani...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #121558 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb átvezető nem Blizzard minőségű. Szóval a legtöbb esetben bőven elég az engine átvezető, bár a rendereltnek meg megvan az az előnye, hogy akkor is szép, ha a játékot nem bírja a géped.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #121561 üzenetére
"meg megvan az az előnye, hogy akkor is szép, ha a játékot nem bírja a géped."
Ami csak akkor mutat jól, amikor a kötelező logovideók után azonnal videó intro-t kapsz...
Ha matatni kell a menüben (és ténylegesen írógép ócskaságú gépről indítottad) és már ott szaggat, akkor a scriptelt eseményekkel bekövetkező átvezetőkig már el sem jutsz...renderelt = nem előny
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
Pedig a stream rendben volt, mivel ők is fejlesztették az algoritmust, záráskor már rég nem a kezdeti Realplayer minőséget tudta. Talán így sem volt olyan jó, mint amit a Gaikai kapásból fel tudott mutatni, de vállalható volt. A grafikai részletesség már keményebb dió, mint említettem az a last gen konzolok szintje körül megrekedt, a kezdeti régebbi játékok medium-high beállítása a végére a későbbi címekre már low-ba fordult, mert ugye nem volt pénzük a géppark fejlesztésére.
OnLive UK 2013: Frame-Rate Tests
ayo: Ja, hogy csak 3rd party cameket érint, ah, akkor nyugodtan nyomják ki. #csakanintendo
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
ayo
veterán
válasz cskamacska #121563 üzenetére
ráadásul csak tényleg pár címnél van ez: NBA, LA Noire, Wolf2 meg talán még 1-2 - ezek vagy nem érdekelnek vagy PC-n szeretem inkább nyomni.
Kicsit olyan a hangulata az egésznek, mint N64 idején, mikor mindenki lemezen tolta, ők meg kicsi és drága kártyán. Csak most a lemez helyett felhőről, meg digitális kiadásólról beszélünk
Akkoriban mondjuk csodákat alkottak a tömörítéssel, pl. egy fullos RE2-t össze tudtak rakni egy kis kazira. Most a Doom volt pl. hasonló csoda, ott csak a multi miatt kell extrát letölteni, ami sztem belefér.http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
"Next-Gen Xbox Console Could Be Streaming Only
The latest rumor regarding the next generation of Xbox consoles suggests that Microsoft's next iteration of the machine is going to offer a streaming-only device, breaking from the current mould for top tier consoles. It's the latest in a long line of whispers regarding Microsoft's move into the next-gen, as with the Xbox One having been on the market for nearly five years it's clear that the company will be wanting to cement its future plans soon.
So far, this next generation of Xbox - known by the codename of Xbox Scarlett - has been subject to plenty of rumors. Perhaps the most interesting is that it could be more than just a single device, with suggestions that Microsoft could be making a family of consoles this time around, much like the current setup of the Xbox One S and the Xbox One X. Meanwhile, it's been hinted that the next Xbox generation will try and make a seamless transition for PC and Xbox players, with Microsoft perhaps already taking this step with keyboard and mouse support.
Something that would potentially align with these goals would be a move purely towards streaming, as suggested by tech website Thurrott . Apparently, while one of these new platforms is going to be a traditional console, complete with next-gen hardware to play games on a local level, the other device that Microsoft is planning is a streaming-only model - one that would come in at a lower price than a standard console.
Exactly how this would work in practice remains to be seen, but Microsoft has been putting a greater emphasis on cloud services of late, with apparently this'Scarlett Cloud' device having solved previous latency-related issues that have plagued streaming so far. Meanwhile, it's clear that Microsoft sees the Netflix model for video games as a viable option, as seen by the growing Xbox Games Pass options.
However, there could be downsides to this setup. For starters, although internet accessibility has improved greatly in the last few years, there are still plenty of places in core Xbox demographics that would not have reliable enough connections to be certain of being able to play when they wanted. As such, outside of cities it's likely that the traditional device would be preferable, so Microsoft will have to price these devices carefully.
Of course, for now it's worth taking such rumors with a grain of salt until official confirmation is found, but it's certainly an interesting move from Microsoft. Many have wondered about whether streaming would be the way forward, both in terms of ease of use for players and a way to cut down costs for companies, and if Microsoft is planning the Scarlett Cloud then it could be a litmus test for this kind of platform as a whole."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eredeti cikk:
Lényeg:
-Jön normál új nextgen Xbox
-Emellé jön egy olcsóbb streamelős gép, amelynél állítólag megoldották a késleltetés problémáját. (kontroller,képfeldolgozás,testek ütközésének feldolgozása nem streamben, hanem hardveresen történik)[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
válasz oriic #121570 üzenetére
Persze hogy van, csak a PC Master Race társadalom nyilván óbégatni fog, hogy milyen szar, ahogy a mobilos játékoknál is ez volt, azt még is volt értelme arra fejleszteni az elmúlt évek tapasztalatai alapján... Keleten rendesen megy mobilra is a stream, bőven lesz aki leszarja a fentebb írt minőségi romlásokat is akár és csak játszani akar komolyabb erőgép nélkül.
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #121572 üzenetére
most konkrétan a PC-ről írtam, mint erőgép. De egy mobilosan sztem a konzol is már egy komoly szerkezet. Manapság egyre több olyan ember van, aki csak mobilon játszik és soha se venne mondjuk egy komolyabb gépet, legyen az konzol vagy PC. Nagyon sokat változtak az igények.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #121574 üzenetére
A többség valószínű el se kezdett volna gaimingolni, ha nem lenne okostelefon. És azért ha azt nézzük míg mobilja mindenkinek van, konzolja / PC-je már kevesebb embernek = $_$
A stream meg szerintem akkor fog igazán beindulni, amikor valami brutál jó tömörítést legyártanak, amire majd csak a pro arcok fogják mondani, hogy ez nem ugyanaz, de az átlag ember nagyjából pont annyit fog észrevenni, mint egy jó minőségi mp3 és egy flac fájl között - semmit.
-
MrTwister
őstag
Akkor innentől kezdve(mondjuk 2022) elég egy kvázi videólejátszásra alkalmas gyenge PC is, tehát a számítást innentől kezdve a felhő végzi és az AV adatfolyam érkezik meg a PC-re. Záros határidőn belül befellegzett a videókártya gyártóknak meg a proci gyártóknak is, hiszen ha nincs erőforrás zabáló gém csak egyszerű full HD v. 4k adatfolyam onnantól kezdve nem kell bivaly GPU nem kell sokmagos CPU, sőt igazából tárhely sem kell sok, se memória hiszen nem lesznek sok 10 Gigát foglaló telepített játékok amik futás közben elterpeszkednek 16-32GB-on, hiszen minden streamen jön oda meg elég egy kis puffer a memóriába azt csókolom. Ami kell az széles sávú bivaly internet, korlátlan letöltési adatmennyiséggel, na ez a kérdés, hogy ezt bírni fogják e az IPS-ek? Hát érdekes jövőkép az biztos...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
Persze, de ott könnyebb megoldani akár p2p farmmal is a felhő számítási kapacitását, amibe akár gyengébb, közepes VGA-k, procik is elég jók és akkor megint ott vagyunk, hogy nem éri meg majd csúcshardvereket fejleszteni a gyártóknak...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Agyzuzo
addikt
"A többség valószínű el se kezdett volna gaimingolni, ha nem lenne okostelefon"
És mennyivel jobb is lenne a gamer világ...
Amúgy ez a mobilos játszósdi nekem nagyon nem adja, szerintem aki desktop PC-ken szocializálódott annak alapvetően ez baromira furcsa (pedig pl. GameBoy-om volt és imádtam). Én max pasziánszt tartok a telómon, de azt is kb. minek. De ugyanezek a kis gagyi böngészős játékok, vagy ami régen ment a Facebook-on,a sok Zynga-s szutyok.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Minőségi, mihez képest... Nekem valahogy ez a világ mindig egy nagy "meh" marad... Akkor már inkább egy 3DS.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #121583 üzenetére
Kezdésként erre nézz rá, és ha bírod pl. a point and clicket, akkor nagyjából minden fontosabb játék már ott van a store-ban. Szerintem azokat ezerszer élvezetesebb tableten egy lazább testhelyzetben tolni.
És akkor még pár: Oxenfree, Death Road to Canada, The Escapists, The Talos Principle, The Witness, Kingdom: New Lands, Banner Saga 2, Legend of Grimrock, Human Resource Machine.
Ezeknek a többségét nagyon kellemes tapizva játszani és azért nem mondanám egyiket se szarnak
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
5-6"-on játszon az, akinek nem lesz szüksége a szemére 40 év felett! Kényelemre meg ott van a nagy TV, a kontroller és a jó kanapé! Én az elmúlt 10 évben jó ha 1 órát játszottam mobilon, én semmi értelmét nem látom. Max aki sokat utazik, annak jó lehet, csak kb. egy IFA akksit tehet a zsákjába még a telefon mellé.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
gyimger
őstag
válasz morfondőr #121585 üzenetére
A Life is Strange témában is írják, hogy kisebb szobát fel lehet fűteni a telefonnal játék közben. Mármost az én telefonom az internetezést is vonakodva tudja elviselni, amiből az következik, hogy vegyek jobb telefont. Játékra való telefonok meg már a jobb videokártyák árát súrolják.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Agyzuzo
addikt
Ott bukott el a dolog hogy ezek mind megvannak Steam-en és akkor már inkább elpöffeszkedek a kényelmes fotelemben a 40 colos UHD moncsi előtt és tapizom a gamepad-et.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ayo
veterán
válasz Agyzuzo #121587 üzenetére
mobilos portokat (mint a GO sorozat) mondjuk én soha se tolnék nagy gépen. közben még eszembe jutott egy nagyon jó játék - lokál haverokkal a legjobb: Spaceteam
(#121589) i2k: mások meg vigyorogva játszanak FPS-t a telefonon, ilyen ez
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Vigyorogva végignyomtam kontrollerrel a Hitman GO-t és a Lara Croft GO-t is - nagygépen.
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #121590 üzenetére
azt én se nyomnám tapival, de ha mondjuk tablet + x1 gamepad már ki tudná elégíteni az igényemet, ha pont nem lenne gép a közelben. jobban szeretek olyan címekkel játszani, ami minden szempontból mobilra van optimalizálva és nem mondjuk csak egy 1 gombos PC port
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz cskamacska #121563 üzenetére
igen, gaikai-t is próbáltam, tényleg fényévre volt az onlive-tól, de pl autósjátékkal az is "youtubefeel" volt, még ha nem is a 360p-s streamje
tudom, hogy a tömegnek elég az itunes/netfilx minőség filmre, szal játékra sem fogja őket zavarni, ami számomra ellenben ~élvezhetetlen (sokkal inkább, mint filmen!)
innentől meg kb tökmindegy, hogy a talajtex kis vagy nagyfelbontású: nem látod
hogy kicsit kevesebb poligonból áll-e a fenyőfa az útszélen, amikor egy makroblokk kitakarja az "egészet" ... nem látod
vagy még1x: nem is érdekel"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
és ezek az emberek mit tettek a mobiljátékokkal?
szeretnénk ugyanezt "konzolon" is?ha "belőled" alig van 10 millió, míg a "hiperigénytelen" "gémerből" van 100, kinek készül majd az új játék?
hátha belebuknak... más remény nincs(#121581) Agyzuzo
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Crytek
nagyúr
Lehet, hogy az én képzelőerőm kicsi, meg debil vagyok, de hogy lehet a Cod IW 1190ft dobozosan amikor steamen meg máshol arany áron van az alapár és jó ha 50-60%os leárazást kap?
Mert ott másik példa ami érthető Mirrors Edge Catalyst originen 5 euro akciósan dobozosan meg ezres no de a cod 8-10x áron fut..
Next PC Upgrade: 2022
-
NyMRooD
őstag
A streames témához csak annyit, hogy a Gaikai-t megvette a Sony abból lett a ps now (gondolom ezzel tisztában vagytok), majd az OnLive halála után az ő technológiájukat is felvásárolta a Sony és ami értelmes volt elvileg integrálta, de nincs világon mindenhol szerverparkja, ahogy az nvidiának sem, az MS-nek igen, de nekik meg még valszeg a technológiájuk jár messze és ha a konzolokhoz nem is, de a streames gaming-hez baromira nagy szükség lesz majd az exklúzívokra. Szerintem nem fogja soha legyőzni az online streaming a saját bikahardvert, mert egyrészt, nehezen tudom elképzelni, hogy egy távoli gépen futó játék valaha is jobban fusson mint a saját vasadat használó másrészt még egy ideig nem érjük el azt, hogy mindenhol tökéletes sebességű és válaszidejű internet legyen szerte a világon (és a streaming szolgáltatások egyéb gyerekbetegségeiről ne is beszéljünk pl amikor majd kiakarsz játszani 5 egyszerre megjelenő játékot és mire addig jutnál 3 kikerül a kínálatból, vagy a széttagoltság, ami az elején hasonló lesz mint most filmeknél, mert a fejlesztőknek egyszerre majd 1-2 tucat platformra kellene fejleszteni a mostani 3-5 helyett).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ayo
veterán
ha azt nézem mennyivel több gamer van manapság mint régen, akkor érthető, hogy lesz egy átlagosabb réteg is, akiket meg kell fogni, de ettől nem hiszem hogy el kell temetni a minőségi játékokat.
régen 1 hónapban 1 újságba belefért az összes megjelenés, manapság, napi 2 újság se lenne elég, annyi cucc van és gondolom nem azért, mert nem megy a biznisz, hanem mert tényleg ennyi ember igényét kell kielégíteni. felőlem jöhet a trash konzolra és PC-re...ja hogy már tele van a Steam minden szarral, akkor meg miről beszélünkhttp://jateknaplo.blog.hu
-
arty
veterán
amikor a mobil(géming) indult, volt választék jó/jobb címekből - ez szépen elsorvadt és mára szinte minden f2p, ergo lehet, hogy maradt ugyan pár még vegetáló cím (a megérdemeltnél rosszabb értékelésekkel, mert DRÁGA!), de választék már bizonyosan nincs
és én nem (csak) a trashről beszélek, az sajnos van mindenhol mamár (konzolon kicsit kevesebb, de ott is van!), hanem az átalakulásról - nem is feltétlenül f2p modellre, hanem olyanra, amit most még csak el se tudok képzelni (elvégre nem láttam előre a season pass-t se és a lootboxot se)
pl a gamepass/ea-origin access teljesen ellehetetleníti a sima, egyszer(kétszer) végigtolható játékokat, nem jön ki a matek. és oké, akkor nem engedi a kiadó a játékát a pass-ba, de ettől még a sok "gémer" passozik, minek költsön másra, ott van elérhetően 50-100 játéka, azokkal se végez, majd csak bekerül ez is pass-ba, stb. elég könnyen belátható a probléma (és ez csak a már most is látható, esetleges trend!)
(#121596) NyMRooD: éppen elég baj lesz, ha a mai "kényszerből rendes konzolt vásárló" eltűnik, s ha sokan lesznek, az a teljes mostani modellre befolyással lesz/lehet (aminek én nyilván nem örülnék, ezért írok! )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
NyMRooD
őstag
Sajnos ez is benne van a pakliban, de szerintem az lesz a szerencsénk (már mint azoknak akik nem szeretnék, hogy a "rendes" gaming eltűnjön), hogy ott is valami olyasmi lesz mint a netflixnél és társainál: szolgáltatásokra és régiókra bontva különbözni fog a játékfelhozatal (valószínűleg lesz ahol bizonyos dlc-k nem lesznek meg, ha pedig 3-4 különböző studió játéka érdekel akkor 3-4 különböző szolgáltatásra is elő kell majd fizetni), ami miatt nem fogja megérni rengeteg embernek.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ayo
veterán
Az tény hogy rengeteg játék van manapság mobilra F2P, de azért ha egy kicsit is követi valaki ezeket, akkor lehet látni ,hogy folyamatosan jönnek mobilra is jobbnál jobb játékok, itt van megint pár példa: Super Meat Boy Forever, Mario Kart Tour, Attack on Titan Assault, FEZ, Inside.
Én pont azt érzem, hogy az utóbbi években végre elérte azt a szintet a mobil is, hogy végre nem csak F2P és flash-es átiratokkal próbálkoznak, hanem komolyabb dolgokkal.
Sok dolog mondjuk ezekből nekem is megvan PC-n, de Steamen ahogy kb. mindenkinek nekem is csak porosodik a nagyobb része. Nem egyszer volt, hogy elkezdtem kitolni egy játékot mobilon, mert élvezhető volt és mindig kéznél volt, miközben Steamen évek óta csak porosodott az olcsó kulcs a könyvtárban és valahogy soha se tudtam magam rávenni, hogy elindítsam, de azért havonta mindig leszedtem az update-ket hozzá
Nekem kicsit olyan érzés ez az egész téma, mikor az NC időszakban közölték velem, hogy a PC nem játékra való vagy ahogy a régi motorosok izomból utálják a Steamet, mert digitális és hogy valójában nem is a tied a játék.
Mindig tudni kell tovább lépni. Ma több játék jelenik meg mint régen, nyilván ebből több a szar és több az, ami átveszi a jelenleg népszerű és bevált üzleti politikákat. Ha a havi legyen mondjuk 500 játékból, ha már 1%, azaz 5 jó játék van, akkor szerintem továbbra is jók vagyunk.mellesleg örülök, hogy végre a játék a téma. a játékokat szeretem....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest