- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Sajnos ez is benne van a pakliban, de szerintem az lesz a szerencsénk (már mint azoknak akik nem szeretnék, hogy a "rendes" gaming eltűnjön), hogy ott is valami olyasmi lesz mint a netflixnél és társainál: szolgáltatásokra és régiókra bontva különbözni fog a játékfelhozatal (valószínűleg lesz ahol bizonyos dlc-k nem lesznek meg, ha pedig 3-4 különböző studió játéka érdekel akkor 3-4 különböző szolgáltatásra is elő kell majd fizetni), ami miatt nem fogja megérni rengeteg embernek.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ayo
veterán
Az tény hogy rengeteg játék van manapság mobilra F2P, de azért ha egy kicsit is követi valaki ezeket, akkor lehet látni ,hogy folyamatosan jönnek mobilra is jobbnál jobb játékok, itt van megint pár példa: Super Meat Boy Forever, Mario Kart Tour, Attack on Titan Assault, FEZ, Inside.
Én pont azt érzem, hogy az utóbbi években végre elérte azt a szintet a mobil is, hogy végre nem csak F2P és flash-es átiratokkal próbálkoznak, hanem komolyabb dolgokkal.
Sok dolog mondjuk ezekből nekem is megvan PC-n, de Steamen ahogy kb. mindenkinek nekem is csak porosodik a nagyobb része. Nem egyszer volt, hogy elkezdtem kitolni egy játékot mobilon, mert élvezhető volt és mindig kéznél volt, miközben Steamen évek óta csak porosodott az olcsó kulcs a könyvtárban és valahogy soha se tudtam magam rávenni, hogy elindítsam, de azért havonta mindig leszedtem az update-ket hozzá
Nekem kicsit olyan érzés ez az egész téma, mikor az NC időszakban közölték velem, hogy a PC nem játékra való vagy ahogy a régi motorosok izomból utálják a Steamet, mert digitális és hogy valójában nem is a tied a játék.
Mindig tudni kell tovább lépni. Ma több játék jelenik meg mint régen, nyilván ebből több a szar és több az, ami átveszi a jelenleg népszerű és bevált üzleti politikákat. Ha a havi legyen mondjuk 500 játékból, ha már 1%, azaz 5 jó játék van, akkor szerintem továbbra is jók vagyunk.mellesleg örülök, hogy végre a játék a téma. a játékokat szeretem....
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest