Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz arty #121598 üzenetére

    Az tény hogy rengeteg játék van manapság mobilra F2P, de azért ha egy kicsit is követi valaki ezeket, akkor lehet látni ,hogy folyamatosan jönnek mobilra is jobbnál jobb játékok, itt van megint pár példa: Super Meat Boy Forever, Mario Kart Tour, Attack on Titan Assault, FEZ, Inside.

    Én pont azt érzem, hogy az utóbbi években végre elérte azt a szintet a mobil is, hogy végre nem csak F2P és flash-es átiratokkal próbálkoznak, hanem komolyabb dolgokkal.

    Sok dolog mondjuk ezekből nekem is megvan PC-n, de Steamen ahogy kb. mindenkinek nekem is csak porosodik a nagyobb része. Nem egyszer volt, hogy elkezdtem kitolni egy játékot mobilon, mert élvezhető volt és mindig kéznél volt, miközben Steamen évek óta csak porosodott az olcsó kulcs a könyvtárban és valahogy soha se tudtam magam rávenni, hogy elindítsam, de azért havonta mindig leszedtem az update-ket hozzá :D

    Nekem kicsit olyan érzés ez az egész téma, mikor az NC időszakban közölték velem, hogy a PC nem játékra való vagy ahogy a régi motorosok izomból utálják a Steamet, mert digitális és hogy valójában nem is a tied a játék.
    Mindig tudni kell tovább lépni. Ma több játék jelenik meg mint régen, nyilván ebből több a szar és több az, ami átveszi a jelenleg népszerű és bevált üzleti politikákat. Ha a havi legyen mondjuk 500 játékból, ha már 1%, azaz 5 jó játék van, akkor szerintem továbbra is jók vagyunk.

    mellesleg örülök, hogy végre a játék a téma. a játékokat szeretem.... :B

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák