Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Black_Sheep #42654 üzenetére

    Nem tudom, ki ez az orifon x izé, vagy valami ilyesmi, akinek a videóit nézed, de számomra ez az illető már első látásra is egy nagy arcú szélhámosnak tűnik, szerintem ezeket a videókat valamelyik kocsma valamelyik játékgépén vette fel "apprentice" állásban. Ezekből a videókból csak úgy árad a lavian whisky, és az onion head szaga, én a helyedben kerülném! ;)

    De komolyra fordítva azért tényleg vigyázz az Assault ship-es videókkal, ahogy a címükben külön jelzem is, nagyon régiek, rengeteg dolog teljesen máshogy van manapság. Sajnos mostanában nemigen vagyok otthon, és csak a laptop van nálam, amin játszani nem lehet, de ha lesz lehetőségem, akkor fogok csinálni egy aktualizált verziót a mai viszonyokat mutatva. Annyit viszont már most megjegyeznék, hogy egy jól összerakott Krait MKII-es manapság messze a legjobb választás, és rang sem kell hozzá. Én amióta kijött, más hajóba nem is ültem, szegény Corvette neheztel is rám.. :) .

    pcnet

    Ha felderített az a rendszer, amelyikbe ugrani akarsz az FC-vel, akkor megmondhatod, hogy pontosan hol parkoljon le. Én pl a kedvenc HazRES-em mellé 1 - 0.5 Ls-re tudtam lehorgonyozni(ennyit ingadozik a táv). És ha veszel rá shipyard-ot, akkor a többi hajódat is mind ott tárolhatod. Persze ha tankolni is akarsz, meg rearm-ot, meg repair-t, meg modul tárolót is, akkor egy rakás extra egységet külön meg kell venned a carrieredre, egy rakás pénzért, és fenntartási költségért, de a kisírt rezsicsökkentés eredményeképp ez már nem lehet gond(ki hitte volna, hogy Mr Braben még a mi nagyvezírünknél is nagyobb rezsicsökkentő huszár, nehogy ezt is kötelező legyen majd kiplakátolni a lépcsőházakban, mint a Viktorka félét :K ).
    És ha nagyon lusta vagy, akkor át sem kell ülnöd egy kisebb hajóra, hogy átugorj a helyi outpostra a fejpénzekért, mert még bounty ügynökség modul is kapható a FC-re(persze a 25%-ot lenyúlják a kis mohók). Még egy mati kufár egység kellene, és fullos lenne a luxus. :)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák