Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz a2d2 #40605 üzenetére

    Azért nagyjából azok is tervezhetőek. Gondolom, te is csak olyan helyre veszel fel küldetéseket, ahol resource site (bármilyen, low is jó akár, bár high az igazi) vagy compromised nav beacon van. Máshova egyszerűen nem szabad menni, időpocsékolás.

    A következő szempont az, hogy lehessen oda sok párhozamosan teljesíthető küldetést felvenni, mert ahogy azt már korábban is beszéltük, valahogy ilyenkor jobban spawnolnak a célpont hajók. De ez csak az egyik fele, mert vannak helyek, ahol általában véve is jobban spawnolnak az adott frakció hajói. Talán azért, mert nincs annyi rivális kalózbanda az adott rendszerben, így adott spawnból több lesz a miénk. Vagy mert az adott frakció erősebb ott. Nem tudom az okot. Ezt csak tapasztalati úton tudhatod meg, egyszerűen ki kell próbálni több helyet, és megállni ott, amelyik bevált.

    Néha persze még a legjobb helyen is beragadhat, de ilyenkor tud segíteni egy a hotspotból való kiugrás majd rögtön visszatérés, vagy egy kilépés menübe, és visszalépés. Ez egyébként arra is jó lehet, ha nevesített kalózt kell kinyírnod az adott rendszerben. Ilyenkor megesik, hogy ő is ott terem a hotspotnál, és így letudhatod ezt is. Mostanában ezért szoktam felvenni a massacre küldetések mellé pár ilyet is. Ha spawnol, leszedem, ha nem, és nincs kedvem megkeresni, akkor leadásnál egyszerűen abandont nyomok. A többi küldetés leadásánál úgyis visszamegy a reputációm a maximumra. (Vagy egy kis donate segít rajta. úgysem a pénzért csinálom elsősorban, hanem a rangért és az ötös szintű materialokért.)

    Ha számszerűsíteni akarnám a dolgot, azt mondanám, hogy ha 50 hajóhoz 1-1,5 óránál több kell, akkor az a hely nem jó. Igazán jó helyen meg egy óra alatt megvan.

Új hozzászólás Aktív témák