Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz bencze #38878 üzenetére

    Minden küldetésnél szerepel egy Recommended Rank jelzés, ami az adott küldetés szintjére, nehézségére utal. Például ha olyan combat küldetést veszel fel, aminek Elite az ajánlott rankja, akkor competentként bizony nem sok esélyed lesz megcsinálni. Ez a rank ajánló, minden küldetéstípusnál megtalálható.

    A fegyverek hatása nagyon eltérő! Alapvetően vannak kinetikus és energiafegyverek. Előbbiek a hullt, utóbbiak a pajzsot sebzik jobban. Nagyon nem mindegy, hogy rakétákkal lősz egy olyan hajót, aminek fent van a pajzsa, vagy lézer fegyverekkel. Amelyeknek kevesebb, vagy minimális a lőszerkészlete, azok lényegesen nagyobbat sebeznek (pl. rakéták, torpedó ...) Ráadásul ott vannak az engineerek, akiknél továbbfejleszthetjük a fegyvereinket (gyorsabban lő, nagyobbat sebet, visszatölti a társunk pajzsát, corrosive, vagy thermal sebzést adnak...)!

    Nem érdemes arra törekedni, hogy mindenre tökéletes hajót építs, mert az ED-ben nem lehet. Inkább célhajókat érdemes használni és az adottságaiknak megfelelő küldetéseket elvállalni. Persze össze lehet rakni multi fitteket is, de ilyenkor egyik feladatra sem lesz tökéletes. Éppen ezért nem érdemes (főleg induláskor) raktározni a sok fegyvert és modult, mert csak a pénz áll bennük. Induláskor egy trader hajóval érdemes nekivágni. Utána jöhet mellé egy másik specialista (explo, miner, combat, passenger), ha már van elegendő pénzed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák