Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Micsurin #34213 üzenetére

    Először is külön kihangsúlyoznám, hogy az alap Corvette önmagában nagyon felemás gépezet, ha rám hallgatsz, ki sem állsz vele a hangárból, amíg a kondával egy 7A-s thrusterrel a fedélzeten meg nem látogatod Palin mágust, és nem csináltatsz vele egy nagyon jól sikerült(40% pluszos) upgrade-t rajta, amit aztán át tudsz pakolni az új szerzeményedbe(ha csak nincs már eleve ilyened a régin). Utána FSD, majd jöhet a pajzs. Ez utóbbi ízlés és egyéni hit kérdése. Nekem a thermal resistance verzió vált be, mivel a legtöbbször thermal cuccokkal próbálkoznak szegény császári pilóták(a szerencsétlenek több időt töltenek az escape pod-jaikban hazafelé, mint a hajójukban idefelé :DD). De persze vannak, akik a reinforced, vagy bi-weawe verzióra esküsznek.
    a SB-eknél két féle upgrade jöhet szóba, nevezetesen a heavy duty, és a Resistance augmented.
    A heavy erősebb, de sokkal nehezebben tölthető vissza SCB-kkel, az augmented valamivel gyengébb, de egy-egy SCB töltet majd egy teljes karikát visszapumpál a shield-be. Tehát ha csak egy-egy kiadósabb bunyót tervezel, akkor a heavy, ha folyamatos harcot(CZ, HazRES), akkor az augmented a jobb választás(sztem)
    És ha már SCB, akkor a 7B-set ajánlom. Azért nem A-s, mert a B-s verzió egy-egy töltete ugyan valamivel kevesebbet pumpál a pajzsba, de cserébe kevesebb hőt is termel, ráadásul egyel több töltet is van benne, tehát összességében a visszatöltés is nagyobb lesz, mint az A-nál. És ebből a 7B-sből akár kettő is felfér a hajóra. Mondjuk az is igaz, hogy egy-egy ilyen 7B-s modul már önmagában is darabonként 5-6 M/S-al csökkenti a sebességet(és ezzel együtt természetesen az agilitást is). Ja, az SCB-ket még használat előtt feltétlen el kell vinned Lori nénénkhez(spec tuning), mert különben a harmadik-negyedik töltetnél már fel fog csendülni a "module malfunction" kezdetű örökzöld.
    Az armor témát megmondom őszintén erősen elhanyagoltam, bátor Fed arcvitézhez méltón úgy is a pajzsom mögött lapítok. A két speciális modulhelyre sem armor-t, hanem inkább module reinforcement pakkot tettem, az nagyon hasznos, látványosan sokat jelent. Viszont az armour tuningot pusztán lustaságból nem csináltam meg, pedig nyilván nem tenne rosszat, neked is ajánlom.
    Jut eszembe, a PP-t sose felejtsd el hozzátuningolni a növekvő igényekhez. És persze fejleszteni kell PD-t, a chaff-et(ha valakinek sikerült 15-re tornázni, szóljon, nekem 70 kísérletből sem jött össze több 14-nél) a fegyvereket, stb.

    Névtáblát, meg ezt-azt én is vettem a paripára, de sajnos megkapta a nap, és erősen hámlik. Szegény denevérem is már csak itt-ott foltokban látszik(pedig egy vámpírnak ez kötelező darab). Na mindegy, majd egyszer beugrok egy fényezőműhelybe.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák