Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz campernoob #34016 üzenetére

    Lehet már lefutott téma, de nem volt érkezésem ma még fórumozni! :)

    Nem teljesen az, ez talán tényleg erős jelző volt... de nincs vele értelme szerintem erőltetni (Mondom ezt annak ellenére egészen biztos kerül egy a "flottámba" mert ha van a szememnek szép hajó a játékban az a két méretesebb Gutamaya hajó.)
    A velem lenne a baj dolgot ne vesézzük, ezt meg is fordíthatnánk, ha a pajzs különbségre ekkora szükség van nem jól kezelted a Conda és a Corvettet. CZ-zek és HAZResezek is, mint feljebb volt már szó (Duvit faggattam a felfedezésről... mivel "mindig csak pew pew... megakarom ismerni a játék többi részét.")
    Ha Condával sokkal kényelmesebb pörgősebb köröket lehet menni, onnan meg csak egy lépés a Corvette.

    A Cutternek a jelenlegi felállásban nem osztottak túl sok (ez != egyáltalán.) lapot a combat asztalnál.
    Ha esetleg az övé lenne egyedüliként az a jog, hogy több vadászt indítson egyszerre ha már 2 bay is lehet rajta akkor ütős cucc lenne, egész kellemes mini flagship. :)

    megjegyzés: Valami azt súgja a következő egy évben a játék PVE combat része is fel lesz rúgva mint a ... vödör. :)

    OFF.: Lehet hétvégén írok egy kis szösszenetet bloggban a F.L.Y.5 vs Logi 3D témával kapcsolatban, ég és föld. Pedig a F.L.Y megjelenésekor még picit több is volt mint a Logi. :Y

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák