Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Mortel #33855 üzenetére

    Olvastam, hogyan lettél az IPSZ igazgatósági tanácsának tagja. Részvétem, de sztem valami más miatt nem tudtál kidokkolni, tudomásom szerint a rendszer nem enged olyan modulokat felpakolni, ami az adott hajón nem elég a működéshez. Mindenesetre túl korán adtad fel a Corvettes álmaidat. Amikor anno feltűnt az ED-ben, azonnal rácsaptam, és enyém lett a 00003-as sorszámú darab(csak azért nem a 00001-es, mert a bejáratnál előreengedtem egy mentőst meg egy terhes anyát :) )
    Aztán egy-két óra múlva szépen le is parkoltam vele a sarokba, és visszaültem az Assault ship-be, és ez így is maradt az engi project eljöveteléig. Hiába volt rajta minden létező cukiság, amit csak meg lehetett venni hozzá, nem volt az igazi. Viszont a tuningokkal minden létező hátrányát el lehetett tüntetni, és bátran ki merem jelenteni, hogy ma nincs nála jobb hajó. A legeslegeslegeslegeslegfontosabb upgrade a thrustereké. A sebesség miatt is fontos, de az agilitás a lényeg. Esküszöm, jobban fordul, mint a Python(sajnos a Pythonnak megvan az a hátránya, hogy egy-egy boost-os forduló vége felé van egy pár mp-es időintervallum, amikor gyak egyáltalán nem fordul)
    Amúgy a Python még ma sem egy rossz hajó, de nem mérhető a Corvette-hez. Ha kisebb, igazán erős vadászt szeretnél, akkor próbáld ki az FDL-t(szintén csak engivel!!!)

    "Nem gyönyörű?"

    de, az, nekem mindig is a szívem csücske marad, a játék hőskorában ő volt a csúcs :K:C:K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák