Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • to.ca

    tag

    válasz orientcx #33098 üzenetére

    Gondolom, egyéni harcmodor kérdése, kinek mi jön be. Pont tegnap cseréltem le a korvetten a két kicsi overcharged burstot efficient beamekre, heat shock effektekkel, ezeken kívül a két medium HP-n is ugyanilyenek vannak, a large és huge helyeken pedig overcharged multik. Az eddigi körönkénti ~1,5 millás CZ-ből 2,5 millió lett. Ennyit számít az efficient kisebb PD és hőterhelése. És a hősokk is jól jön az ellenfélen.
    Nekem jobban fekszik CZ-ben és RES-ben is ez a fitt, a gyengébb ellenfeleknek sokszor elég a lézer is, nem fogy a lőszer.
    Egyébként nekem általában úgy jön ki, hogy mire elfogy a golyóbis, addigra kiürül az SCB is, meg - szerencsétlenségtől függően - megfogyatkoznak a vadászok is, úgyhogy épp ideje a restocknak.
    Az általad említett MC - Frag Cannon fittet azért lehet, hogy egyszer kipróbálom, de akkor már azzal a spéci pacifier, vagy milyen puskával, amit valamelyik Power Play-kiskirálynál lehet beszerezni. Az már pvp-ben is harapós lehet, sőt, szerintem inkább odavaló. De az nem az én terepem, ritkán űzöm.
    Ja, a jelenlegi kiépítésben nálam a pip-kiosztás harc közben: 3-1-2.

    Még valami: Van arra tapasztalat, hogy előnyös-e, ha több lézeren is van hősokk-effekt, vagy olyan, mint a multiknál a corrosive, amiből elég, ha csak egy (persze a legkisebb) köpködi a trutyit?

    [ Szerkesztve ]

    load"elite",8,1

Új hozzászólás Aktív témák