Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #28364 üzenetére

    "Előtte volt egy full OCMC (corrosive+incendiary) bulidem, az egy sóhajtásnyival volt csak erősebb, viszont félóránként kifogyott a lőszer"
    -
    Hát aki lusta egy kicsit ásni a kertben(szerencsétől függően kb két óra alatt 20-30 töltetre való anyag begyűjthető), az bizony így jár. :K
    Mellesleg én most kezdtem alkalmazni a lőszer takarékos technikát. Ezt főleg olyan hajókkal lehet, mint pl a Corvette, ahol két huge MC is van. Ezeknek ugye az a sajátossága, hogy durvák, de alacsony a tűzgyorsaságuk, emiatt az a 2100-as tár nagyon sokáig bírja. Ellentétben a kisebb, 1G-2F változatokkal, amin a corrosive effect is van. Ez utóbbiakkal remekül lehet spórolni, pláne ha ügyesen dolgozunk össze egy kiképzett vadásszal. Össztűznél ugyan jóval gyorsabban lehet kipontozni a kuncsaftot, de ezt csak akkor érdemes alkalmazni, ha az ügyfelek tömegesen kopogtatnak a shield-ünkön, és emiatt sietni kell. Egyébként meg csak a 3C, és 4A-s MC-ket használom, ami bőven elég arra, hogy gyorsan meggyengítsem az aktuális konkurencia immunrendszerét, és a vadász meg felteszi az i-re a pöttyöt. RES forgalomtól függően akár a duplájára lehet növelni a kint töltött hasznos időt. És ha ezt kombináljuk azzal, hogy csak a corrosive-s MC-t töltjük újra, akkor ez még tovább fokozható, és így a 20-30 töltésre való anyag is nagyon sokáig elég.
    -
    -
    Cooper911 - "most fent hagytam az egyiken ezt, majd meglátjuk mit tud."
    -
    Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, baromi jó lenne lenullázni a chaffoló gyökereket :K
    -
    -
    grHawk - "Most a Dangerous rangot tapossa a leányzó, így 14%, nem emlékszem, hogy expert és dangerous között van-e rang, de ebből kilehet számolni, szerintem 16-18%-nál fog megállni"
    -
    Van közte rank bizony, nevezetesen a master. Ebből az következik, hogy ugrásonként 1%-ot ugrik a tarifa, tehát neked 16% lesz a vége. Tudom, hogy egy idő múlva a pénz már nem számít, de ha belegondolunk, hogy expertre felhozni egy harmless kollégát kb két játéknap, ennyit sztem csak megér, hogy a hátralévő haszonból ne 16, hanem csak 10%-ot vegyen le. És mégiscsak saját nevelés, emiatt mindig a szemére lehet vetni, hogy "szerényebben, jóbarát, a flaszterről szedtelek össze", vagy hogy "én csináltam belőled embert", meg "mindent nekem köszönhetsz", esetleg "nélkülem a fedél nélkül-t árulnád a piros lámpánál", vagy "ha nem tetszik, mehetsz vissza szélvédőt mosni", stb stb. Ja, a kedvencemet ki ne hagyjuk, "amíg az én kenyeremet eszed, addig azt csinálod, amit mondok" :D
    (és még van vagy 23 féle dumám erre) :DD

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák