Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz betyarr #27089 üzenetére

    - Nem érdemes játékvezérlőket előlapi USB porttal használni. Ezeknek az eszközöknek nagyobb az áramfelvételük és könnyebben megérzik a feszültségingadozást.

    - Sothishoz összeraktam két fittet, ami belefér a költségvetésedbe és amivel nekivághatsz a hosszú útnak:
    Diamondback Scout - megpakolva is 26,31-et ugrik (én ezt ajánlanám)
    Adder - 2 tonnával több cargo és jóval olcsóbb mint a DBS. Cserébe gyengébb a pajzsa és sokkal tovább tart az utazás.
    -Ha megérkezel Sothisba, akkor először csak a szomszédos Ceos rendszerbe vegyél fel adatszállítós küldetéseket. Egyrészt ezzel gyorsan felhúzhatod a reputációdat - amire szükséged lesz a jobban fizető fuvarokhoz -, másrészt időarányosan elég jól fizetnek a te pénztárcádhoz mérten.
    - ID esetén - ahogy GU-81M kolléga is írta - gázt nullára és hagyod magad kiszedni, majd a támadóval ellenkező irányba elkezdesz boostolni. Mikor mögéd kerül a támadód, elkezded kilőni a fegyverekhez felszerelt aknákat, amik jelentősen lelassíthatják (kisebb hajókat fel is robbanthat) az üldöződet, valamint nyomod a chaffot is. Támadáskor ne felejtsd el az energiamenedzsmentet használni! Meneküléskor minden energiát a pajzsra (sys) és a hajtóműre (eng) csoportosíts át! Ezáltal tovább bírja a pajzsod és nagyob sebességgel távolodhatsz a támadódtól.
    - Másik fontos részlet az útvonaltervezés. Mindig figyelj az útvonaladon található tankolható csillagokra. Ha folyamatosan olyan csillagokhoz ugrasz, amikből nem lehet tankolni, akkor egy idő után elfogy az üzemanyagod és ott ragadsz az űrben. Ezért kell a linkelt kép alapján bekapcsolni a tankolható csillagok mutatását. Ennyi és nem több.

    (#27085) GU-81M
    "Habár a fórumon nem igazán szeretik ezt a témát, de ha sok pénzt akarsz szerezni, akkor a Sothis/Ceos rendszerbe nézz el"
    Sajnálom, hogy ennyi komment után se jött át a mondandónk lényege :( Semmi gond a Sothis "témával". Elég sokat beszéltünk is róla. Egyszerűen a helyén kell/kéne kezelni ezt a fajta pénzszerzési formát, főleg az új játékosoknak, mivel nem kívánt "mellékhatásai" lehetnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák