Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Sokszori próbálkozás után ma nagy nehezen találtam egy táposabb CZ-t, ahol végre nem kellett három felpofozott ügyfél után ki-be lépkednem a szokásos ok miatt,nevezetesen hogy már csak a csirkeaprólék maradt(Asp-tól lefelé egy Fed szájvitéznek már derogál a bunyó :K ) A derékhad főleg Pythonokból, Assault, Drop ésGunship-ekből adódott össze, de itt találkoztam először Corvette-kkel is, sőt, viszonylag gazdagon lökték elém őket, úgyhogy most már végre ehhez a típushoz is nagy választékban kapható alkatrész a helyi bontóban. :K :) :K
    Viszont azt kell hogy mondjam, nem kihívás a dolog. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a pajzsommal, legfeljebb a legkülső karika tud megkopni, de általában az is akkor, ha rammerkedek egy sort(Na az még egy jó móka. Assault ship-el is az volt, de Corvettel valami pazar :) ) Külön szórakoztató, hogy ami hajdan, a régi ED világban megkeserítette a CZ-zést, az mára megszűnt probléma lenni: Igaz, most is ugyanúgy próbálnak rám mászni azok a rohadék kis cecelegyek, de egyszerűen nem szükséges róluk tudomást venni A nagyobb hajókért úgy is keresztül kell boostolni a csatamezőt, ilyenkor ezek a kis gyökerek egy darabig jönnek utánam, közben vörösödő fejjel próbálkoznak is, de minden eredmény nélkül, aztán egy idő után leszakadnak.
    Ami még érdekes az, hogy ha a CZ-be vezető úton egy meggondolatlan kalóz képesítésű szakember küldözgeti a szokásos "milyen öröm, hogy megtaláltalak", meg hogy "ne is próbálj elfutni bla-bla" szövegű üzeneteket, akkor van olyan ostoba, hogy utánam jön a CZ-be is a nyomorult. És a feltűnésekor még külön igyekeznem kell, hogy nekem is maradjon belőle egy-két falat, mert az idióta azonnal összetűzésbe kerül mindenkivel. Viszont nem szoktam megkapni érte a szokásos ~150-280k-s bounty-t, hanem a CZ-ben szokásos 80k-s tarifa jelenik meg a kijelzőn(konda esetében)
    Egy CZ-ben egyébként is nagyon meg kell dolgozni a pénzért, ez a képen látható eredmény nem volt rövid kör, egy HazRES-ben kb egyharmad idő alatt összekalapál ennyit az ember.
    -

    -
    Azt nem tudom, hogy a thargoidok milyen erőt fognak képviselni, de ez a Corvette túl erős az eddigi mezőnyhöz.
    Pssszt, csak halkan mondom, hogy a Fed szájhuszár énem meg ne hallja, az az igazság, hogy nem én, hanem a hajó ilyen combos(de ha ezt bárki visszamondja, szemrebbenés nélkül letagadom, ez egy Fed bugrisnak nagyon megy :K ;) )

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák