Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz brd #24199 üzenetére

    Robigo-t és többi Sirius Corp. terraforming kolóniát elvesztettük, de megtekintésre javasolt: Maia, Fehu, Quince, 17 Draconis. Én még csak a Maia-n néztem körbe, ahol 2-3 millás küldik voltak. A pénzemet Quince-re tenném, de még nem jutottam el odáig. Viszont nincs fail-on-scan, így legyen akármilyen jövedelmező is a long range csempészet, ugyanolyan dögunalom lett, mint a kereskedés. :((

    (#24200) orientcx
    Hát szerintem marha jó volt a bi-wave. Egyáltalán nem túltápos, és növelte a variációs lehetőségeinket.

    (#24196) Flynth
    Nem ez az első eset. A gammában még voltak overcharged fegyverek, amelyek végleges verzióba nem kerültek be, de akinek volt, megtarthatta. Most a 2.1 megjelenésével vették el tőlük végleg.

    Egyébként meg üsd a vasat, mert ez elég ótvar húzás volt tőlük, így, hogy egy kurva szót nem szóltak róla.
    Én még feltenném azt a kérdést is, hogy ugye nem arról van szó, hogy a bi-wave visszakerül majd egy későbbi frissítésben, mint forradalmian új engineer mod, amiért farmolhatunk napestig?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák