Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #23069 üzenetére

    Köszönöm az elismerést. :)
    -
    "Külön pacsi azért, hogy sehol nem említed meg, hogy az ilyen intenzív ramminghoz, egy FAS-en javallott a prismatic pajzs plusz minél több booster használata"
    -
    A felvételek ~3/4-e még nem prismatic pajzzsal készült. Persze a rammerkedéshez jó ha van, de 3 db SB-el egy sima A5-ös pajzs is kiváló. És persze minél több SCB. Amúgy a második rész szól a ramming alapjairól, amiben erre is külön kitérek(2'57-től)
    -
    pl:

    -
    Az pedig külön büszkeséggel tölt el, hogy még maga a smuggler pápa is szakított időt arra, hogy belekukkantson szerény munkáimba(most az ezzel töltött kieső idő miatt, amit ennek okán a csempészkedéstől vont el, legalább 10-20 távoli outposton lakó onion head fogyasztó polgár szenved az áruhiány miatt fellépő súlyos elvonási tünetektől, ezúton is elnézésüket kérem, mea maxima culpa :R )
    Igyekeztem mindenre kitérni a videókban, sőt, itt-ott néha kicsit talán túl szájbarágós is lett, de minden kiegészítést köszönettel fogadok, nyilván maradtak hiányosságok. Persze tudom, hogy elég hosszú az anyag, nehéz végignézni, de talán lassacskán, szakaszonként.
    Minden egyes megtekintés jólesik érzékeny Fed lelkemnek... :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák