Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bibgr0

    aktív tag

    Sziasztok, csináltam egy gyors fordítást:

    "Elite Dangerous: Horizons egy csomag, az ED kiegészítőinek egy új korszakát indítja el, mely első körben a teljes ED univerzumban lehetővé teszi a bolygóraszállást (Planetary Landings).

    Elite Dangerous: Horizons az idei karácsonyi ünnepi időszakban érkezik. Az első kiegészítő, a Bolygóraszállás elérhetővé teszi számodra a bolygófelszíneket és az első Felszíni Felderítő Járművet - Surface Recon Vehicle (SRV) a ‘Scarab’-ot. Az atmoszféra nélküli bolygók és holdak lescannelése teljesen új oldalát nyitja meg a játéknak, ahogy a szignálokra, lezuhant űrhajókra, ásványi kincs lelőhelyekre, táborokra és bázisokra találsz. Egyedül vagy barátokkal felfedezheted, kibányászhatod az erőforrásokat, miközben ellenséges erőkkel szállsz szembe, hogy behatolhass egy erődítménybe és megszerezd az értékes zsákmányt. Új világokat fedezhetsz fel miközben hegyek felett cirkálsz, alámerülsz canyonokba, leszállsz a felszínen és kigurulsz az ismeretlenbe az SRV-vel. Mindez megszakítások és töltési idők nélkül.

    Elite Dangerous: Horizons egy sor kiegészítő, mely folyamatosan plusz tartalmat és játékelemeket hoz, nem csak idén Karácsonykor, hanem 2016 során is. Igy gazdagítja az ED világát új tennivalókkal és játéklehetőségekkel.
    Az Elite Dangerous: Horizons tartalmaz minden eddigi ED tartalmat és minden játékos továbbra is azonos univerzumban repülhet. A meglévő Elite Dangerous játékosok £10 / EUR 12.5 kedvezménnyel várásolhatják meg az ED:H kiegészítő csomagot, miközben megőrzik a jelenleg elért eredményeiket és tárgyaikat, valamint egy különleges ‘Cobra Mk IV’ úrhajóval gazdagodnak a játékon belül.

    Rendeld meg most és légy az elsők között akik meglátják a bolygók igazi felszínét idén, az év végén."

    Soha nem fordítottam, sry ha néhol kicsit magyartalan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák