Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz CactuS #12048 üzenetére

    "A kérdésem az lenne, hogy ha ma beloggolok, akkor újra lehet az aszteroidákat bányászni?" - Igen

    "Ha kevesebb mint 1t van egy ércből, akkor gondolom az addig a finomítóban marad, mert eladni csak egész tonnánként lehet, ugye?" - Így van.

    "Létezik bányász térkép vagy lehet valahogy szűrni a csillagtérképen?" - Sajnos nem létezik bányász térkép a játékban. Ezért is gyűjtik a játékosok manuálisan a lelőhelyeket, mint az általad is linkelt reddit kollekció. Amikről biztosan tudom, hogy pristine metallic ring-ek találhatóak:
    HR 4720
    HR 4749
    PAESIA
    NJIKAN
    LALANDE 34968

    "Eravate ("kezdő" terület) környékén elképzelhető, hogy találok Metallic Ring-et vagy Metal Belt-et, ahol lehet bányászni a drágább érceket?" - Erre nem tudok pontosan válaszolni, de szerintem valóban jövedelmező rendszereket (Major Reserves vagy Pristine Reserves) nem fog találni a kezdőterületek környékén.

    - Lakott rendszerek mutatásához, Galaxy mapon kapcsold be a frakció szűrést az összes frakció mutatásával (piros, kék, zöld, sárga színkódok). Ennek hatására, ha kellőképpen eltávolodsz, látni fogod a színes terület határát, ami a lakott rendszerek peremvidékét jelenti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák