Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz mettek #10605 üzenetére

    - Háromféle utazási mód van a játékban. 1. Rendszerek közötti ugrás hipertérben. 2. Rendszeren belüli nagyobb távolság megtételére a supercruise mód. 3. Közeli célok megközelítésére normál térben való repülés. Amikor átugrasz egy másik rendszerbe, akkor mindig supercruise módban érkezel a rendszerbeugró pontra. Ezután rendszeren belül ki kell jelölni a kívánt célállomást (bolygó, állomás ...stb) és elindulsz feléje teljes sebességgel (kivéve ha nagyon közel van). Ahogy közelítesz a célodhoz, vissza kell venni a sebsséget a kék tartomány közepére. Ilyenkor a fedélzeti számítógép automatikusan csökkenti a sebességedet, egészen addig amíg megjelenik a biztonságos kilépés felirat. Ilyenkor megnyomod a J billentyűt (vagy amire beconfigoltad a supercruise parancsot) és máris a célállomásod közvetlen közelében találod magad, normál térben.
    - Kiugrani normál térből csak akkor lehet, ha nincs a közeledben nagyobb objektum (bolygó, állomás, nagyobb hajó(k). A műszerfalon ezt a rész kell figyelni:

    - Scanelésből többféle mód és eszköz létezik. Az alap a Basic Discovery Scanner, amit minden kezdőhajóval megkapsz. Ez egy kis hatótávolságú automata scanner. Kijelölsz egy közeli csillagot/bolygót és automatikusan lescanneli. A scannelés folyamata alatt célon kell tartani a hajót!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák