- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
alex89
senior tag
hy!
Csak kiváncsiságból kérdezem hogy supermakro-ban mi az a legkissebb távolság amiről még éles képet lehet készíteni.Tudom sokmindentől függ , géptől stb... de mégis
én a kis gyengécske olympusommal kb 1cm közelségig jutottam 1 2 3 4 5 ,ja és ez meg itt a kedvenc képem''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Fejo
őstag
válasz Szten Márs #8700 üzenetére
Szten Márs: Nem, semmi ilyen nem történt velük.
Bandesz99: Valami növénynek a szára.
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
*Ropi*
félisten
Még mindig a virágkiállításról: valami húsevő zöldség...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
johnjohn
addikt
válasz runner 125 #8693 üzenetére
Ilyen modellel öröm lehet a fotózás! A negyedik tetszik a legjobban, úgy is leköt a modell,hogy nem rám néz, vagyis nem a kamerába.
-
Jinxx
senior tag
Ahhoz képest, hogy csak kipróbáltad, egész jó képek születtek. Nekem az első tetszik a legjobban.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz johnjohn #8709 üzenetére
Köszönöm mind2töknekVan belőle "belenézős" is Bár a váll itt kiégett.
Köszi még1szer.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
toth_janika
őstag
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
bossvico
senior tag
válasz toth_janika #8713 üzenetére
Nagyon jó, nem uncsi.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Mercutio_
félisten
drkbl, Ropi:
Fejo: Igen, "picit" fújt a szél, és csak ennyi jött össze A 2 makród klassz lett, az elsőt hogy csináltad?
Trerapeuta: Tág rekesszel nagyon jól lehet a dof-al játszani
runner125: Ilyen model hálás téma, eltereli a figyelmet az esetleges hibákról
polika: Hiába na, feelingje van a filmes képeknekEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bandesz99
tag
Újabb fotel.
[link]So live that your memories will be part of your happines!
-
Pistabaaa
aktív tag
Háj!
Bocsi az offért, de egy olyan kérdésem lenne, hogy használt-e már valaki ilyen autóra "szippantható" állványt? Ha igen akkor esetleg ossza már meg a tapasztalatokat velem priviben. Az is sokat segítene, ha valaki házilag barkácsolt volna már ilyet (üvegszállító tappancs + fej, hasonlók) és nekem is tudna pár tippet adni.
Köszi!
-
*Ropi*
félisten
[#8704]-re senki?
-
j.bravo
addikt
Hejj, de felpörgött a topik, csak kapkodom a fejem!
Bandesz99: Jóóóóóó! Érdemes lenne kipróbálni FF-ben, de nekem így színesben is tetszik, egységes, összepasszoló színvilága van.
Mercutio_: A kékvirágot tudomásom szerint úgy hívják, hogy fürtös gyöngyike
A tulipánosoknak gyönyörűek a színeik (főleg a rózsaszíneknek), kár hogy kevés rajtuk az éles rész.
Nem rosszak ezek de mintha már láttam volna ezeknél jobb képeket is vagy rosszul emlékszem?
Egyébként, ha még bírja, egy picit rekeszelhetnél tovább némi plusz mélységélesség nyerése végett, sokat dobott volna ezeken a képeken - szerintem.:AMF: Az RGB nekem bejön , bár lehet hogy ez csak a kocka fejem miatt van A másikon kár a belógó fűszálakért!
Stitch: nem biztos hogy mindegyik képedet értem , de látszik hogy tudatosan szerkesztettek, illik hozzájuk az enyhe deszaturáltság, és jó kis geometriai mintákat illetve ezekből összeálló "vizuális összhangzatot" találtál!
szerk.: még folyt. köv.
Whatever.
-
j.bravo
addikt
Rakeem: ha jól emlékszem, a kanalasat és a ladikosat én már megdicsértem A Party a holdon is jó
runner125: Jól sikerültek, jól járnál egy ilyen/ilyesmi géppel, szemlátomást tudod használni
A modelled is fotogén, és főleg természetes. Ha a portré célja a leány eleven, életvidám jellemének megörökítése (is) volt, sikerült! (Ha pedig mégse ilyen, akkor sikerült ilyenné tenni a képeken)Fejo: eleget dicsértünk, nem fogom most is részletezni Lassa védjegyeddé válik a vízcseppben mint lencsében látható napraforgó - nekem bejön!
*Ropi*: kár hogy bemozdult... Érdekes lenne pedig amúgy (a keret mondjuk szerintem nem passzol...)
Bandesz99: illik a sorozatba
Whatever.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Modellt hol szereztél? A harmadik és a negyedik nagyon jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindenkinek gratulálok, de sok kép készült mióta nem voltam, egyenként nem is lehet őket lereagálni.
-
*Ropi*
félisten
válasz philoxenia #8734 üzenetére
Meglátjuk...Majd este feldobom.
-
runner 125
nagyúr
válasz j.bravo #8729 üzenetére
Köszönöm!
A cél valóban az volt. A leány ilyen.
Ha engedi az anyagi helyzet,eladom az Fz50-et-egyelőre sztem marad még
Köszi még1szer.
Üdv."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #8728 üzenetére
Tulipános - és általában a nem makró képek - esetén mint írtam is kíváncsi voltam teljesen nyitott rekesznél mit mutat az obi, ha még vasárnap is meglesznek lehet visszamegyek és kiexpózom őket lerekeszelve is
Gyöngyiből majd keresek egy fürtöset, aztán megnézem hasonlít-eEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szabokarlo
tag
Raktam fel pár képet, sajna többre, jobbakra nem futotta
link -
drkbl
őstag
válasz szabokarlo #8740 üzenetére
A "pusztulas" tetszett, pont, mint az egyik scene a Beyond Divinty-ben
-
*Ropi*
félisten
válasz szabokarlo #8740 üzenetére
A "Pusztulás" nekem kicsit sötét, de jó az ötlet. A "Vételre kész" az abszolút . A "Fölényben"-nél kár, hogy mindegyik virág egyszínű: így nem adja át számomra a kép mondanivalóját. De jó háttérkép lenne egy lány számítógépén. Az "Egy poháron túl"-nál meg nem hagytam volna, hogy legyen üres rész jobboldalt, szűkebbre vágva jobban mutatna szerintem. Összességében jók, várjuk a többit!
-
*Ropi*
félisten
válasz philoxenia #8734 üzenetére
Kipróbáltam sötétvörössel, nagyon idegenszerű volt számomra. Nekem sem jutott semmi jó eszembe, talán még ez:
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
Fejo, mégis hogy csináltad ezt a képet? Szerintem nagyon jó lett, rakd fel fotozzhura is
Bandesz99, csinálhatnál ezekből a képekből egy videót lassan, nagyon jók!
*Ropi* , szerintem jobb ez a keret mint az előző, bár lehet kicsit túl vastag?
szabokarlo, a "vételre kész" a legjobb, a többi engem nem igazán fogott meg. A pusztulás ötletes, de szerintem jobban is kivitelezhető, esetleg próbálkozz még vele!
További szép fényeket, itt még mindig csak az eső esik...
--> http://dronearena.hu/ <--
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest