- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77548 üzenetére
Továbbra sem email kliensről, hanem mail szerverről beszélgetünk.
Te egy lépéssel beljebb gondolkodsz, amiket te írsz az a mail szerver - email kliens közti kommunikáció.
Itt most több mail szerver közötti kommunikációról beszélünk. Ezért linkeltem a képet, hogy értsd.
sfdrakex: Valószínűleg ez lehet, racionális oka nincs, csak annyi hogy legyen értelme az üzleti előfizetésnek.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz qnadam #77549 üzenetére
"maradjunk annyiban, hogy a levelezőszerverről a kliens valóban poppal vagy imappel tölti le a leveleket, de addig a szerverig is valahogy el kell jutni, az pedig smtp-vel történik."
ez eddig is világos volt,legalábbis nekem... de jelenleg azon megy a vita, hogy 25-ös porton szeretne bejövőt is és kimenőt is, de az nem világos, hogy a pop/imap portok csak bejövő az smtp portok meg csak kimenő forgalmat engednek. a 25-ös port az smtp-nek van fenntartva, ami csak kimenő forgalmat enged.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
-
válasz viktorhu #77550 üzenetére
nekem ez is világos,de ezt írtam is, hogy a 25-ös port az titkosítatlan. nagyon régóta már csak titkosítba lehet emailt küldeni, vagy fogadni... egyes saját domainnel rendelkező címek tudnak csak 25-ös porton küldeni, de azok fix ip-sek... mint pl. a nisz gov.hu
kép link
számomra meglepő, hogy a Nemzeti Infokommunikációss Szolgáltató Kft. által üzemeltett gov.hu titkosítatlan kapcsolattal küld emailt...
Bezzeg a konzolvilág tls titkosítást használ, ami hát sehol nincs egy kormányzati hivatalhoz...[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77554 üzenetére
A port nem határoz meg titkosítást, ha akarom a 25-ös porton is tudok titkosított üzenetet küldeni. Az jópár IP réteggel feljebb van.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz MasterMark #77553 üzenetére
te nem zöld bekarikázott részen vagy jelenleg.
amit én mondok,legalábbis próbálok megértetni, hogy te csak kliens vagy... nem fogsz tudni smtp porton küldeni is és fogadni is...megértem, hogy saját email szolgáltatás meg minden, de az email szolgáltatáshoz fix ip kell, amit egy mezei internet előfizető nem fog kapni, csak ha előfizetsz fix ip-re... minden emailszolgáltató fix ip-n van. De mint előfizető alapesetben dinamikus címet kapsz...[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77556 üzenetére
Nem kliens hanem szerver vagyok, nem kell fix IP alapból az MX record mutathat CNAME-re is.
szerk.: Pontosan a bekarikázott zöld részen vagyok, csak nálam a befele jövő SMTP blokkolva van az ISP által. Ezért nem érkezik meg a levél a szerveremre.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz MasterMark #77557 üzenetére
nem érted a lényegét az egésznek...
jelenleg te így festesz a hálózaton
és ahhoz,hogy neked ez működjön, meg kellene kerülnöd az ISP-d, vagy jobban mondva olyan kapcsolat kellene hogy legyen, ami teljesen szüretlen az internet fele. Akkor olyan porton kommunikáltathatsz emailt, amilyenen akarsz, de amígy van egy net szolgáltatód, ami egy lakossági előfizető nevén fut, addig nem lesz szüretlen kapcsolatod a net fele. Ha Fix IP-t kérsz, ami a Diginél havidíjas és kizárólag KKV internet csomaghoz adnak, akkor fogsz tudni emailszervert üzemeltetni. Az hogy van a neveden egy domain, az nem egyenlő egy fix ip-hez kötött szolgáltatás üzemeltetésével.
Viszont ha kkv-s csomagod van, akkor reklamálnod kell a diginél.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77558 üzenetére
Hát szerintem kettőnk közül pont te nem érted a lényeget.
Nem kellene megkerülni az ISP-t, ha nem blokkolnák befele is a 25-ös portot amin keresztül jönne a levél. De idáig már eljutottunk jópár órával ezelőtt is.
Egyébként így is megoldható, mert olyan porton fogok emailt fogadni ami nem a 25. Fentebb már linkeltek hozzá megoldást.
Szóval így is lehet üzemeltetni mail szervert.szerk.: Klienekről még nem volt szó, itt most csak a mail szerverig kellene hogy működjön az SMTP. Az hogy a belső hálón utána pop/imappal tudom lekérni a levelet az most jelenleg nem számít.
Az SMTP TLS pedig a levél küldésnél számít, amikor a kliens a szervernek elküldi a levelet SMTP-n. Ott kell titkosítani, ott van a 465 és 587 port is.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #77556 üzenetére
Én előfizettem egy mail relay szolgáltatásra gombokért és gond nélkül megjönnek a levelek a dinamikus IP címemre a 25 port blokkolása ellenére 465, 587 portokon.
Sokáig felhőben egy router-t használva oldottam meg a fix ip-t de így olcsóbb.
-
MasterMark
titán
Ja mielőtt valaki a szívéhez kapna, ez csak egy Proof of Concept. Nem lesz valódi mail forgalom rajta, csak a beállíása és működése érdekel.
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #77559 üzenetére
simán mennie kellene 25-ös port nélkül is a levelezésnek. SMTP-SSL, SMTP-TLS -t használva.
-
válasz MasterMark #77559 üzenetére
Hát szerintem kettőnk közül pont te nem érted a lényeget.
Nem kellene megkerülni az ISP-t, ha nem blokkolnák befele is a 25-ös portot amin keresztül jönne a levél. De idáig már eljutottunk jópár órával ezelőtt is.Nekem annyi világos ebből az egészből, hogy a 25-ös titkosítatlan porton akarsz emailezgetni. Ez eddig oké. Addig,még az emailek nem kompromittálódnak a titksoítás hiánya miatt.
Már nagyon régóta megkövetelik a titkosított kommunikációt emailek esetén is.Ami a korábban melékelt példa is mutatja, van olyan email szolgáltató, aki nem használ titkosítást, holott bizalmasnak minősülő személyes adatot tartalmaz. A NISZ annyit küldött nekem titkosítatlan emailban, hogy az 123456AB eSZIG-hez tartozó digitális tanusítványom lejár.,és igen,ez bizalmas személyes adat.
Már a freemail is startssl-el titkosított smtp-t használ régóta. Te meg titkosítatlan kommunikációt szeretnél kifele/befele, amit az isp biztonsági okokból nem enged,jobban mondva tilt!
Ami nem hátrány, inkább előny, mert biztonságosabb.
Amúgy miért ragaszkodtsz ennyire a 25-ös porthoz?Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77563 üzenetére
Mint már írtam nem porttól függ hogy titkosíott vagy nem. Mail szerverek egymás között a 25-ös porton küldik a titkosíott üzenetet is.
szerk.: Nem én ragaszkodom a 25-ös porthoz, de ha a gmailtól kapok egy levelet nem mondhatod jaj bocsi ne a 25-ösön küld már mert nálam blokkolva van.
Kovindinka: A 465 és 587 portok submission portok, vagyis a klienseknek van, ezen keresztül küldik a mail szervernek az elküldendő üzenetet.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
válasz #42556672 #77560 üzenetére
lényegében ez egy port forwarding szolgáltatás, ami még az ISP-hez kerülve átirányítja forgalmat, ami 25-ös portra menne, azt átirányítja egy másik portra, ami nyitott... ebben nincs semmi bonyolultság... viszont egy dinamikus címet hogyan tud követni ip cím változás esetén? mert valahova továbbítani kell. Az ip cím olyan mint a postai levelezési cím. ha változik és nincs bejelentve, nem kapod meg leveleket. Az internet kommunikáció is erre a hasonló elvre épül... adatcsere ip címek között...
esetleg ennek a mail relay szolgáltatásnak van pc-s kliens programja? mert az még megoldást jelent ha változik az ip címed ami segít követni a változástGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz MasterMark #77561 üzenetére
ezzel nincs semmi baj, de azt meg nem itt kellene tárgyalni hanem mondjuk egy logout blog alatt például
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #77565 üzenetére
Túlkomplikálod! Tol egy ETRN/ATRN parancsot a relay-nek ami elküldi a leveleket arra a címre ahonnan a parancs jött, természetesen authentikáció után. A két szerver pedig nem 25-ös porton ( Az én esetemben 465,587-est használva) kommunikál.
-
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77566 üzenetére
A kérdés ugye az volt, hogy a 25-ös port zárva van-e befelé.
Switch Tax
-
válasz MasterMark #77569 üzenetére
alap esetben a 25ös porton a bemenő forgalom számára zárva, kimenő forgalom számára nyitva van... mégegyszer mondom, alap esetben. HA az isp publikus ip esetén is blokkolja,akkor annak nyomós oka van.
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77570 üzenetére
Miért lenne zárva bemenő forgalom számára alapból? És kinek az alapja ez?
Egyébként már kiderült, az az oka, hogy az üzleti előfizetést használja az, aki ilyet akar.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv! Nem unjátok még?
Read only felhasználó
-
MasterMark
titán
válasz BornToBePuli #77572 üzenetére
Nem.
Gondolom biztos jobb a mélassúanetet olvasni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Geth
veterán
válasz BornToBePuli #77572 üzenetére
Hagyjad már, én még kiváncsi vagyok mely portok titkosítottak és melyek nem
-
válasz MasterMark #77571 üzenetére
ez egy internet sztenderd 1982 óta...
nagyon részletes bitről bitre működését nem olvastam el soha, nekem elég az alap infó ezzel kapcsolatban... de általáb az alapokon túl, mindig van csavar a dologban a működést illetően...
Ugyebár az alap infó az, hogy a tcp25ös port csak kimenő smtp-nek van fenntartva... de ha csak kimenőt enged, akkor a kérésekre hogyan érkezik válasz zárt porton keresztül,pl. bejelentkezés,szerver állapot ellenőrzés? nyilván ennek is megvan a maga részletesebb technikai leírása...
de mivel nem vagyok rendszergazda, nem vagyok IT-s, nem vagyok email szerver üzemeltető,csak egy mezei enduser, nekem nem kötelességem szakmai szinten tudni a protokolok működését szakmai/üzemeltetői szinten...
az más dolog, ha esetleg érdekel egy adott téma és mélyebb szinten beleásom magam...[ Szerkesztve ]
-
válasz st3v3np3t3r #77575 üzenetére
RFC 5321 SMTP
Ez egy 2008-as frissített leírás az SMTP működéséről
RFC 821 ez meg az 1982-es leírásGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
válasz st3v3np3t3r #77575 üzenetére
Te továbbra is a klien-szerver közötti kapcsolatról beszélsz amúgy. Mi meg a szerver-szerver közöttiről.
Switch Tax
-
válasz MasterMark #77577 üzenetére
ne értsd félre,nincs bajom az eszmecserével, de ezt nem itt kellene boncolgatni
inkább nyiss egy blogot a témában és az alatt folytassuk[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 500/200-as net előfizetésem van (csak ez). Ami 1db kanócon jön be a routerembe. Tételezzük feló, hogy megemelem 1000/300-ra, akkor is elég lesz az 1db kanóc és nem lesz szükségem a szolgáltatói modemre?
-
CirrMee
addikt
válasz sfdrakex #77583 üzenetére
bár ha elérhető, akkor szerintem már kicserélték volna maguktól
Na ez az, ami baromság.
Kb napra pontosan tudtam, hogy mikor készült el ténylegesen a lépcsőházunkban az optikai fejlesztés, amit mellesleg pár napra rá lekövetett a honlap is (azaz onnantól FTTH -t írt hozzánk).
Ehhez képest majd két hónappal később jött az üzletkötő, és még több hét, mire bekötésre is került. Három emelettel lejjebb az egyik lakóhoz még ezután 2.5 hónap múlva ért oda (!!!) az üzletkötő...“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz Laccoss #77585 üzenetére
De ott az üzletkötő volt "hibás". Valószínűleg ha bemész az ügyfélszolgálatra, akkor átkötik hamarabb.
Ez a része igaz, a szerelővel is megbeszéltem, csak nem éltem vele. Az FTTB 500 is elég volt, árban meg kedvezőbb. Minek fizessek magamtól többet...?
Lehet nem 1-2 ember miatt rohangál, hanem összejön 20-30 és akkor adja le az igénylést.
Értem, hogy próbálsz valami magyarázatfélét összehozni, csak nem logikus.
Anno, amikor sorban húzták a városban a kábeleket, akkor szép sorban haladtak az üzletkötők. Most is sorban ment az átépítés, csak az üzletkötő ment teljesen random. Azt ne akard megmagyarázni, hogy hónapokig görcsölt azon, hogy találjon lakótelepen 20-30 embert, akivel alá tud íratni egy papírt.Más:
amúgy nálam szépen el is b*szcsizták az egészet. Vállaltam eszámlával 1 évet az FTTH -ra, de csak nem akart érkezni a 3 havi kedvezmény. Kb másfél hónapja megpanaszoltam, majd 32 nappal később jött a válasz, hogy szerintük minden rendben, megkaptam az eszámlás 1500Ft -ot, nem értik mi a bajom. De azért csatolják a szerződés fénymásolt példányát, hogy bizonyítsák az igazukat, részükről az ügy lezárva. Természetesen a fénymásolt példányon is ott virít a hűségidő vége dátum, én meg azzal a lendülettel hívtam is megint az üf.szolgálatot, hogy a panaszkezelés kezelését megpanaszoljam.A helyik üf*szolgálat is mókás volt: szerintük egyszerre csak egy kedvezményt vehetek igénybe, az 1500Ft -ot megkaptam, úgyhogy nyugodjak meg. Kérdeztem, hogy akkor miért van papírom egy év hűségidőről, és ha szerintük nem lehet két kedvezményt igénybe venni, miért szerepel a szerződéses papíron, hogy amennyiben ezt a két kedvezményt egyszerre veszem igénybe. Kérdeztem, hogy akkor most az egy év hűség, ami a papíron van, azzal mi van? Közölte a hölgyemény, hogy azt tekintsem semmisnek. Kérdem, hogy akkor erről valami papírt kaphatnék? Kb ne is álmodjak róla, annyira azért nem erőltetik meg magukat...
Az utolsó telefonos résznél mondjuk az ügyfélszolis legalább képben volt, kb finoman lehülyézte a helyi szolgálatosokat, amiért ilyen baromságot mondtak nekem. Állítólag írt egy olyan panasz bejegyzést, amiben felhívja a figyelmét a kivizsgálós jómunkásembernek, hogy ne azt a rohadt eszámlás kedvezményt nézze csak, hanem a hűségidőst is, amit valóban nem kaptam meg.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz wwenigma #77587 üzenetére
Nekem a kedvezmény továbbra sincs, még várok a panasz elutasításának megpanaszolásának eredményére...
Mert ugye hiába egyértelmű, kell vizsgálni azt 30 napig. Mondjuk lehet benne valami, ha elsőre sem sikerült megtalálni 30 nap alatt, hogy mit k*rtak el...[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Laccoss
addikt
válasz pinnacle #77589 üzenetére
Nem. Bemész és újrakötöd.
@Cirmee: Nem görcsöl, dobálja be az értesítőket, meg plakátozza ki magát. Mondjuk igazad van, nem tudom hogy járnak az üzletkötők, nekem elég volt a 100 mbit, egyszer jött a telefon, hogy jönnének bekötni az FTTH-t, mondom rendben van, csütörtökön szóltak, hétfőre egyeztettünk időpontot, és jöttek is, még hamarabb mint ahogy ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Bemész mikor lejárt a hűségidő. Legalabbis én ennyit csinaltam, annyi extra volt benne hogy most raktak át a 2019-es csomagokba és megment egy kicsit az elofizetesi dij az eddigi 5235ft-ról.
Mondtam FTTH dolgot is nekik, aszonták majd jön az üzletkötő ha aktualis lesz. Fél éve FTTH területnek vagyunk besorolva de a lépcsőházban még nincs bekötve az osztóba az üvegszál csak a TV-s dobozba megy.[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
veterán
Meg sem kell várni a hűségidő végét. Én nem rég voltam bent ügyfélszolgálaton, mert január 13-án lejár a hűségem és január 5-én mehetek újrakötni. Kérdeztem nem gond, hogy nem jár még le a hűségidő? Mondták nem baj, nyugodtan menjek. Annyi, hogy mivel én csekken fizetek, nem e számlával, ezért 2 havi lesz a kedvezményem.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Igen online fiókból nincs lehetőség, ha meg nem vagyok bejelentkezve, akkor csak újként lehet hozzáadni. Most ez van nekem. Akkor 3x3000Ft-al lesz kevesebb ha újrakötöm.
Hol is van az a rész, ahol meg tudom nézni, hogy mennyi volt az Digimobil internetforgalmam?[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Úgy döntöttem, hogy le kellene cserélni a digi routernek nevezett zte fostartáját egy normálisabb darabra. Elsődleges cél, hogy ne 100 Mb legyen a plafon wifin-hanem minél több. Jelenleg egy ASUS RT-N18U van látótérben. Azon kívül, hogy felhívom a digit, hogy tegyék a saját szarjukat bridge módba, kell még valamit állítgatni az Asus-on? Esetleg meg lehet úgy oldani a dolgot, hogy a zte megy a dobozába és az optikás kis dobozra közvetlenül kötöm az Asus-t?
Előre is köszi a segítséget.Ja, gigabites net van nálunk bekötve optikán.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz echterion #77595 üzenetére
Digis ONTnek maradnia kell. Asuson wan beállításokban pppoenél be kell írni a digis felhasználó nevet és jelszót, ami a szerződéseden van. Wifit is neked kell beállítanod. Router választáshoz ajánlott olvasmány a topic összefoglalóban van.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
adika4444
addikt
válasz echterion #77595 üzenetére
Hali!
Mivel a ZTE-be optikai kábel megy, és azt nem tudod az ASUS-ba dugni, ezért annak maradni kell. Át kéred bridged módba, aztán az ASUS-on be kell állítani a PPPoE-t. De 2.4 Ghz-n azért a 100 Mbps elég jó eredmény, optimális körülmények közt jöhet több, de tippre te 400--500 Mbps-t szeretnél, oda meg AC-s eszközök kellenek.
szerk: Sfdrakex megelőztél
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
echterion
nagyúr
válasz adika4444 #77597 üzenetére
Ja tényleg, az optika.
Ilyen 500 körüli értékeket olvastam a neten ezzel a routerrel, az már nekem megfelelő lenne wifi-n, kábelen meg 7-800-as átlagot látok, ami nekem szintén oké lenne.
Van még a látómezőmben egy TP link is: ezittni. Ez megfelelő lenne ilyen célokra? Pár telefon, két laptop, egy 300-as vevővel bíró PC, egy TV, egy xbox, meg később majd egy nas-t kell kiszolgálnia egy társasházi lakásban.Az összefoglalót olvasva kicsit zavarba jöttem: most a saját router-en is switch módba kellene kapcsolnom? Szerintem erősen félreértem. Mellesleg nem tudom, fontos-e, de a telefon része nem érdekel az egésznek, a csomag része, de nem használjuk.
-
Borisz76
veterán
válasz echterion #77598 üzenetére
PC és minden amin van LAN csatlakozó azt vezetékkel kösd be ....ha jót akarsz magadnak.
Minden más amit nem lehet vezetékkel a hálózatra kötni az mehet a Wi-Fi-re....DE :
Kell egy router a Digi-s ONT mögé, ahogyan a többiek is írták előttem.
Attól függően, hogy fizikailag hol helyezkedik el az épületen belül el kell dönteni, hogy alkalmas e a rádiós adásra/vételre.
Ezt ki kell próbálni....sajnos ez után derül ki , hogy mennyire árnyékolnak a falak és a födém.Ha minden kötél szakad , akkor is be lehet rakni pluszban egy Routert AP ( Acces Point - Hozzáfárási pont ) módban vagy egy dedikált AP-t.
Valamint ha kevés a LAN csatlakozó , akkor az AP szolgál plusz csatlakozási pontokkal is.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest