- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendus1
csendes tag
A ublockot leszedtem és muxik....
Köszönöm Szépen! -
MODERÁTOR
válasz Cr00py #77104 üzenetére
Feltéve, hogy kap még, mert erősen kifutóban van, már a legtöbb helyen csak v2-t kap. A milyen routert topikban utoljára talán a Bluechip-et jelezték, hogy még v1-et küldtek. Ha nem talál akkor az 1200GU teljesen ugyanaz, igaz sajnos drágább, az Euronics-ban lehet kapni legolcsóbban 18k-ért ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Ma állították át 100-ról a netet 500ra, de éppen, hogy hozza a minimumot (186-220 DL).
Van értelme, hogy szóljak nekik, vagy ez ennyi?
2 éve aki bekötötte elcseszett valamit, és lusta volt javítani aminek következtében 8 ér helyett 7et kötött be, lehet, hogy az új szaki kamuzott, és nem javította ki ezt a hibát, és ezért csak ennyi?A minimum az jól értem, hogy azt jelenti, hogy kötelezően mindig minimum annyi, szóval ha 186-ot mérek nap közben, akkor bejelentem, és közik velem, hogy 100as netre átraktam mert pampogok?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz sfdrakex #77110 üzenetére
Router, TP link WR3600 openWRT-vel, speedtest.net. Cat7 kábelekkel.
És nincs fent Asrock driver, gigabit hálózat pedig amúgy működik, NAS-ra 120-al másolok simán oda-vissza.Router WAN portja elméletileg 800mpbs, most 230akat mérek, más eszköz nem használja aktívan a hálózatot jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Hevesjeges #77117 üzenetére
jó neked hogy 15.kerületben már FTTH van
ide is jöhetnének már 18-ba végre hiszen itt az optikai kábel az ajtó melletti szekrényben csak még baromira nem aktív
egy ilyen wifi mentes Huawei ONT-re én is beneveznékMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Hevesjeges
csendes tag
válasz viktorhu #77119 üzenetére
XV.kerületben ,ahol lakom már tavaly augusztusban hozták a FTTH-t.
Közvetlen szomszédomban a Digi egyik alvállalkozója olyan botrányos munkát végzett, / a folyosóról az előszobában behozott kábel a levegőben szabadon lógott ,mint egy szárítókötél./ inkább maradt a 100 megabit ez év októberig. -
bksgbr
tag
válasz viktorhu #77125 üzenetére
Akkor nektek legalább van egy hintázó dobozotok
Nekünk még az sincs. Nem nagyon akarnak haladni ezzel az FTTB-ről FTTH-ra való átállással, lehet emberhiány, eszközhiány, de az is, hogy inkább most a mobil üzletágra koncentrálnak.
Egyébként áprilisban voltunk ügyfélszolgálaton újabb egy évre hűséget kötni és rákérdeztem az átállásra, de az ügyintéző hölgy széttárta kezét, mondván fogalma sincs, nem kaptak róla információt, majd egyszer. -
trec12
addikt
válasz bksgbr #77123 üzenetére
Nálunk áprilisban kiépítették az FTTH-t de azóta is FTTB-n van mindenki. Szerintem ezek a dolgok így nincsenek rendben legalábbis érthetetlen számomra. Az FTTB-vel semmi baj de azért az már erősen érdekes, hogy fél év alatt sem nemhogy 3 év alatt nem állnak át v. nem indul meg a szolgáltatás. A szolgáltató érdeke szerintem az lenne, hogy minél előbb realizálja az előnyeit az átépítésnek és elkezdődjön a beruházás megtérülése ill. hogy minél előbb minél több előfizetőt szerezzen...Lehet fejfájása a Digi döntéshozóinak az biztos. Azért én szurkolok nekik, hogy a frekitenderen mégis rajthoz álhassanak!
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz trec12 #77127 üzenetére
Nem tudhatjuk mi áll ezek mögött, lehet sok huawei eszközt használnak és azok beszerzésével van gondjuk, esetleg más eszközök beszerzése folyik, hogy a továbbiakban ne legyenek ilyen gondok, ha USA beint a kínai cégeknek és ez se egyik napról a másikra megy. Vagy most tényleg jobban a mobil részleg került előtérbe.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Dragon3000 #77128 üzenetére
Öööö, ezek a Huawei eszközök nem az USA-ból származnak, és valószínűleg nincs is az USA-ból származó alkatrészeik, mint az okostelefonoknak. (és android sem szükséges hozzájuk).
A mobil részleg sem hiszem hogy befolyásoló tényező (legalábbis idő szempontjából), hiszen a kiépítés nem kábelen történik.
Valószínűleg egyetlen ok van, nincs pénz. Mobil kiépítés és az invitel megvétele, több felé elmaradó tartozások okozhatják, hogy visszaesett az FTTH-ra való átépítés.
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #77114 üzenetére
Aki esetleg belefut.
A sok éves TP link WDR-3600 routeren ha a legfrisebb stabil releaset használja valaki, akkor gyorsan cserélje le az új verzióra, met a 200/200as netből hirtelen 500/300 lesz tőle!
openwrt-19.07.0-rc2-ath79-generic-tplink_tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.bin
Network/FireWall / Software flow offloading bekapcs.
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy mi lehet a baj akkor ha a letöltés működik de a feltöltés nem igazán?
Most köttetem be a DIGI 1000 nettet és van egy új routerem is.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen -
Hzsolt11
tag
Igen torrentről van szó és direkt kerestem egy olyan fimet ahol sok a letöltő és a feltöltő is
-
-
MODERÁTOR
-
Dragon3000
veterán
válasz Laccoss #77129 üzenetére
Nem is kell, hogy USA-ból származzon, elég ha csak valamelyik alkatrészhez onnan van a licenc, már beleköthetnek, de csak felvetésként írtam, és nem tényként. De ettől függetlenül lehet, hogy nincs akkora készletük az ontokból, hogy csak úgy minden felhasználót átrakjanak ftth-ra és azért ekkora mennyiség beszerzése se olcsó és gyors folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Dragon3000 #77146 üzenetére
úgy tudom a Huawei ONT-ben Kirin SOC van az meg ugye ARM és ha megint becumizzák akkor ONT-t sem tudnak majd gyártani
Gondolom ezért is volt mostanában többféle márka többféle ONT-je is DIGI kínálatábanHuawei-ből van vagy 4-5 amit tolnak valamelyik wifis valamelyik nem
van amiben a CATV is benne van
Mikor miből kapnak és OLT-ből is Huawei meg ZTE-t toltak kérdés melyiket lehet kapni jó áron mivel egy 20-30ezer lakosú panel telepet átnyomni FTTH-ra még 128-as osztással is jó sok GPON portot/kártyát igényelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Xezs
tag
Sziasztok,
Apameknal evekkel ezelott lett digi, es be is allitottam a port fwd-t a ZTE F668 routeren. Akkor mukodott, torrenthez kell. Most viszont nem mukodik. Letezik az, hogy utolag NAT-ol a digi evekkel kesobb? Ha igen, lehet kerni, hogy rakjanak ki publikus IP-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest