- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
válasz d.véderjoe #24399 üzenetére
borzalmas, ami jó, úgy is elérhető lesz más forrásból magyar nyelven, ami eddig csak feliratosan volt...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
negyven2
veterán
Hát igen így is lehet kábelszolgáltatót reklámozni
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
fiFika
csendes tag
Ma voltam az Ügyfélszolgálaton,hogy amint lehet az HBO előfizetés miatt használt Humax beltérit kicseréltessem a CI+ra.
Azt mondták,ma kapták a kártyákat,szerdán mehet érte,csak vigyem be a boxot. -
Benzoldog
tag
Szerintem ez a "nagy februári csatornarendezés" is hozhat még meglepetéseket, de majd úgy is meglátjuk.
-
Bogyi007
veterán
válasz fiFika #24403 üzenetére
Az én készülékembe is jó lehet ez a kártya?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Pityke78
őstag
Nem tudjátok mikor lesz, vagy lesz-e egyáltalán Sport2HD a Digi-nél?
-
Bogyi007
veterán
válasz Lajos1966 #24411 üzenetére
A leírásomban amit linkeltem így van írva:
Interfész: 1 CI Slot
Rendszer
DTV vevő : DVB-T / C
DTV beépített Tuner elérhető
DTV tanúsítvány: CI+[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Pityu89
senior tag
Ha nem akarom visszaadni a boxot (egy másik tévé használja éppen) is jár a kártya?
-
Benzoldog
tag
A német RTL-nek és a francia M6-nak a képe is látványosan tömörítve van, nem tudom mi alapján határozzák meg, hogy egy csatorna mennyire legyen tömörítve...
-
Bogyi007
veterán
-
Lajos1966
tag
válasz Bogyi007 #24419 üzenetére
Sanszos.
Egyébiránt ez már egyszer volt téma,amikor a UPC kezdte bevezetni ezt szolgáltatást pár éve.Ott volt is egy táblázat,hogy mely tv-kel kompatibilis.Nekünk a hálószobában van egy Samu c650-es lcd és még az sem CI+-os.
A te B sorozatú tv-d meg még öregebb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Locsi
senior tag
válasz Bogyi007 #24419 üzenetére
Én azt mondanám 50-05% esélyed van. Ha letöltöd az általad linkelt oldalról a használati útmutatót, akkor ezek vannak benne.
Közös illesztőfelület
Menü → Rendszer → Közös illesztőfelület
•• CI menü: a CAM modul által biztosított menü megnyitása. Válassza ki a PC-kártyának megfelelő CI menüt.
•• Alkalmazási info.: a CI nyílásba behelyezett CAM modulon és a CAM modulba behelyezett „CI vagy CI+ CARD”
kártyán lévő információk megtekintése. A CAM bármikor telepíthető, a termék bekapcsolt és kikapcsolt állapotában
is.
1. A CI CAM modul külön kapható, illetve megrendelhető a forgalmazótól.
2. Helyezze be teljesen a „CI vagy CI+ CARD” kártyát a CAM modulba a nyíl irányának megfelelően.
3. Helyezze be a „CI vagy CI+ CARD” kártyával ellátott CAM modult a közös illesztőfelület (CI) nyílásába a nyíl
irányának megfelelően, a nyílással párhuzamosan.
4. Ellenőrizze, hogy látható-e kép a kódolt csatornákon.A „CI vagy CI+ CARD” kártya használata
Fizetős csatornák megtekintéséhez be kell helyezni a „CI vagy
CI+ CARD” kártyát.
•• Ha nem helyezi be a „CI vagy CI+ CARD” kártyát, bizonyos
csatornáknál a „Kódolt jel” üzenet jelenik meg a képernyőn.
•• Körülbelül 2–3 perc múlva megjelenik a telefonszámot, a „CI
vagy CI+ CARD” kártya azonosítóját, a készülék azonosítóját
és egyéb adatokat tartalmazó párosítási információ. Ha
hibaüzenet jelenik meg, lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval.
•• Ha a csatornaadatok konfigurálása befejeződött, megjelenik
a csatornalista frissítésének végrehajtását jelző „Frissítés
kész” üzenet.
✎✎MEGJEGYZÉS
•• A „CI vagy CI+ CARD” kártya a helyi kábelszolgáltatótól szerezhető be.
•• Eltávolításkor óvatosan húzza ki a „CI vagy CI+ CARD” kártyát, mivel az leesés esetén károsodhat.
•• A „CI vagy CI+ CARD” kártyát a kártyán jelzett irányba helyezze be.
•• A COMMON INTERFACE nyílás elhelyezkedése típustól függően eltérő lehet.
•• A „CI vagy CI+ CARD” bizonyos országokban és régiókban nem támogatott. Tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez.
•• Ha problémák merülnének fel, lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval.
•• Helyezze be az aktuális antennabeállításokat támogató „CI vagy CI+ CARD” kártyát. Előfordulhat, hogy a kép torz, vagy nem jelenik meg.Ebből szerintem az aláhúzott rész a lényeges. A döntés a tied.
Üdv, Locsi.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
-
Lajos1966
tag
Ez a dolog engem kissé a HDMI szabványokra emlékeztet.Ott is maga a csatlakozás ugyanolyan minden esetben,mégis vannak ugyebár a szintek (pl.1.2 ;1.3;1.4).
Ilyesmi van itt is.Félő,hogy csak az utóbbi egy-két év tv készülékei lesznek alkalmasak ezen kártyák használatára.
Mondjuk engem speciel ez nem érdekel addig,míg a filmcsatornákat SD-ben nyomják.
Azért erre figyelhetne a szolgáltató is.A XXI.sz-ban azért a prémium csatornákat illene HD-ban (is) adni.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #24421 üzenetére
UPC a 2012-es tv-ket kapta meg a samsungtól (mivel a 2011-es D széria már kifutottnak számított) azokon tesztelték a 2012-ben bevezetett CI+ média kártyát.
A D és E szériába detto ugyanaz a CI+ lett beépítve.digi oldaláról levették a CI+ alkalmas tv-k keresőjét most nézem.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Gercsi
tag
válasz Lajos1966 #24425 üzenetére
Szia!
CI és CI+ kártyák között kialakításban nincs különbség. a belső tartalom változott. Továbbfejlesztették és került bele másolásvédelem, amit a régebbi tévék esetében a nagyobb gyártók szoftverfrissítéssel próbáltak orvosolni. Ezt a szabványt ha jól tudom 2010 körül kezdték el bevezetni, azóta a legtöbb tv alkalmas a fogadására.
Pl. a Samsung a 2010-es évek óta támogatja szoftveresen a CI+ szabványt. Bogyi007 Monitorjában is maga a foglalat sima Common Interface, viszont (ez fel van tüntetve a leírásban is) támogatja a CI+-t.Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Bogyi007
veterán
válasz Gercsi #24427 üzenetére
A készülékem 2012-es, ezt elfelejtettem mondani.
Infókat köszönöm!
-
roomi
tag
Hi. Axn es a cc miatt ujra hangoltam. Sp1.2.M utana nem volt fenn a listan. Tv nemetorszagon dtv es atv hangolast kertem. Digi telefon. Allitsam M.ora ekkor nem adott ki listat. Sport 1.2. Nincs. Koszi
-
roomi
tag
Hi. A 2.hivasra azt mondtak csak analogpn hangoljak. Szerintetek
-
Golyo69
senior tag
Ha már volt sorry
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
unravel
őstag
válasz Golyo69 #24431 üzenetére
"A Discovery Networks által megvásárolt csatornák vissza/bekerülése jelezheti azt is, hogy a DIGI TV és a Discovery közeledik egymáshoz és a távolabbi jövőben a Discovery csatornák is visszatérhetnek."
Minden lehet. Annyi biztos, hogy van 4 új üres frekvencia a NITben, oda bármi kerülhet. De lehet csak újrarendszerezés lesz.
¯\_(ツ)_/¯
-
roomi
tag
Automatahangolassal 780 nal megallt. Valtottam kezire 794 re . Csak igy jott be
-
egresij
csendes tag
Veszettül fel vagyok háborodva, első dühömben ezt írtam a Facebook oldalamra:
"Csúcs ilyen nincs!!!! de van!!!!
DigiTV előfizetésem van, már napok óta, hol van jel, hol nincs, ma reggeltől már csak néha néha van jel.
Felhívom a hibabejelentőt, nagy nehezen némi gombnyomogatással eljutok a hibabejenentőig. Elmondom mi a problémám, válasznént kérdezi a hölgy, analóg jelem van-e? Mondom nem tudom, mert a TV-men nincs analóg tuner, így nem tudom, hogy van-e analóg jel.
Ügyintéző: Ők csak analóg jelre vállalnak garanciát, de ha megrendelem, akkor 2500 Ft-ért kijönnek és megállapítják, hogy a hiba a TV-mben van-e?Mondom, hogy évek óta csak digitálisan nézem a csatornákat és eddig minden rendben volt, válasz: a digitális jelszolgáltatás ingyenes, és erre semmiféle kötelezettséget nem vállalnak.
Udvariasan elköszöntem, bár csak káromkodni tudtam volna, de nagyon cifrán.
Ez a DigiTV minőségi szolgáltatása és ügyintézésem hibabejelentéssel tarkítva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A félreértések elkerülése végett erről a TV szolgáltatóról (????????????) írtam: http://digi.hu/ "Egyszerű a választás" ez a szlogenje.
Igen valóban egyszerű a választás, de mégis mit választhatok: voltam akkor még MatávkábelTv-nél, otthagytam, mert digitális minőséget ígértek, de átverés volt, más kábel szolgáltató meg nincs, akkor tegyek ki a házra egy parabólát és akkor mit választhatok? MindigTv-t, vagy UPC-t?
Ez aztán a választék??????!!!!!!!!!"
www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)
-
zsoltyy
tag
válasz egresij #24435 üzenetére
Parabolát tehetsz ki, de azon MindigTV nem lesz.
Ha Sat TV, akkor szerintem T-Home, mert hozzájuk általában bekerülnek az új csatik, mivel a SAT üzlet is a sajátjuk. Bár a FOX-ról nem tudok.MindigTV is jó választás lehet, bár csak nyáron lesz multiplex bővítés és csak azután lesz több csatorna.
Nyilván a mostaninál drágább lesz.DiGi-nél valóban csak analóg jelre van garancia. Most nem keresem elő, de az ÁSZF-ben is szerepel, meg nyilván a szerződésben is. Amúgy lehet, hogy csak rendezkednek a csatornákkal és azért van a zavar. Mondjuk érdemes átnézni az ilyenkor szokásost: csatlakozó, kábel, elosztó.
[ Szerkesztve ]
-
egresij
csendes tag
válasz zsoltyy #24437 üzenetére
Igen megtaláltam az AFSZ-ben, mondjuk félrevezető kissé, hogy a csomagot DIGI+ nak hívják!
Vettem egy nagy levegőt és bejelentettem újra, mint analóg hibát.
A már nem használt szalagos videómagnon van (eszembejutott), analóg (csak ez van rajta) tuner, amikor elmegy a digitális jel, akkor az analógon sincs jel, tehát valahol hiba van a közvetítő rendszerben az egyszer biztos.www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)
-
egresij
csendes tag
Pontosan azt, hogy a neve "DIGI+", ez a félrevezető.
Réges-régen amikor még Matávkábeltv-nek hívták a mai T-COM-ot, akkor már volt egy vitám és akkor a Hirközlési Hatóság nekem adott igazat, akkor a kezdetekkor, félrevezető hírdetéssel próbálták eladni az akkori kezdetleges setupbox-ukat "Digitális kép és hang minőségben" így szólt a szlogen, aztán mint kiderült a setupboxon, mindösszesen AV kimenet volt.
Ezért tértem annak idején át a digiTV-re, de igaz valóban a digitális jelet, ingyen, kódolatlanul, szívességből szolgáltatják, így aztán nincs is mit reklamálni, örüljünk, hogy van és "ingyen", ugyebár MA, amikor európa áttért a digitális földfelszini jelsugárzásra, de hát ez a kábel jelszolgáltatásra nem vonatkozik.www.kastélyok.hu, Samsung TV_UE32ES5500V (DVB-C tuner); USB DVB-T Tuner (RTL2832U)/PVR5; Samsung PC-Monitot/TV (DVB-C) LT24D390; Samsung Omnia (már nem használom)
-
legenda
válasz unravel #24441 üzenetére
nem, nem értem, de nincs is mit érteni a téves felvetésen...
egresij; semmi félrevezető sincs benne, és semmi köze sincs az analóg kontra digitális módozathoz sem.
a digi+ csomag több csatornát foglal magába, mint a digi, ennyi a '+" a névben.
nézd meg a szolgáltató honalpján, három analóg csomnagot kínálnak; link
közszolgálati, digi és digi+, 7, 52 és 57 darab elérhető analóg csatornával.
mi lenne abban a félrevezető, hogy az 52 kontra 57 elérhető analóg csatorna különbözetét a "+" jelöli a digi kontra digi+ elnevezések között?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest