Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Watch3 - óramű(vészi) pontosság
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- [Re:] Alcatel 1B (5002H) - egy B-terv
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Lite - ezermester kicsivel százezer felett
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Hozzászólok Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tápiószecsőn lakom. A környéken csak nekem kockásodik a kép és akadozik a hang minden csatornán? Pár hónapja volt már ilyen, akkor a szerelők megoldották. Lehet, hogy megint ki kell hívnom őket? -
Gabady
tag
válasz
Zsocy155 #45001 üzenetére
Az ilyen hibák a nem megfelelő jelerősséggel jönnek elő. Próbáld meg a kábeleket megmozgatni, elosztót megigazítani, ilyenek.
Megane 2 2.0 16V *** iPhone 11 Pro - Apple Watch Nike Series 4 44mm - Airpods 2 *** Gigabyte Z97M-D3H - Intel Xeon E3-1240v3 - Geil Black Dragon 4x4GB CL9 - GTX 970 OC Extreme 4G
-
-
Freezee
senior tag
válasz
sityupityu #45006 üzenetére
Sport 2 HD-t nem akar intézni
-
FNZ
senior tag
digi nagyon telepíti a mobilhálózatos eszközeit, mielőbb szolgáltatni akarnak.
-
Bal0924
aktív tag
Nálatok se érhető el a Viasat Explorer és History? Vagy csak nálam?
És ha igen, miért?
Pár napja még jó volt. -
Egon
nagyúr
Üdv!
Adott egy digi kábeltv (ONT-ból kijövő jellel). Egy kb. 5-6 méteres kábellel szinte tökéletes a jelszint (a legtöbb adó a Pana tévém szerint 9-es minőségű, van pár darab 10,8 és 7, illetve kettő 5-ös). Ráraktam egy elosztót, de emiatt át is kellett kábelezni: az ONT-ból egy 7-8 méteres kábel jön ki, utána az elosztó, majd egy cca. 13 méteres kábel megy a tévébe. Az összes adó jelszintje 1 lett, és semmi sem jön be.
Létezik, hogy ilyen gyenge a jel (a panelben ennél hosszabb kábellel sem volt gond), vagy csak elcsesztem valamit a bekötésnél?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zsolt501
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #45006 üzenetére
Ó azt már elintéztem a Supercars közvetítés előtt.
Sok dolog, kevés szabadidő. Este mire hazaértem a gépet sem volt kedvem bekapcsolni.leslieke: Akkor az. Még a PL miatt megérteném, de így...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
Flashget
félisten
Kezdődik a magyar History tesztsugárzása
Vajon lesz Digi kábelen?
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
Flashget
félisten
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje az M4 HD-nál a magyar DD hang akadozik. A többi hangsáv tökéletes. Hogyan tudnám megoldani a problémát szerintetek? -
-
lord_m
aktív tag
Ma a lépcsőházunkban egész nap fúrtak a digisek, a pincében lévő doboztól minden egyes emeleten kihúztak vmi új kábelt. (Évek óta van már Digi, minden gond nélkül, ezért is volt fura...)
Állítólag valami új technológia lesz, amire majd átállnak, ezért csinálták.
Vajon mi?
ABOUT YOU kupon: CS-AY678J Értékhatár nélkül, akciós termékekre is. Ingyenes szállítás és visszaküldés.
-
Kernel
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy a Sorozat + műsor melyik digitális programhelyen szokott lenni?
Ha egy Samsung LCD-n lefuttatták a keresést, bejöttek a digitális adók, akkor ennek is ott kellene lenni, konkrétan kártya nélkül nézhető?
Telefonon keresztül próbálok segíteni valakinek, azért érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz
lord_m #45035 üzenetére
Tavaly kb. februárban írtunk erről először. Sok helyen (nálunk is) csak felhúzták az optikát a lakásokig és itt ennyibe is maradt a dolog nyár óta...van ahol szereltek dobozokat is, de ott sem jutottak el a lakásokon belülre.
Nem kapkodják el a dolgot.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
lord_m
aktív tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
levin70 #45046 üzenetére
Ez volt az általam betett képen is, amit csak tájékoztatásként mutattam a hozzáértők részére, hogy mégis miről van szó.
Akié a TV, az viszont egyáltalán nem hozzáértő.
Mégpedig azt nem lehet érteni, hogy le lett futtatva az automatikus keresés egy újonnan vásárolt Samsung TV-n, át lettek lapozva a digitális adók, de nem találja sehol a Sorozat + műsort.
Lehet, hogy ott van valahol, ehhez kellene valamilyen programszám, programhely, hogy mégis merrefelé keresse.
Kihasználva azt a tényt, hogy a digitális műsorokat a digitális TV-k a logikai azonosító segítségével a szolgáltató által meghatározott sorrendbe rendezik, általában. (Most lényegtelen, hogy lehetnek kivételek is).
Felejtsük el a MHz-eket, nem mindenki szakember. Vannak idős, beteg stb. emberek is stb., akiknek még a TV bekapcsolása, használata is problémát jelent.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Xbox One
- Hardcore café
- Kutya topik
- [Re:] [BaLee:] Életem legmeghatározóbb játéka(i)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- [Re:] Samsung Galaxy Watch3 - óramű(vészi) pontosság
- OTP Bank topic
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- PS4 PRO 1TB + 3 kontroller + 3 játék
- Hibátlan 17.3" FHD IPS matt 144Hz-es kijelző (93% sRGB)
- 8GB DDR3 1333MHz Reg. ECC modulok - 2.700Ft/db - számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros